ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Πρέπει όλοι μαζί να πιέσουμε την πολιτική ηγεσία και τον Δένδια για ναυπήγηση FDI και κορβετών σε γαλλικά ναυπηγεία, ώστε να είναι έτοιμες για τον ελληνοτουρκικό πόλεμο που έρχεται.

 https://pbs.twimg.com/media/GSr2jHAWEAACpjj?format=jpg&name=900x900 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λυμπέρης και Πετράκης έσωσαν το 2021 το Πολεμικό Ναυτικό από τις προβληματικές και παντελώς άχρηστες σε επιχειρησιακό επίπεδο LCS. Πρέπει όλοι μαζί να πιέσουμε την πολιτική ηγεσία και τον Δένδια για ναυπήγηση FDI και κορβετών σε γαλλικά ναυπηγεία, ώστε να είναι έτοιμες για τον ελληνοτουρκικό πόλεμο που έρχεται.

Διαβάζουμε από ξένους δημοσιογράφους ότι η Ελλάδα θα δώσει 32 μαχητικά αεροσκάφη F-16, πουλώντας τα πίσω στις ΗΠΑ, ώστε να μπορούν να αναβαθμιστούν και να αποσταλούν στην Ουκρανία.Σε αντάλλαγμα, το Κογκρέσο συμφώνησε να πουλήσει στην Ελλάδα έως και 40 F-35 αιχμής.

Τι είναι αυτά που γράφονται Νίκο Δενδιά για την Πολεμική Αεροπορία;; Πως γίνεται να πουλήσετε 32 f16 blk 30, όταν τα f35 θα έρθουν μετά το 2030 στην καλύτερη των περιπτώσεων. Θέλετε να δείτε τα ποσοστά σας κάτω από 20%. Εάν το θέλετε κοπιάστε. 

3 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος που έρχεται. Να πούμε Μαρτη 2026 ή πέφτει μακρυά;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Dojo ...τι να σου πω;; Μπορεί...το σίγουρο είναι ότι μέχρι το 2030 θα έχει γίνει. Και είτε αυτοί...είτε εμείς. Ένας από τους 2 θα κυβερνάει στο Αιγαίο.

Ανώνυμος είπε...

Πως τεκμηριώνεται το μέχρι το 2030?