ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Τούρκος ναύαρχος: «Η Τουρκία χρειάζεται μόνο δύο ημέρες για να κατακτήσει τη γαλλική ναυαρχίδα και τα ελληνικά νησιά»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Και μετά ξύπνησε.!! Κάποιος θα πρέπει να μιλήσει σε αυτόν τον μογγόλο για την "ναυτοσύνη" των δικών του. Διότι η "ναυτοσύνη" των γειτόνων μας είναι για να μπει στο βιβλίο Γκίνες.! Δείτε εδώ , για τι "ικανότητες" στην θάλασσα μιλάμε.  Με φόντο την γαλάζια πατρίδα που οραματίζονται. Και χωρίς την σημαία στο σκάφος, μπορεί κάποιος εύκολα να μαντέψει την εθνικότητα του θαλασσόλυκου "καπετάνιου". χα χα χα  Λίγο να φυσήξει και να αρχίσει να κουνάει στο καράβι, όλα τα τουρκάκια με δραμαμίνες είναι.!! Έχουν κουσούρι ως λαός διότι δεν έχουν συνάψει διπλωματικές σχέσεις γενικά με το υγρό στοιχείο. Απλά η γνώση των Τούρκων στην θάλασσα δεν απέχει πολύ απο την εικόνα που σας έδωσα. Εδώ να θυμίσω στον φαφλατά Κούτγιουκ, την υπόθεση του τουρκικού αντιτορπιλικού KOCATEPE (D354) που στις 21 Ιουλίου 1974  βομβαρδιζόταν επί 5 ώρες από Α/Φ της Τουρκικής Αεροπορίας πριν βυθισθεί ανοικτά της Πάφου με 67 νεκρούς , εκ των οποίων 54 μέλη πληρώματος και 13 πεζοναύτες. !!! Δεν φτάνει που μόνοι τους βομβάρδισαν το δικό τους πλοίο, τους πήρε και 5 ώρες για να βυθίσουν το πλοίο απολαμβάνοντας και αεροπορική υπεροχή.!!!! χα χα χα μιλάμε για μεγάλες  τσακμακόπετρες . Αν το γυρίσουν σε ταινία, θα είναι μια υπέροχη κωμωδία.

О Τούρκος συνταξιούχος ναύαρχος κατηγόρησε την Ελλάδα ότι επιδιώκει να «αποκτήσει» θαλάσσιες περιοχές «που ανήκουν» στην Τουρκία και з;хтхсе τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δώσει στην Ελλάδα проθεσμία δύο ημερών πριν εισβάλει στα νησιά της στο Ανατολικό Αιγαίο.
«Μπορούμε να συλλάβουμε το γαλλικό αεροπλανοφόρο σε δύο ημέρες», δήλωσε ο Τούρκος ναύαρχος Ντενίζ Κούτγιουκ στην κυβέρνηση του Ερντογάν, προσθέτοντας ότι η Άγκυρα πρέπει να εκδώσει στην Ελλάδα «τελεσίγραφο» για τον άμεσο αφοπλισμό των 16 νησιών του Αιγαίου, απειλώντας με στρατιωτική επέμβαση και κατοχή. Η Τουρκία πρέπει να δηλώσει ότι δεν αναγνωρίζουμε την κυριαρχία σε αυτά τα 16 νησιά. Η Ελλάδα θα πρέπει να αφοπλίσει αυτά τα νησιά μέσα σε 48 ώρες και υπό την επίβλεψη διεθνών παρατηρητών, αλλιώς αυτά τα νησιά θα είναι δικά μας».

Ο ναύαρχος κατηγόρησε την Ελλάδα ότι επιδιώκει να «παρέμβει» σε τουρκικές θαλάσσιες περιοχές και ανέφερε ότι εάν η Ελλάδα αντιδράσει, η Τουρκία μπορεί να καταστρέψει τις ελληνικές δυνάμεις στο Αιγαίο Πέλαγος.
Ο Κούτγιουκ δεν λύπησε ούτε τη Γαλλία και κατηγόρησε τη Γαλλία ότι παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και προειδοποίησε ότι οι τουρκικές δυνάμεις σε δύο μέρες θα συλλάβουν το γαλλικό αεροπλανοφόρο που κατευθύνεται στη Μεσόγειο.

ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

Μμ. είπε...


ΧΑ, χα! Ετούτος μού θυμίζει μαι ιστορία που μού έλεγε κάποτε ο μακαρίτης ο πατέρας μου. Ένας ξεπνοϊσμένος γέρος καθόταν στο καφενείο του χωριού κι έπινε τον πρωινό καφέ του. Στο δρόμο πιο κάτω δυο χωρικοί πάλευαν καταϊδρωμένοι να φορτώσουν με δυο σακιά αλεύρι ένα ασθενικό γαϊδαράκο. Φόρτωναν από δω έπεφτε από κει, φόρτω από κεί έπεφτε από δω, και ξαναδόστου. Δεν άντεξε κάποια στιγμή ο γέρος, δόστου και ξαναδόστου, σηκώνεται όλο νεύρα και σηκώνοντας τα μανίκια του φωνάζει στους αγωγιάτες: ¨Αδειάστε ωρέ, τα σακιά, που να πάροι ο διάολος, να τα φορτώσου ιγώ!¨

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μμ δεν την ήξερα αυτήν την ιστορία που έλεγε ο πατέρας σου.Νομίζω ότι ταιριάζει γάντι για τους φαφλατάδες Τούρκους , που πουλάνε "εξυπνάδες" μόνο εκεί που τους παίρνει.

Χρήστος είπε...

Και κάτι για καληνύχτα..
https://youtu.be/J8WIbc-biLo

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Μας τα εξηγεί ο Χάρης ρε παιδί μου, που τα μιλούσε κιόλας....

https://m.youtube.com/watch?v=UUllR8Hw848

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ατμέ...πόσο μπροστά ήταν ο Χάρης για την εποχή του.!! Έπεσε μέσα σε όλα.!! Έβλεπε πάντα πολύ μπροστά.!!