ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Από τους κοριούς στα ΚΑΦΑΟ στο βαλιτσάκι της ΕΥΠ και στον υπερκοριό της και από εκεί στο predator

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από τους κοριούς στα ΚΑΦΑΟ στο βαλιτσάκι της ΕΥΠ και στον υπερκοριό της και από εκεί στο predator.

Δουλειά, υποτίθεται, της ΕΥΠ είναι και η συλλογή πληροφοριών για θέματα κρατικής ασφάλειας. Δηλαδή τι κάνουν και τι μαγειρεύουν οι γείτονες, πως κινούνται οι πράκτορες τους εν Ελλάδι, πως διασυνδέονται με κυκλώματα τζιχαντιστών ή ανθρώπων της εδώ νύχτας κλπ 
 
Γι αυτή την δουλειά χρησιμοποιούνται και τεχνολογικά μέσα παρακολούθησης τηλεπικοινωνιών. Θα θυμάστε οι παλιότεροι τους γνωστούς "τεχνικούς του ΟΤΕ" που όλο σκάλιζαν τα ΚΑΦΑΟ, κάτι κοριούς, πόσα πληρώσαμε στην Ολυμπιάδα για τέτοια εργαλεία με τα C4I κλπ
 
Για να είναι νόμιμες αυτές οι δραστηριότητες και εντός Ελλάδας για την παρακολούθηση Ελλήνων πολιτών, απαιτείται η άδεια ενός τυχαίου Εισαγγελέα υπηρεσίας. Από το 20 που άλλαξε ο νόμος, όχι όποιου και όποιου αλλά ενός συγκεκριμένου. Κάποιας κ. Βλάχου, που όλως τυχαίως, εμπλέκεται με περίεργο ρόλο συγκάλυψης και στην υπόθεση του Noir1.
 
🔹Μέχρι το 19, συνήθως δίνονταν 100-200 τέτοιες άδειες παρακολούθησης τον χρόνο. 
 
Κάποιες από αυτές κατέγραφαν βεβαίως και συνομιλίες και από άλλα "κυκλώματα". Θα θυμάστε πχ τι έλεγε εκείνος ο Καραϊβάζ για τους κύκλους της διαπλοκής και ποιος εμπλέκεται σε αυτούς. Έτσι από τύχη, καταγράφτηκε πχ το 16 συνομιλία παιδεραστών, σήμερα στελεχών της ΝΔ, που ένας από αυτούς φαίνεται ότι συνομιλούσε με ανθρώπους της νύχτας που εμπλέκονταν σε τουλάχιστον δυο περίεργες δολοφονίες νονών της (μια στο Χαϊδάρι, μία στο Χαλάνδρι...), με διασυνδέσεις με κυκλώματα ξεπλύματος μαύρου χρήματος μέσω λαθρεμπόριου καυσίμων, και που στα διεθνή του πλοκάμια συμμετέχουν και διεθνείς παίκτες jet set, λειτουργώντας πολλές φορές και για ξένες μυστικές υπηρεσίες, που διευκολύνουν ή χρησιμοποιούν το σχετικό πλυντήριο μαύρου χρήματος.
(Το αποδεικτικό αυτό υλικό από τυχαίες "ακροάσεις" λίγη αξία είχε στα δικαστήρια αφού δεν υπήρχε ειδική άδεια εισαγγελέα γι αυτές τις καταγραφές.)
 
🔹 Από το 20 "αναβαθμίστηκε" τεχνολογικά το πρακτοράτο. Είναι γνωστό το predator, που το μάθαμε επειδή το έψαξε και το βρήκε να τον παρακολουθούν στο κινητό του ένας δημοσιογράφος. Και από του Ανδρουλάκη, που του το βρήκαν οι υπηρεσίες ασφαλείας του Ευρωκοινοβουλίου σε τυπικό έλεγχο που έκαναν σε όλα τα κινητά ευρωβουλευτών.
 
Άγνωστο αν αυτό το εξελιγμένο λογισμικό συνακροάσεων και παρακολούθησης το είχε αγοράσει νόμιμα η ΕΥΠ ή το έκανε outsourcing, μέσω κάποιου ιδιώτη, πληρώνοντας "με το κομμάτι". Τέτοια "εργαλεία" δεν τα βρίσκεις πάντως ελεύθερα να τα αγοράσεις από το ebay ή με την κάρτα σου από κάποιο site. 
 
Tο συγκεκριμένο πωλείται μόνο σε κυβερνητικές αρχές μετά την έγκριση της ισραηλινής κυβέρνησης, μη και πέσει σε λάθος χέρια και αρχίσουν με αυτό να τους παρακολουθούν από την Τεχεράνη, ξερωγώ. Για να το πάρει ιδιώτης-εργολάβος απαιτείται χαρτί από το Μαξίμου (για τις σχετικές μίζες όχι...).
Εγκαθίσταται χωρίς άνοιγμα κάποιου ΚΑΦΑΟ. Συνήθως ως μη ανιχνεύσιμες ιός μέσα από email ή SMS "αγνώστου" (μην τα ανοίγετε...). Ή και "γνωστού" όμως, κάποιου που συνεργάζεται προς τούτο με τις υπηρεσίες ασφαλείας.
 
🔹 Μόνο μέσα στο 2021 εγκρίθηκαν, λέει, 21.000 αιτήματα παρακολουθήσεων με τέτοια εργαλεία από την κ. Βλάχου, την εισαγγελέσσα επί της ΕΥΠ, που θα έχει ήδη πιαστεί το χέρι της βάζοντας τόσες υπογραφές.
 
Δύο τινά μπορεί να σημαίνει η κατά 2.100% αύξηση των αιτημάτων:
 
✔️Ή γίναμε εδώ επί πουθουΚούλη χώρα διέλευσης κάθε πράκτορα του πλανήτη και χώρος άσκησης των δραστηριοτήτων τους.
 
✔️Ή τα λογισμικά τύπου predator χρησιμοποιούνται και για την παρακολούθηση και καταγραφή και άλλων δραστηριοτήτων. Πχ πολιτικών αντιπάλων, δημοσιογράφων ή και επιχειρηματιών κάποιων αντιπάλων συμφερόντων, που πληρώνουν για βιομηχανικό ή πολιτικό espionage.
 
Σε κάθε λοιπόν περίπτωση, τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν (αφού δεν ήθελαν σε διαρκή επιτροπή της Βουλής, τώρα σε εξεταστική) είναι δύο:
 
🔹 Ποιους παρακολουθούσαν αυτές οι 21.000 εγκεκριμένες παρακολουθήσεις και για ποιόν λόγο. Μια μια!
 
🔹Αν υπήρχαν μίζες ή άλλου τύπου παράνομες εγχρήματες συναλλαγές κρατικών λειτουργών ή στελεχών της κυβέρνησης (πχ εκβιασμοί πολιτικοί ή άλλου είδους) που σχετίζονται με την χρήση αυτών των κατασκοπευτικών μπιχλιμπιδιών, και που κάνουν τον τόπο να βρωμάει και να ζέχνει από διαπλοκή και ίντριγκα άνευ προηγουμένου.
 
Οτιδήποτε άλλο είναι συγκάλυψη και με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

7 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο μέσος Έλληνας ούτε καν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του κινδύνου με όσα συμβαίνουν στην ΕΥΠ. Μια EΥΠ που χρησιμοποιείται για κομματικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς (χορηγοί ΝΔ), αποτελεί κίνδυνο για την Εθνική Ασφάλεια.Πρέπει να μπούν φυλακή.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , πόσο δίκιο έχεις . Πότε προλάβαινε να διαβάσει χαρτούρα για 56 άτομα την μέρα (εξαιρουμένου του predator) δεν ξέρω. Δυστυχώς τα νούμερα εδώ ακολουθούν τα χνάρια της Αμερικής για blanket παρακολούθηση των πολιτών με τους ανακοινωμένους υπερ-υπολογιστές και τους αλγόριθμους ανίχνευσης όλων . Δεν σκοπεύουν να τρώνε υπολογιστική ισχύ για εγκληματίες (ειδικά λευκού κολάρου ) και εχθρούς του έθνους. Για παρακολούθηση των πρωτεργατών εξέγερσης λόγω φτώχιας - ξεπουλήματος και τσιμπο-θανάτων . Οι πόλοι της ΕΥΠ φαγώνονται μεταξύ τους για τους πατρώνες τους. Αν δούλευαν σωστά ή θα ήταν φυλακή το πολιτικό προσωπικό με τους αυλικούς ή μακαρίτες , οτιδήποτε άλλο δηλώνει δυσλειτουργία . Το θέμα είναι ότι τρέχουμε για τα καθημερινά έξοδα που μας φόρτωσαν και δεν οργανωνόμαστε .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 7 Αυγούστου 2022 - 9:37 μ.μ

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι, εκτός από τις 21.000 εγκεκριμένες παρακολουθήσεις, γίνονται και άλλες.

Πχ σαν εκείνες που χρέωναν με 2.000ευρω το κομμάτι (η 100ευρω την σελίδα απομαγνητοφώνησης) πρακτορακια της ΕΥΠ σε κερατάδες συζύγους ή σε CEO που παρακολουθούσαν τις προσφορές των ανταγωνιστών τους στα πλαίσια της "ελεύθερη αγοράς".

Αυτά είναι μια άλλη μορφή ιδιωτικοποίησης, με υψηλότατο δείκτη απόδοσης.

Υ.Γ Ξέρεις πόσοι ρουφιάνοι χρειάζονται για να στείλουν επώνυμα 21.000 μηνύματα μολυσμένα με predator;; Με το κομμάτι και αυτοί, καλό μεροκάματο

Ανώνυμος είπε...

To puzzle συμπληρώνεται σταδιακά. Επειδή οι πολιτικοί ζουν και κοιμούνται με την συλλογή ψήφων. Και μάλλον η περίπτωση Ανδρουλάκη μοιάζει με την μεθοδολογία καψίματος της Χρυσής Αυγης. Άφησαν πρώτα να διογκωθεί η επιρροή της με τα ΜΜΕξαπάτησης και μετά την έριξαν στο πυρ με τα ίδια εργαλεία.
Μόλις ολοκληρώθηκε ο κύκλος υποστήριξης από τα ΜΜΕξαπατ. μέχρι χθες του πολιορκούμενου Νικολάκη από τα κρατικά μέσα παρακολούθησης βγήκαν προγραμματισμένα οι συνήθεις άνθρωποι για τις βρομοδουλειές να ψευτο τσακωθούν βγάζοντας σκελετούς από την ντουλάπα.
Όλως τυχαίως αποκαλύψεις για να αρχίσει να ξηλώνεται το πράσινο ύφασμα ενόψει των εκλογών. Εξου και η διόγκωση του με την παραίτηση Δημητριάδη άνευ αιτιολογίας και οι επικλήσεις Κούλη για δήθεν εμπιστευτικότητα.
Αμερικανικά συστήματα επικοινωνιολόγων που όμως εδώ δεν αρκούν για μην τους πάρει όλους ο εξ αποδώ έτσι πάμε τρέχοντας στο βάραθρο.

kakos04 είπε...

Ξέχασα να γράψω το kakos04 αποπάνω γιατί ψήθηκα σαν το μπιφτέκι στο βούλισμα σήμερα https://g.co/kgs/gYDcJY , φλαμπέ έγινα στο πρόσωπο παρά την ομπρέλα που κουβαλάω 2πλη κ το αντηλιακό. Χχχ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα...πολύ ωραία παραλία. Και εγώ χθές και σήμερα πήγα θάλασσα...εδώ.Απόλαυσα μπάνιο...η θάλασσα ήτααν ζεστή έτσι κολυμπούσα κάθε φορά τουλάχιστον 3 τέταρτα....έβγαινα μόνο για να πιω κάτι και να φάω κλασσικά το παγωτάκι μου.!! Κάθε φορά παίρνω και άλλη γεύση.

https://prnt.sc/Ij-JtJAnYcj0

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Και μάλλον η περίπτωση Ανδρουλάκη μοιάζει με την μεθοδολογία καψίματος της Χρυσής Αυγης. Άφησαν πρώτα να διογκωθεί η επιρροή της με τα ΜΜΕξαπάτησης και μετά την έριξαν στο πυρ με τα ίδια εργαλεία."

Δεν σου κάνει εντύπωση ότι ενώ το καθεστώς Μητσοτάκη παρακολουθούσε τον Νίκο Ανδρουλάκη προκειμένου να βρει τα άπλυτα του και να τον εκβιάσει να υπογράψει λευκό χαρτί στην συμφωνία συγκυβέρνησης ΝΔ ΠΑΣΟΚ.....

ΓΙΑΤΙ ο πρόεδρος του τρίτου κόμματος της Βουλής έκανε 6+ μήνες να κάνει την μήνυση και να δώσει δημοσιότητα στην υπόθεση;;;;;; Παίζει και κάτι άλλο εδώ....Μάλλον χάλασε κάποιο παζάρι.