ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεσηκωμος στον εβρο! με μαυρες σημαιες στα χερια οι κατοικοι, χτυπουσαν πενθιμα οι καμπανεσ! ως τι πηγε στους ακριτες μας η μπ@μπογρια ν.μπακογιαννη; ως τουρκικο υπουργειο εξωτερικων; εφαγε το κραξιμο της ζωης της η μανα του καμπια της ομονοιας.

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Το τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προειδοποίησαν τον διακοποπρωθυπουργό ότι τον περιμένουν με μαύρες σημαίες και κακές διαθέσεις, και η κότα η λυράτη
δε πήγε στην ορκωμοσία του γιού του..Έστειλε την 5η φάλαγγα του Ερντογάν την Ντόρα. Κατάκοπος από το διάγγελμα έφυγε για διακοπές στην Τήνο .Περιμένατε από ένα γεννημένο τεμπέλη να εργαστεί γιά το συμφέρον του Ελληνικού λαού.;; Τι ακούω μιλάνε για κλείσιμο της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας στον Προβατώνα Έβρου;;;  Αν αυτό δεν είναι αποστρατικοποίηση/αφοπλισμός τι είναι βρε λαμόγια;;


 Δεν έμειναν ικανοποιημένα τα μέλη της Οργανωτικής επιτροπής ενάντια στο κλείσιμο της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Προβατώνα, στη συνάντηση που είχαν σήμερα με τη Ντόρα Μπακογιάννη και αποφάσισαν σύσκεψη το πρωί της ερχόμενης Κυριακής στο Τυχερό, με προσκεκλημένη όλη την τοπική πολιτική εξουσία.

Η 12μελής Επιτροπή που συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης στα γραφεία του Επιμελητηρίου Έβρου, έξω από τα οποία είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 άτομα και διαμαρτυρήθηκαν για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, άκουσε την κ.Μπακογιάννη να επαναλαμβάνει πως δεν θα κλείσει το στρατόπεδο “ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ” στον Προβατώνα. Θα γίνει αναδιάρθρωση της 7ης Ταξιαρχίας, θα αποχωρήσουν και θα προστεθούν λειτουργίες, ενώ θα έρθει και προσωπικό από τις 15.000 προσλήψεις στις ένοπλες δυνάμεις που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Όταν όμως τέθηκε η απαίτηση να υπάρξει συγκεκριμένη και ρητή δέσμευση για όλα αυτά και πως δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί η στρατιωτική παρουσία στο συγκεκριμένο σημείο και να αλλάξει η απόφαση, άκουσαν την απάντηση πως οι αποφάσεις έχουν παρθεί.

Γι’ αυτό και αποφασίστηκε η νέα συνάντηση την Κυριακή, προκειμένου να αποφασιστούν οι ενέργειες για κλιμάκωση του αγώνα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η οργανωτική επιτροπή ενάντια στο κλείσιμο της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Προβατώνα, ευχαριστεί όλους τους κατοίκους που συμμετείχαν στη σημερινή συγκέντρωση   στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης και διαμαρτυρήθηκαν με ευπρέπεια τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID.

Επίσης ευχαριστεί όλους τους καταστηματάρχες της περιοχής του Τυχερού που διατήρησαν κλειστά τα καταστήματά τους αλλά και τους μαθητές που απείχαν από τα μαθήματά τους.

Στα πλαίσια συνάντησής της επιτροπής με την κα Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την επίσκεψή της στην Αλεξανδρούπολη τέθηκε ο προβληματισμός σχετικά με την κατάργηση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας όμως δεν προέκυψε κάτι που να δίνει λύσει στο ζητούμενο αίτημα.

Γι’ αυτό, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00πμ στο πολύκεντρο Τυχερού θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και θα συζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους θα αποτραπεί η κατάργηση  της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Προβατώνα.

Αποδέκτες της πρόσκλησης αυτής μεταξύ άλλων θα είναι και οι:

-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΕΒΡΟΥ

-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΔ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

-ΠΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

-ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΒΡΟΥ

-ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κος ΔΕΛΗΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

-ΟΙ 3 ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

O ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

 

 

Δεν θα ανεχτούμε άλλη υποβάθμιση!

Δείτε εδώ την live μετάδοση μέσα από την κάμερα του e-evros.gr, με την πορεία διαμαρτυρίας των κατοίκων και των φορέων από τον Δήμο Σουφλίου έξω από το Εμπορικό Επιμελητήριο με αφορμή την επίσκεψη της κ. Μπακογιάννη:

Την ενημέρωση ότι μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έρθουν στον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, προκειμένου να ενημερώσουν από κοντά και επίσημα τους κατοίκους για όσα θα γίνουν στην 7η Ταξιαρχία Προβατώνα, έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη στους συγκεντρωμένους από το Τυχερό.

Φτάνοντας στο Επιμελητήριο Έβρου, η Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής Ανάπτυξης της Θράκης, είδε τους κατοίκους που με μαύρες και ελληνικές σημαίες είχαν συγκεντρωθεί και διαμαρτύρονταν για το ενδεχόμενο να αποδυμανωθεί η παρουσία της 7ης Ταξιαρχίας στο στρατόπεδο “ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ” στον Προβατώνα Σουφλίου και ενδεχόμενο κλείσιμο του σιγά-σιγά. Τους διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση όχι μόνο δεν θα αποδυναμώσει αλλά αντίθετα θα ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις που βρίσκονται στον Έβρο.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Σουφλίου Δημήτρης Δαρούσης που είναι από το Τυχερό και μαζί με τον δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο άκουγαν την κ.Μπακογιάννη παρουσία και τυ κόσμου, της τόνισε ότι πάρα πολλοί λόγοι επιβάλλουν να μην υπάρξει καμιά μεταβολή στην συγκεκριμένη Ταξιαρχία και το στρατόπεδο Προβατώνα. Τα υπόλοιπα τέθηκαν και συζητήθηκαν στην συνάντηση που έγινε με αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής αγώνα, αργότερα στο Επιμελητήριο.

ΠΗΓΗ

 
 
 
 
 
 
 

10 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Φώτο με μάσκα παγοθραυστικό..... Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Σε προσωπικό επίπεδο δεν θα τους συγχωρέσει ποτέ.....
Εμείς καλούμαστε να μην ξεχνούμε ποτέ..... .....

https://m.youtube.com/watch?v=0uTwt_z7_0I

kakos04 είπε...

Το θέμα είναι άλυτο γιατί περιμένουν σωτηρία παραμένωντας στελέχη του διακοπρωθυπουργού , αδυνατούν να κατανοήσουν ότι τους έχει πουλήσει . Μόνο το βλέμμα του μητρικού βαμπιρ να δουν έπρεπε να ξυπνήσουν. Αυτοί τρέφονται με την ζωτική μας ενέργεια , η συγκεκριμμένη έχει πιο δολοφονικό και πεινασμένο βλέμμα και από τον Mumm-Ra στα ThunderCats (και από μωρό έχει όλα τα άγχη της λυμένα + τα έξοδα ). Οι αποδέκτες της πρόσκλησης στον Έβρο δουλέυουν και πληρώνονται από τον εχθρό καιρό τώρα , όταν τακτοποήσει την τσέπη τους θα λουφάξουν (ή χαζοί είναι και δεν βλέπουν το μέλλον τους με τα ραδίκια από τους γείτονες) . Δεν υπάρχει κομματικός και πατριώτης , είναι ασύμβατα . Καλό βράδυ .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΟΛΑΣ : Το θέμα είναι άλυτο γιατί περιμένουν σωτηρία παραμένωντας στελέχη του διακοπρωθυπουργού , αδυνατούν να κατανοήσουν ότι τους έχει πουλήσει

Nαλημέρα Νικόλα...το καταλαβαίνουν αλλά είναι χωμένοι μέσα στα σκατά και οι ίδιοι...σιτίζονται από αυτό το λαμόγιο, οπότε για την ώρα δεν θα αντιδράσουν πολύ. Όμως αυτό το λαμόγιο έχει συμφωνήσει με τα μογγόλια να τα βάλουν όλα στο τραπέζι....αποστρατικοποίηση νησιών...ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ. Μην απορήσεις αν στο τέλος ακυρώσει και το εξοπλιστικό πρόγραμμα. Αν θυμάσαι έγραφα εδώ...ότι όποιος θα κυβερνά το 2021-2022 θα γραφτεί στις μαύρες σελίδες της Ελληνικής ιστορίας.!!

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/05/20.html
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/06/blog-post_49.html

" Υ.Γ Να θυμάστε τι λέγαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ..." To έχουμε ξαναπεί, αυτός που θα κυβερνά το 2021-2022 θα γραφτεί στις μαύρες σελίδες της ιστορίας. Η Τουρκία πάντως μέχρι το 2021 ΔΕΝ μπορεί να μας κάνει πόλεμο.!!"
META OMΩΣ...ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. "

Αυτό το λαμόγιο με καταγωγή από τα Εβρέικα της Μάνης...είναι ότι χειρότερο έχει περάσει από την πολιτική ζωή του τόπου. Ή ΜΗ υπογραφή της αμυντικής συμφωνίας με την Γαλλία, είναι πολιτική απόφαση...δηλαδή δική του. Άγνωστο αν θα επανέλθει αργότερα, αλλά άγνωστο και αν αργότερα, οι Γάλλοι θα είναι ακόμη πρόθυμοι να την υπογράψουν. Δηλαδή με την υπογραφή αυτής της συμφωνίας σε περίπτωση που οι τούρκοι μας χτυπούσαν οι Γάλλοι θα μας βοηθούσαν και στρατιωτικά.!!!

Έτσι είναι δυστυχώς, όταν ο διακοποπρωθυπουργός είναι το οικόσιτο των Ούννων, ενώ ο ΥΠΕΞ ο Γιές Μαν των Γιάνκηδων.
Και ο ένας ζητιανεύει μεσολάβηση από την Μέρκελ, ενώ ο άλλος παρακαλάει τον Πομπέο να παρέμβει..εμείς αυτά θα παθαίνουμε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΜΟΣ : Εμείς καλούμαστε να μην ξεχνούμε ποτέ..... .....


Καλημέρα φίλε Ατμέ...φυσικά και δεν θα ξεχάσουμε...και μια και έστειλες το βιντεάκι...το βλέμμα της μούμιας του ΜΑΜ-ΡΑ παγώνει διότι το Μητσοτακέικο έχει λερωμένη την φωλιά του στο συγκεκριμένο θέμα. Τι θέλω να πω...στις 21 Σεπτεμβρίου του 1989 η Βουλή αποφάσισε την παραπομπή του Α.Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών. Ο Μπακογιάννης δολοφονήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου στην είσοδο του γραφείου του στο Κολωνάκι.
Εκείνη την μέρα θα πραγματοποιείτο συζήτηση για την παραπομπή στο ειδικό δικαστήριο εμπλεκομένων στο σκάνδαλο Κοσκωτά. Όμως και ε΄δω πρόσεξε το σημείο...το προηγούμενο βράδυ ο Μπακογιάννης στα γραφεία του τότε Συνασπισμού πήρε μέρος σε συζήτηση όπου συμφωνήθηκε την άλλη μέρα στις 8 το πρωί να μιλήσει σε μια ραδιοφωνική εκπομπή. Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει και που μπορεί να λύσει το θέμα της δολοφονίας είναι :

ΠΩΣ ήξεραν τα μέλη της 17 Νοέμβρη ότι εκείνη την ημέρα ο Μπακογιάννης θα πήγαινε τόσο νωρίς στο γραφείο του στις 8;;; Για να μπορέσουν να του στήσουν καρτέρι και να τον σκοτώσουν.!! Κάποιος τους έδωσε αυτήν την πληροφορία ...από ΤΟ ΚΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.!! Ο Μπακογιαννης δολοφονήθηκε (και) για να μην καταθέσει στο Ειδικό Δικαστήριο.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Οτι και να υποθετεις για τον απεθαντο παντα μεσα θα εισαι.
προστυχη κατασκευη...
και το χειροτερο...

ΔΙΑΦΘΟΡΕΑΣ-ΔΙΑΒΡΩΤΗΣ

Ολοι οι απογονοι "cashed-out" στην μνημη του δολοφονηθεντος μακαριτη χωρις καμια αμφιβολια η σοβαρη αντιδραση για τα αληθη αιτια. Ομοι.Χρηστικοι. Χειραγωγισιμοι Διαβρωμενοι απο ριζα.

Πεθανες? Μπαϊ και η μπαλα στο σαραϊ...

Εμεις (απομυ)ζουμε την υπαρξη σου.Ζουμε απο το θανατο σου. (με την χειριστη εννοια).

Σε αυτο η γνωστη φαμιλια αποδειχτηκε εφιαλτικα επαρκης σε ικανοτητα.

Δεν κανουν για να ηγουνται.

Ειναι κατεστραμμενοι και μολυνουν το ηδη αρρωστημενο περιβαλλον.

Φυσικα αναμενεται αντιδραση.
Απο εκει θα καθοριστει η πορεια προς εξυγιανση.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Ρόκκο...ακριβώς. Το χειρότερο από τη δολοφονία Μπακογιάννη.... ήταν ότι τα σκουπίδια που σήμερα κυβερνούν... πάτησαν πάνω στο φέρετρο του.!!

Χρήστος είπε...

Καλησπέρα θα το πω λίγο τραγουδιστά κάτσε ρε φίλε να σε πω μίαν ιστορία όταν ήμουνα 18-19 χρονών και πήγαινα στο κόκκινο στην Μοναστηρίου έτυχε να σπουδάζω με τον Βασίλη τον ξηρό αδελφό του Σάββα και του άλλου του μπούλη όταν δίναμε εξεταστική για να πάρουμε πτυχίο ο Βασίλης με πλησίασε πολύ όμορφα και με ρώτησε τι θα ασχοληθώ όταν τελειώσω από φαντάρος και φυσικά την ίδια ερώτηση την έκανα και εγώ η απάντησή του ήταν ότι θα πάει με τον αδερφό του και όταν τον ρώτησα πού είναι ο αδερφός τι δουλειά κάνει Με απάντησε ξερά ότι είναι στην 17 Νοέμβρη εγώ τότε απόρησα και λίγο τρομαγμένος τον ρώτησα γιατί να κάνει κάτι τέτοιο και μου απάντησε Όλα είναι ένα κόλπο..



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Γειά σου Χρηστάρα με τα ωραία σου. Κάτσε να πω και εγώ ένα τραγουδάκι.

Αν ο Γιώργης το γραφε σήμερα..

Θα πάρω την μασκούλα μου
τσιγάρα και αναπτήρα
κι απόψε τα μεσάνυχτα
θα 'ρθω να πάρω μπύρα.

Περιπτερού μου είσαι μία
στον κόσμο δεν είν' άλλη
Περιπτερούλα μου γλυκιά
πού να 'χει τέτοια ομορφιά
και τα δικά σου κάλλη.

Περιπτερού μου μάγισσα
τραβάς σαν το μαγνήτη
Περιπτερούλα μάνα μου
κλείσ΄το και πάμε σπίτι.

Χρήστος είπε...

Τραγουδάκι για τους συναδέλφους τους περιπτεράδες.. ευχαριστώ για την αφιέρωση και ανταποδίδω...
https://youtu.be/h0ffIJ7ZO4U