ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ = ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λοιπόν σήμερα θα σας αποκαλύψω κάτι....θυμάστε από την μυθολογία μας τι έγινε όταν ο Ήφαιστος (Πυρ) έπιασε στα πράσα στο κρεβάτι την Αφροδίτη και τον Άρη;;

Ποιός ήταν αυτός ο μαρτυριάρης που πρόδωσε την σχέση των δύο "θεών" στον Ήφαιστο;; Μα ο Ήλιος φυσικά. Εδώ μιλάμε για αστρολογία για λίγους και μάλιστα μυημένους. Μιλάμε για επιστήμη και όχι κουραφέξαλα....και άσε τους άλλους , τους βάρβαρους κοινώς που λέγαν και τα αλάνια οι πρόγονοι μας να κουρεύονται πιστεύοντας ότι δήθεν είχαμε να κάνουμε με τίποτις εξωσυζυγικές απιστίες.

Για να μπορέσει κανείς να κάνει αποκωδικοποίηση θα πρέπει να μεταφράσει την λέξη "θεοί" με την λέξη ΠΛΑΝΗΤΕΣ. Έγινε τότε το έλα να δεις εκεί πάνω πλανητικά. Αναταράξεις και ανακατατάξεις πλανητικές από τις λίγες. Τι μας λέγαμε οι πρόγονοι μας ότι : ο Ήφαιστος έριξε ένα "χρυσό και αόρατο δίχτυ"στο κρεβάτι και μπλέχτηκαν (οι τροχιές τους)  οι δυο εραστές και δεν μπορούσαν να ξεφύγουν.!!

Μετά ο Ήφαιστος τους ελευθέρωσε και οι δύο θεοί/πλανήτες ξεμπέρδεψαν τις πλανητικές τροχιές τους. Αυτό το "χρυσό δίχτυ" δεν είναι παρά ένα ασύγκριτο ενεργειακό πεδίο που μπορούσε να ενεργοποιηθεί αλλά και να απενεργοποιηθεί από κάποιους. Όπως όταν αγαπάς κάποιον και οι ψυχές ανταλλάσσουν μεταξύ τους ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,κομμάτι από την ψυχή τους , παίρνει ένα κομμάτι από την ψυχή σου και εσύ από την δική του...το ίδιο ανταλλάσσουν ΕΝΕΡΓΕΙΑ και οι πλανήτες μεταξύ τους.

Όταν για παράδειγμα η ροή ενέργειας της Γης αγγίξει την ροή ενέργειας του Κρόνου , τότε επηρεάζεται ολόκληρο το οικοσύστημα του πλανήτη Γη, αλλά και η ψυχοσύνθεση και η διάθεση των ανθρώπων.Από την ψυχική διάθεση των ανθρώπων επηρεάζεται και η απόδοση τους στις διάφορες εργασίες τους , η κοινωνική τους ζωή αλλά εν γένει και όλη η συμπεριφορά τους. Κάποτε η επιστήμη της αστρονομίας είχε καταγεγραμμένες όλες τις ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ μεταβολές που ήταν περιοδικές αλλά ακριβείς , αφού βασιζότανε στην περιοδική κίνηση των πλανητών και μπορούσαν και είχαν πρόσβαση σε αυτήν -για όφελος των ανθρώπων- μόνο η τριτόσπορη γενιά δηλαδή οι Έλληνες .

Όλα αυτά όμως θάφτηκαν και κρύφτηκαν πίσω από πέπλα στημμένης δεισιδαιμονίας και αποπλάνησης των ανθρώπων και έγιναν μύθος και ο μύθος θρύλος και ο θρύλος παραπλάνηση των αφελών στις μέρες μας.

Ο Ηφαιστος πήγε στο κρεβάτι του και έστρωσε ένα διάφανο δίχτυ για να πιάσει επ’ αυτοφόρω τους δύο εραστές....

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.com.cy/arxaiotita/otan-o-ifestos-epiase-sto-krevati-ton-adelfo-tou-ari-me-tin-gineka-tou-afroditi-to-paranomo-zevgari-dikastike-apo-tous-theous-ke-o-ifestos-vrike-parigoria-stin-agkalia-allis

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Χαίρε και Λύκαστρε υψιπέτα, ευγενές.

Με κάτι τέτοια μας ταξιδεύεις στον αστρονομικόν Όλυμπο της ελληνικής σοφίας ¨ής το κλέος ου ποτ' ολείται.¨

Έλληνες αεί ερασταί του αξιοθαύμαστου, της αστρονομικής σοφίας, βάρβαροι δε δεισιδαίμονες δούλοι του κάθε θαυματουργού θρησκευτικού μάγου.