ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Αστυνομία ενάντια στους κατοίκους της Καρδίτσας που θέλανε να διαμαρτυρηθούν στον Μητσοτάκη

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Κούλη πες αλεύρι....η κρεμάλα σε γυρεύει.!! Το βρισίδι είναι το λιγότερο που θα πάθεις απο εδω΄και μετά. Ο κόσμος είναι ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ.!! Και θα την πληρώσεις εσύ την νύφη και η κυβέρνηση σου για όλους και όλα. Η "χειροβομβίδα" στα δικά σου χέρια θα σκάσει.!! Για αυτό και ο έτερος προδότης  ο chipras δεν θέλει ούτε εκλογές , αλλά ούτε να βγεί ξανά κυβέρνηση.!!! Ο Κούλης μόλις πήρε χαμπάρι τι γινόταν έγινε Λουης και έτρεξε να κρυφτεί μέσα στο Δημαρχείο.

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι του Νομού Καρδίτσας τα τελευταία 24ωρα καθώς οι ολική καταστροφή που έχουν υποστεί, συνάμα με την αδιαφορία της κυβέρνησης και των τοπικής αυτοδιοίκησης έχει ξεχειλίσει το ποτήρι.

Αυτήν την οργή θέλησαν να εκφράσουν σήμερα οι πολίτες του νομού προσπαθώντας να προσεγγίσουν το Δημαρχείο και να διαμαρτυρηθούν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που βρίσκεται στη περιοχή.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ανάμεσά τους άνδρες της ΟΠΚΕ, απέκλεισαν τον εξωτερικό χώρο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

ΠΗΓΗ

 

1 σχόλιο:

Μπάμπης είπε...

Κύριε Μητσοτάκη,
Επειδή βλέπω ότι οι πολίτες ανησυχούν δεν υπακούουν και σε λίγο θα σας γράφουν κανονικά θα πρότεινα μερικά μέτρα άμεσης εφαρμογής για νά δουν πόσα απίδια βάζει ο σάκκος.Και τελικά να σώσουμε τη δημοκρατία μας εκτός από το τομάρι μας.
Έχετε μαζέψει 3.000.000 ευρώ από τα πρόστιμα για τις μάσκες.
Αυτά είναι ψίχουλα κύριε Μητσοτάκη.Κατάσχεση όλων των καταθέσεων και τών περιουσιών των πολιτών που δείχνουν ανυπακοή.Οχι μόνο δεν θα ξαναβγάλουν τις μάσκες αλλά θα φορέσουν και στις κατσίκες τους.Χώρια που θα γεμίσουν τα ταμεία του κράτους και οι τσέπες
σας με λεφτά.
Επειδή πολλοί αντιστέκονται σε διάφορα που κάνετε για το καλό μας προτείνω η αστυνομία να εξοπλιστεί με φλογοβόλα και να τσουρουφλίζει τους διαδηλωτές.Νομίζω ότι η χρήση πολυβόλων να γαζωνουν το πλήθος θα λειτουργούσε αποτρεπτικά.
Για δύσκολες καταστάσεις σε πλατείες κ.λ.π μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια τής αεροπορίας που ακόμα και με τα
F16 (εν αναμονή των RAFALE),πιστεύω ότι θα κάνουν καλή δουλειά και δεν θα χάσουν το στόχο.
Όποιος διαφωνεί με τον εποικισμό να χάνει το σπίτι του
και αμέσως να το κατοικεί ο λαθραίος.
Επειδή όμως ο Ελληνικός λαός είναι αχάριστος και απρόβλεπτος
αν υπάρξουν δυσκολίες πιστεύω ότι ο Ερντογάν δεν θα αρνηθεί να μας βοηθήσει.Με το αζημίωτο φυσικά.Μπροστά στα τόσα καλά που περιμένει η χώρα από σας,ας χάσουμε και κατι.Εξ άλλου δεν είναι και προσωπικό περιουσιακό στοιχείο αν δώσετε κάποια νησιά.
Μπορώ να σας δώσω κ άλλες ιδέες
αλλά αν κάνετε τά παραπάνω νομίζω ότι θα μείνει ευχαριστημένος ο κόσμος και η χώρα θα πάει από το καλό στο καλύτερο.
Και θα ξαναγεννηθεί η δημοκρατία σε αυτό το τόπο από ένα Μητσοτάκη.Δεν είναι και λίγο.