ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη: ΔΕΝ θέλω, αλλά και δεν μπορώ να πιστέψω ότι το 70% των Ελλήνων συνηγορεί στο να προχωρήσουμε σε διάλογο με την Τουρκία

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Έχει απόλυτο δίκιο η κυρία Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη σε ότι λέει, και την διαβάζω ανελλιπώς σε ότι γράφει. Μόνο που θα πρέπει να θυμίσουμε ΓΙΑΤΙ γίνονται όλα αυτά. Όλα αυτά γίνονται διότι η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ.!! Τι λέγαμε ΕΔΩ πριν καιρό.;; Ότι η Ελλάδα ΔΕΝ είναι κυρίαρχο κράτος για να παίρνει αυτή τις όποιες αποφάσεις της.!Δεν υπάρχει «Ελληνική Δημοκρατία», «Ελληνικό κράτος», κυβέρνηση κ.λ.π. Αυτό που υπάρχει επισήμως είναι ένα Γερμανικό lander στον Ευρωπαϊκό νότο, με πολλούς υποτακτικούς ανώτατους υπάλληλους που θέλουν να αυτοαποκαλούνται «πολιτικοί», «ιερείς», «στρατιωτικοί» «δικαστικοί», «δημοσιογράφοι» κ.λ.π. Η Ελλάδα δεν είναι κυρίαρχο κράτος και για αυτό δεν έχει το δικαίωμα να καταρρίψει τουρκικά μαχητικά....να κλείσει τα σύνορα της....κ.λ.π.  Όταν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων μπορέσουν (δύσκολο) να καταλάβουν ότι δεν είμαστε πλέον κυρίαρχο κράτος, και τι σημαίνει αυτό… τότε όλες οι υπόλοιπες απορίες τους, ελπίδες τους, οι απαιτήσεις τους, αυτομάτως θα λυθούν.Και όταν μια χώρα δεν είναι κυρίαρχο κράτος, και συμφωνίες σαν των Πρεσπών υπογράφει, και το μισό Αιγαίο θα δώσει, και σε διάλογο με την Τουρκία θα καθίσει για να δώσει απο τα δικά της και μόνο...και κωλοτούμπες θα κάνει όταν της πούνε οι αφέντες της.!!Όλα ξεκινάνε και αρχίσουν από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ μας ως χώρα.
Επίσης κυρία Μαρία ποιοι Έλληνες;;; Ο κάτοικος της χώρας απέχει έτη φωτός από το να είναι Έλληνας. Ο κάτοικος της χώρας έχει από καιρό απεμπολήσει και την ελευθερία αλλά και την ανεξαρτησία του, για το καλό της τσέπης του , και έχει γίνει "γκόλουμ" .!!..Ο καθένας τους θυμάται ότι θέλει να θυμηθεί και ψηφίζει σύμφωνα πάντα με το μικρό κομματικό και προσωπικό του συμφέρον ! Σύμφωνα πάντα με το είδος συνείδησης που έχουν, στο να κατανοούν τον εαυτό τους, και το περιβάλλον γύρω από αυτούς! Αυτό όπως είναι φυσικό επηρεάζει, το μνημονικό τους και κατά συνέπεια την πραγματικότητα τους… αλλά όχι το χωροχρονικό συνεχές! Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι τυφλοί μόνο στους οφθαλμούς, αλλά στην ψυχή και στο πνεύμα!
 Πέραν αυτού στην νεότερη Ελλάδα λόγο του κοινωνικού κλίματος των παρτάκιδων, ευδοκιμούν σε μεγάλο βαθμό τόσο οι παντός είδους πράκτορες, όσο και οι προδότες.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΔΗΜΟΑΚΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ GPO ΠΟΥ…..ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ……………….ΔΙΑΛΟΓΟ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
================================================================
ΔΕΝ θέλω, αλλά και δεν μπορώ να πιστέψω ότι το 70% των Ελλήνων συνηγορεί στο να προχωρήσουμε σε διάλογο με την Τουρκία, (αναφέρομαι στα αποτελέσματα της πρόσφατης δημοσκόπηση της GPO) όταν είναι ξεκάθαρο ότι μέσω αυτού θα γίνει ένα “παζάρι” για τον αριθμό των νησιών και των ονομάτων τους, που θα εκχωρηθούν στους Τούρκους. Αντιθέτως, έχω την αίσθηση ότι μας σέρνουν σε αυτό το διάλογο, που όλα δείχνουν ότι έχει προαποφασιστεί, χάρη σε μια σειρά από βήματα, με στόχο την προετοιμασία της ψυχολογίας των Ελλήνων για ταπεινωτική ήττα, για καταπάτηση βωμών και εστιών, για ανείπωτης έκτασης ενδοτισμό……ΠΟΥ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΑ 21, με αδιανόητης έκτασης προσβολές και υποβιβασμούς εναντίον της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του 1821, αλλά και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ η κατάλληλη στιγμή για συζήτηση περί εορταστικών εκδηλώσεων των 200 ετών από το 1821. Είναι, ωστόσο η στιγμή να συνειδητοποιήσουμε πως φθάσαμε στο κατώτατο σκαλί της εθνικής αναξιοπρέπειας. Να συζητούμε, δηλαδή, από τον “καναπέ” ποιά κομμάτια από τα ιερά ελληνικά χώματα και ύδατα, θα “δωρίσουμε” στους Τουρκαλάδες, επειδή έτσι το θέλουν, αλλά και επειδή εμείς είμαστε τόσο μα τόσο ανάξιοι των ηρώων της Επανάστασης του 1821, ώστε να τους λοιδορούμε και να τους υποβαθμίζουμε, προκειμένου να συνομιλούμε με……..την Δύση. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί δεν προχωρούμε προς μια ολοκληρωμένη συμφωνία με τη Γαλλία, και τι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που μας εμποδίζει να το πράξουμε. Μια , και αναμφίβολα, αυτό είναι που τρομοκρατεί την Τουρκία, αλλά αυτό είναι και που θα υπέγραφε τον διαχωρισμό συμφερόντων Γαλλίας και Γερμανίας. Δηλαδή, αν δεν κάνω λάθος, ανάμεσα σε δύο δυσμενείς ή πολύ δυσμενείς εξελίξεις, που είναι πρώτον, το να “στεναχωρήσουμε τη Γερμανία, και ίσως λιγάκι και τις ΗΠΑ, αλλά και το θνησιγενές ΝΑΤΟ”, και δεύτερον το «να διαμελίσουμε την Ελλάδα», επιλέγουμε ΕΝ ΨΥΧΡΩ την δεύτερη, ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΣ και ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ όπως αυτή η τελευταία;;;;;;;;
Γιατί, φυσικά, είναι παγκοίνως γνωστή η δυνατότητα του να επιτυγχάνει κανείς τις εκάστοτε επιθυμητές απαντήσεις από, σχεδόν, κάθε δημοσκόπηση, με την “κατάλληλη” επιλογή των ερωτήσεων. Και για να μην ξεχνιόμαστε, για το πως έχουμε φθάσει σε αυτό το απευκταίο σημείο, να συζητούμε δηλαδή με ψυχραιμία, μα ναι με ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ποιά ελληνικά νησιά θα τα κάνουμε τουρκικά, απλώς να υπενθυμίσω τις βασικές κατευθύνσεις της πορείας απώλειας μας που ακολουθήσαμε:
ΕΝ ΑΡΧΗ ήταν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ (όχι, βέβαια, ότι δεν χρωστούσαμε, αλλά το μέγεθος ελλείμματος και χρέους δεν δικαιολογούσε σε καμία περίπτωση, και με βάση το τι ισχύει εν προκειμένω, προσφυγή στο ΔΝΤ, αλλά και αν τελικά επιλέγαμε ΜΝΗΜΟΝΙΑ, αυτά σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να περιέχουν το, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και εθνικά εγκληματικό τους περιεχόμενο-που υπογράφτηκε ωστόσο, κάτω από το “φιλικά προστατευτικό βλέμμα” της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 11 ΕΤΩΝ. ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ, μάλιστα, και με την προσπάθεια να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ, αλλά και ότι ΕΤΣΙ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!(έχω γράψει και υποστηρίξει σωρεία βιβλίων, άρθρων κλπ. ώστε να μη χρειάζεται να επεκταθώ εδώ-και ασφαλώς δεν ήμουν μόνη σε αυτό τον αγώνα της πέννας). ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ρίξτε μια ματιά στα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις των Σκοπιανών ότι……δεν πρόκειται να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα, για την περίπτωση βέβαια που κάποιοι πίστευαν ότι αυτά θα τηρηθούν).
Ταυτόχρονα σχεδόν με τις τουρκικές παραβιάσεις εμφανίστηκε και η Επιτροπή Ελλάδα 21 με τα αναρίθμητα ανθελληνικά στοιχεία εορτασμού της επετείου των 200 ετών, που ………εμφανίζονται ως “προοδευτικός”, “αντικειμενικός” , “πολυπολιτισμικός” και άλλα τινά ……….ΔΙΑΛΟΓΟΣ με τη Δύση. Και τώρα, φαίνεται να έχει ωριμάσει και ο “προοδευτικός ΔΙΑΛΟΓΟΣ περί διαμελισμού της πατρίδας μας”.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ η κατάλληλη στιγμή για συζήτηση περί εορταστικών εκδηλώσεων των 200 ετών από το 1821. Είναι, ωστόσο η στιγμή να συνειδητοποιήσουμε το πως φθάσαμε στο κατώτατο σκαλί της εθνικής αναξιοπρέπειας, αρχίζοντας αν δεν κάνω λάθος, με τους «συνωστισμούς στη Σμύρνη». Να συζητούμε, δηλαδή, από τον “καναπέ” ποιά κομμάτια από τα ιερά ελληνικά χώματα και ύδατα, θα “δωρίσουμε” στους Τουρκαλάδες, επειδή έτσι το θέλουν, αλλά και επειδή εμείς είμαστε τόσο μα τόσο ανάξιοι των ηρώων της Επανάστασης του 1821, και γενικά των προγόνων μας, ώστε να τους λοιδορούμε και να τους υποβαθμίζουμε, προκειμένου να συνομιλούμε με……..την Δύση. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί δεν προχωρούμε προς μια ολοκληρωμένη συμφωνία με τη Γαλλία, και τι μας εμποδίζει να το πράξουμε. Δηλαδή, αν δεν κάνω λάθος, ανάμεσα σε δύο δυσμενείς ή πολύ δυσμενείς εξελίξεις, που είναι πρώτον, να “στεναχωρήσουμε τη Γερμανία, και ίσως και τις ΗΠΑ, καθώς και το θνησιγενές ΝΑΤΟ”, και δεύτερον το να «διαμελίσουμε την Ελλάδα», επιλέγουμε ΕΝ ΨΥΧΡΩ την δεύτερη, ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΣ, ανάμεσα και σε άλλα, και ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ όπως αυτή η τελευταία!!!!!Γιατί, φυσικά, είναι παγκοίνως γνωστή η δυνατότητα να έχει κανείς τις επιθυμητές απαντήσεις από, σχεδόν, κάθε δημοσκόπηση, με την “κατάλληλη» επιλογή των ερωτήσεων. Και για να μην ξεχνιόμαστε, για το πως έχουμε φθάσει σε αυτό το απευκταίο σημείο, να συζητούμε δηλαδή με ψυχραιμία, μα ναι με ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ποιά ελληνικά νησιά θα τα κάνουμε τουρκικά, απλώς να υπενθυμίσω την πορεία απώλειας μας που ακολουθήσαμε:
ΕΝ ΑΡΧΗ ήταν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ (όχι, βέβαια, ότι δεν χρωστούσαμε, αλλά το μέγεθος ελλείμματος και χρέους δεν δικαιολογούσε σε καμία περίπτωση, και με βάση το τι ισχύει εν προκειμένω, προσφυγή στο ΔΝΤ, και αν τελικά επιλέγαμε ΜΝΗΜΟΝΙΑ, αυτά σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να περιέχουν το, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και εθνικά εγκληματικό τους περιεχόμενο-που υπογράφτηκε ωστόσο, κάτω από το “φιλικά προστατευτικό βλέμμα” της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 11 ΕΤΩΝ. ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ και με την προσπάθεια να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ, αλλά και ότι ΕΤΣΙ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ (έχω γράψει και υποστηρίξει σωρεία βιβλίων, άρθρων κλπ. ώστε να μη χρειάζεται να επεκταθώ εδώ-και ασφαλώς δεν ήμουν μόνη σε αυτή την προσπάθεια της πέννας). ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ρίξτε μια ματιά στα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις των Σκοπιανών ότι……δεν πρόκειται να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα, για την περίπτωση βέβαια που κάποιοι πίστευαν ότι αυτά θα τηρηθούν). Ταυτόχρονα με τις τουρκικές παραβιάσεις εμφανίστηκε και η Επιτροπή Ελλάδα 21 με τα αναρίθμητα ανθελληνικά στοιχεία εορτασμού της επετείου των 200 ετών, που ………εμφανίζονται ως “προοδευτικός”, “αντικειμενικός” , “πολυπολιτισμικός” και άλλα τινά ……….ΔΙΑΛΟΓΟΣ με τη Δύση. Και τώρα, φαίνεται να έχει ωριμάσει και ο “προοδευτικός διαμελισμός της πατρίδας μας”.
Πολλές χιλιάδες Ελλήνων έχουμε συσπειρωθεί γύρω από την ΤΙΜΗ στο 21, ως αντιπερισμασμός στα ανεπίτρεπτα, για την Ελλάδα μας, στοιχεία του επίσημου εορτασμού της Επιτροπής Ελλάδα 21. Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 κάνει ότι μπορεί για να συνειδητοποιήσουμε αυτό που σημαίνει, να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ μέσα στους αιώνες. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ…. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ κυκλοφορεί και το ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ , από την ΤΙΜΗΣΤΟ 21 εναντίον του εθνομηδενισμού (που λέει πολλά εναντίον του ανθελληνισμού). ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Απλώς προσπαθούμε, με΄σα στα όρια των δυνατοτήτων μας, ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, που αυτές αποκλείονται βέβαια ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει η Νεγρεπόντη και αυτά ελάχιστοι τα ξέρουμε από το 2010. Όμως είναι κι αυτή Εβραία, υπάγεται στο controlled opposition των μυστικών υπηρεσιών...
Ν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ν : Καλά τα λέει η Νεγρεπόντη και αυτά ελάχιστοι τα ξέρουμε από το 2010.

Ελάχιστοι θα καταλάβουν και αυτό γιατί δεν υπάρχει καμία αφύπνιση της κρίσιμης μάζας από την λήθη... εκτός από τους αγέννητους, η τα παιδιά των 10 ετών που κάποια από αυτά έχουν ελπίδες να αφυπνιστούν. Για όλους τους άλλους, όσοι λίγοι έχουν καταλάβει κάποια πράγματα καλώς... η μεγαλύτερη μάζα όλων των υπόλοιπων έχουν διαγράψει την πορεία τους σε αυτή την ζωή, ως ζόμπι, δηλαδή ως ζωντανοί νεκροί.

Δεν μπορείς να περιμένεις από ζόμπι να αφυπνιστούν.. ούτε θέλουν, αλλά ούτε και μπορούν.

Ιωάννης είπε...

Λύκαστρε οι δημοσκοπικές εταιρείες ξέρεις και συ πολύ καλά, φαντάζομαι, ότι ανήκουν στους "περιούσιους" ή γιά να τ πούμε πιό απλά σε ξένα συμφέροντα. Κάποιες αποτελούν και μέρος των δραστηριοτήτων μυστικών υπηρεσιών. Συνεπώς, γιά μένα είναι μιά απροκάλυπτη προπαγάνδα που στόχο έχει την διασπορά φόβου και ηττοπάθειας. Συμπεριλαμβάνεται και αυτό στο ευρύτερο πλαίσιο των ψυχολογικών επιχειρήσεων που υφίσταται ο λαός μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ιωάννη, σαφέστατα και οι δημοσκοπικές εταιρείες ανήκουν σε εβραϊκές εταιρείες, και δεν μπορούμε να θα θεωρούμε ασφαλή τα αποτελέσματα που δίνουν. Ναι η προπαγάνδα πάει σύννεφο στην Ελλάδα, τόσο από τις μυστικές υπηρεσίες, όσο και από τους Τούρκους. Έχουμε πολλούς Δούρειους Ίππους εντός της Ελλάδας και όχι μόνο έναν.!

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ Ν

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΔΟΞΑ 21, ΤΙΜΗ 21, ΑΛΗΘΕΙΑ 21 ΚΤΛ) ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ.

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΝΝΟΗΣΕΙ.

Η ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.

ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.


ΦΙΛΙΚΑ

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Όχι άλλο Ελληνικό αίμα στο βωμό της αδικίας.......