ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Η Ντόρα ...η ΜΚΟ...και η Θράκη.!!


Γράφει ο Λύκαστρος :

Στην άνωθεν φώτο βλέπουμε την Ντόρα την χοντρή εξερευνήτρια , που τελευταία την πήρε ο πόνος για την Θράκη. Την βλέπουμε να είναι με κάποια άτομα από μια περίεργη ΜΚΟ , η οποία σέρνει την χώρα μας στα Ευρωπαικά Δικαστήρια, διότι θέλουν να αναγνωριστεί η μουσουλμανική μειονότητα εκεί ως...τουρκική.!!! Αρωγός και συμπαραστάτης τους σε αυτήν προσπάθεια στέκεται φυσικά η Ντόρα.!! Αυτό που προσπαθούν είναι να υπάρξει ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ μέσα από την αναγνώριση της μουσουλμανικής μειονότητας ως τουρκικής - άσχετα αν οι Πομάκοι δεν είναι τουρκικό φύλο- και την δημιουργία ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες). Ακριβώς οι ΕΟΖ είναι περιοχές με ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Στην πραγματικότητα είναι κράτος εν κράτη, έχουν αυτόνομο διοικητικό σύστημα. Εν μέσω πανδημίας αποφάσισε να επισκεφτεί την Θράκη για να μας αποδείξει ακόμη μια φορά πόσο επικίνδυνες είναι οι δράσεις της στην περιοχή. Η εν λόγω κυρία αποφάσισε να επισκεφτεί τα γραφεία μιας περίεργης ΜΚΟ η οποία είναι γνωστή για την δράση της στην περιοχή με ανοιχτές και δημόσιες τοποθετήσεις περί της αμφισβήτησης της Συνθήκης της Λωζάνης και περί υπάρξεως τουρκικής μειονότητας..Είναι κοινό μυστικό των πάντων στην περιοχή για τις υπόγειες διαδρομές χρηματοδότησης της εν λόγω ΜΚΟ από το Τουρκικό προξενείο.


Το έγκλημα που πάει να γίνει στην Θράκη δεν είναι καινούργιο....έχουν βάλει το χέρι τους όλα τα πολιτικά λαμόγια για να συντελεστεί εδώ και χρόνια...η Ντοράκλα , CIPRAS , ο Άκερμαν (καθαρόαιμος Άτλαντας)....όλα Ν.Δουλάκια και Τ$ιπράκια .! Το σχέδιο ΕΟΖ το ξεκίνησε η Ντόρα κατόπιν εντολής από τα κεντρικά της φυλής της,  το συνεχίσε  ο Φοινικοβαβυλώνιος CIPRAS. Και πάνε να το τελειώσουν με τον Κούλη. Το σχέδιο ΕΟΖ στην Θράκη σχετίζεται και με την ίδρυση του DEB που είναι το εξτρεμιστικό κόμμα των μουσουλμάνων της Θράκης DEB/KIEΦ που το ξεκίνησαν το 2010 , και ω τι σύμπτωση τότε την ξαναδιόρισαν την λεγάμενη (σαν ΥΠΕΞ επί Καραμανλή) για να "προωθήσει" εκεί τα γνωστά θέματα και να τους κάνει τα θελήματα.Δεν ήταν τότε τυχαίος ο διορισμός της ως ΥΠΕΞ. Το ίδιο αυτό κόμμα DEB το αναγνώρισε και ο CIPRAS ....εντολές έδινε ο Γιόζεφ Ἄκερμαν. Στην υπόθεση εμπλέκονται ΜΚΟ του Σόρρος αλλά και η DEUTSCHE BANK. Ο Γιόζεφ Άκερμαν από το 2009 έως το 2013 ήταν ο επικεφαλής της Deutsche Bank.!! Άρα μιλάμε για έναν καθαρόαιμο Dragi η Δράκο.!! Ούτε είναι τυχαίο  ότι έγινε πολίτης της....ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ.!!

ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ:"ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ. ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ".

 Αυτοαποκαλούμενος "Τούρκος" πρώην βουλευτής της Θράκης ψηφίζει... Ντόρα! Σίγουρα θα έχει τους...λόγους του! Και όπως σας έχω ξαναγράψει ο Ερντογάν ήταν ο πρώτος που συνεχάρη τον Κούλη για την νίκη στις εκλογές.

Η σημερινή ανάρτηση είναι αφιερωμένη στον Σίμο ή Σίμωνα , και σε όλους όσους ψήφιζαν και ψηφίζουν Ν.Τουρκοκρατία. Οι δουλείες τους να πηγαίνουν καλά...και εσάς σας έχουν γραμμένους .Μια ζωή προδότες από την κατοχή έως και σήμερα ! Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη, που μετά το τέλος του Β'Π.Π δεν δικάστηκαν και καταδικάστηκαν οι δωσίλογοι. Για αυτό σήμερα και μας κυβερνάνε οι απόγονοι τους...και φτάσαμε σε αυτά τα χάλια. Καταλάβατε τώρα γιατί έπρεπε να ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ η  7η Μεραρχία από τον Προβατώνα Έβρου και την υποκατάσταση της με Δομή Φιλοξενίας δηλαδή Μουσουλμανικής πόλης;;;

Υ.Γ  Τίποτα δεν θα αφήσει όρθιο η Αγία Οικογένεια !

5 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Δεν μπορεί να μαζευτεί το όλο θέμα.... απο όποια μεριά και να το δεις.....

https://m.youtube.com/watch?v=UM5Ov-qD-Ww

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μπράβο και ΕΥΓΕ στον Δήμαρχο Κομοτηνής που δεν δέχτηκε να την συναντήσει.!! Αλλά ούτε ένας από τους Ν.Δημοκράτες βουλευετές της Θράκης δεν βγήκε να της πει κάτι.!! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μολυβιατης ως υπουργος εξωτερικων μετα απο απαιτηση του Πουτιν δεν ειχε ποτε στις συνομιλιες τους την Ντορα, ηταν η εποχη Μπουργκας Αλεξανδρουπολη και η συζητηση για βαση λιμενισμου στο Νεωριο της Συρου ρωσικων πλοιων.τα οφελη αρκετα ,μαλιστα το σημαντικο αντισταθμισμα ηταν η αγορα των ομολογων του ελληνικου δημοσιου σπο την ελευθερη αγορα μειονωντας το εξωτερικο χρεος.Αποτελεσμα αυτων ηταν η Ντορα να γινει μετα απο πιεση της ηπα η επομενη υπουργος εξωτερικων της χωρας ....τρομαρα μας ποτε θα τελειωσουμε με τα βαμπιρ αυτα αυτος βρηκε βαση στη μεσογειο αλλα εμεις κλεισαμε ραντεβου με τα μνημονια και την αλλη κληρονομικη γενια των προδοτων

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ο Ιωσήφ πηρε μερος στην καλυψη κλοπής δισ στην Κύπρο αφού ως πρόεδρος του ΔΣ του μεγαλύτερου πιστωτικού ιδρύματος δεν απεκάλυψε κανένα στοιχείο. Ουδείς καταδικαστηκε σοβαρα για αυτά.

Η τράπεζα παραμένει ζόμπι και είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης. Ουσιαστικά κάνει ασσετ μάνατζμεντ και όχι τραπεζικά. Κτηματομεσιτηκα. Η μονάδα αυτή αποσπάστηκε από την τράπεζα. Το ιδρυμα σιγονταρεται με τεχνάσματα και είναι σε αμερικανικο μετοχολόγιο οπωσ και η δεύτερη αλλη η Ελληνική.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Josef_Ackermann

Γενικά τα πιστωτικά ίδρυμα τα στο νησί μετά το κούρεμα καταθέσεων του 13 δεν κουρεψαν και τις οφειλές με αποτέλεσμα οι αμερικανικες πλέον τράπεζες να κατέχουν ποσοστά ακινήτων τρίτες μετά το κράτος και την εκκλησία αλλα πριν από τις αγγλικές βάσεις.

Αυτά για σήμερα


Ευχαριστώ και ελπίζω να έχετε καλή μέρα.


Υγ. 1η Οκτωβρίου και η Κύπρος γιορτάζει ανεξαρτησίας μέρα. Σκ@τα!!

Υγ2. Κανένα αεροπλανάκι θα στείλει το Κουλι για εφέ με αβαντορι καύσιμο.?..ανευ πυρομαχικών φυσικοτατα. Σαν τα ντολμαδάκια της μακαριστης μαμάς. Απο το 80 τα σερβίρει και πάει τσιρλιπιπιιι

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΡΟΚΚΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.