ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Ελληνοτουρκικά : Ελληνικά μαθήματα… υπεροχής πάνω από το Αιγαίο

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Οι επιθετικές επιχειρήσεις είναι Νο1 προτεραιότητα ακόμα κι αν διεξάγεται άμυνα. Διότι με τις επιθετικές επιχειρήσεις ανακτάται η πολυπόθητη ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ κινήσεων,η οποία είναι αναγκαία για την επιτυχή εκτέλεση μιας αποστολής,ακόμα  και  αμυντικής φύσης. Σκεφτείτε μόνο γιατί έρχονται οι Ισραηλινοί να πάρουν μέρος στην άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ. Μόνο τα γεράκια της Π.Α μας έχουν τις ικανότητες και τους κοχόνες να κατέβουν στην έρημο Negev στο Ισραήλ...και να κοντράρουν στα ίσα και ακόμα και να ξεπεράσουν τους Ισραηλινούς πιλότους. Για αυτό και οι τελευταίοι μας προσκαλούν . Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία μπορεί να χτυπήσει από την Κωνσταντινούπολη έως την  Άγκυρα και στη συνέχεια να το ανακαλύψουν οι αντίπαλοι.
Αν η TuAF θέλει να δοκιμάσει την τύχη της με τα "γεράκια" της HAF, ας πάνε πρώτα στο TLP, BLUE FLAG, TIGER MEET. Ούτε οι Τοπγκανάδες των Ουσαίων δεν τολμούν να τα βάλουν μαζί τους.
Ο Αύγουστος δεν ήταν ο καλύτερος μήνας για τις τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις καθώς οι δυσάρεστες εκπλήξεις, που έφτασαν μέχρι την επιχειρησιακή τους ταπείνωση, διαδέχονταν η μια την άλλη από το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό και από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία και μάλιστα μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών.


Η πτήση Ακάρ για ανύψωση του ηθικού

Η πτήση που πραγματοποίησε ο τούρκος υπουργός Αμυνας Χουλουσί Ακάρ με F-16 στις 2 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της έναρξης της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς για τη σχολή πιλότων της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, έδειξε ότι μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των ιπταμένων κρίθηκε αναγκαία από το ερντογανικό κατεστημένο. Η επιλογή αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς, σύμφωνα με στρατιωτικούς κύκλους στην Αθήνα, η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία σε τρεις περιπτώσεις μέσα σε τέσσερις ημέρες συνειδητοποίησε με οδυνηρό τρόπο ότι δεν μπορεί να ελέγξει το μαλακό υπογάστριό της, όπως θεωρεί η ίδια την περιοχή ανάμεσα στην Κρήτη και στην Κύπρο.

Το πρώτο πλήγμα από σμήνος F-16

Το πρώτο πλήγμα στο γόητρο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων επήλθε στις 25 Αυγούστου. Το πρωί εκείνης της ημέρας δύο ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν από τη βάση του Αραξου, έδρα της 116 Πτέρυγας Μάχης, πέταξαν νοτίως της Κρήτης και εκεί «βούτηξαν» φτάνοντας σχεδόν στο επίπεδο της θάλασσας. Με τον τρόπο αυτόν έβαλαν τον ορεινό όγκο του νησιού ανάμεσα σε αυτά και στα τουρκικά ραντάρ, ακολουθώντας μια πορεία που τα έκανε αόρατα, κρατώντας τα μακριά από την εμβέλεια των εχθρικών ραντάρ.
Η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία απογείωσε στη συνέχεια ιπτάμενο ραντάρ, αλλά αύξησε την εμβέλεια των επίγειων σταθμών της προκειμένου να εντοπίσει το ελληνικό σμήνος. Παρ’ όλα αυτά, λίγο πριν από τις 13.30 τα δύο ελληνικά μαχητικά έφτασαν στον προορισμό τους. Προσγειώθηκαν στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο χωρίς να καταφέρει να τα εντοπίσει το τουρκικό Κέντρο Επιχειρήσεων.
Ηταν μια σημαδιακή ιστορική στιγμή και επιχειρησιακός διασυρμός για την Αγκυρα, καθώς ήταν η πρώτη προσγείωση ελληνικών «φτερών» στη συγκεκριμένη βάση έπειτα από πολλά χρόνια. Ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου Ηλίας Λεοντάρης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter το βίντεο που συγκίνησε την Ελλάδα και την Κύπρο και σχολίασε: «…ήρθε η ώρα…. εύχομαι να μην ήταν η ανάγκη. Ελληνικά F-16 (μετά τα RAFALE) στην ΑΒΑΠ. Το όραμα, το όνειρο, η υπομονή, η επιμονή και η προσήλωση στον σκοπό…. θα φέρουν και τα «χαμόγελα». Αγαπητοί συνάδελφοι της ΕΦ… απολαύστε το…. δεν μπορεί, θα έρθουν και καλύτερες μέρες…».
Η Αγκυρα δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντηση την πρόκληση. Την ίδια ημέρα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν υπέρπτηση πάνω από τις Οινούσσες και την Παναγιά.

Το δεύτερο σοκ και η άσκηση «EUNOMIA»

Την επόμενη ηέρα, 26 Αυγούστου, ξεκίνησε η άσκηση «EUNOMIA» στην οποία Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία και Κύπρος ένωσαν τις στρατιωτικές τους δυνάμεις προκειμένου να στείλουν ένα ακόμα μήνυμα, ότι η προκλητικότητα της Τουρκίας δεν θα έμενε χωρίς απάντηση. Στις 27 Αυγούστου, πέραν όλων των προσδοκιών της Αγκυρας, ξημέρωσε μια ακόμα χειρότερη ημέρα. Εκείνο το πρωί, στο πλαίσιο της τετραμερούς άσκησης στην Κύπρο, το ζευγάρι των ελληνικών F-16 που είχε προσγειωθεί στην Κύπρο μαζί με γαλλικά Ραφάλ έλαβε ενισχύσεις. Στο πλαίσιο της ίδιας άσκησης, έξι ελληνικά μαχητικά F-16 απογειώθηκαν από την Κρήτη, πέρασαν πάνω από το «Ορούτς Ρέις» και τις τουρκικές φρεγάτες και ακολουθώντας την ίδια τακτική χαμηλής πτήσης έμειναν αθέατα από τους επίγειους σταθμούς ραντάρ στις νότιες ακτές της Τουρκίας. Εφτασαν στην Κύπρο, ασκήθηκαν με τα μαχητικά που βρίσκονταν ήδη εκεί και προκάλεσαν σοκ στο τουρκικό Κέντρο Επιχειρήσεων, το οποίο δεν είχε πάρει είδηση τι είχε συμβεί κάτω από τη μύτη του και πίστευε ότι στη Μεγαλόνησο βρίσκονταν μόνο τα δύο ελληνικά και τα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη.
Στιγμιότυπο από την κοινή επιχειρησιακή παρουσία Κύπρου, Ελλάδας, Γαλλίας, Ιταλίας στην Ανατολική Μεσόγειο

Η ενέδρα και το… σχέδιο «τανάλια»

Στην επιστροφή των F-16, οι Τούρκοι προσπάθησαν να στήσουν ενέδρα με έξι δικά τους μαχητικά, θέλοντας να αποκαταστήσουν το χαμένο τους γόητρο. Στόχος τους ήταν, σύμφωνα με ασφαλείς εκτιμήσεις στρατιωτικών κύκλων, να αναγκάσουν κάποιο από τα ελληνικά αεροσκάφη να μείνει από καύσιμα.
Ο σχεδιασμός της ελληνικής πλευράς είχε προβλέψει και αυτό το ενδεχόμενο. Ισχυρή ομάδα δικών μας μαχητικών – πληροφορίες μιλούν για δέκα – απογειώθηκε από την Κρήτη και πετούσε σε χαμηλό ύψος. Μόλις τα έξι ελληνικά που επέστρεφαν από Κύπρο έφτασαν νότια του Καστελλορίζου και η τουρκική ομάδα κινήθηκε για να τα αναχαιτίσει, η δεύτερη ομάδα μαχητικών κινήθηκε αστραπιαία. Τα μισά ανέβηκαν σε μεγαλύτερο υψόμετρο από εκείνο των τουρκικών και τα άλλα μισά πλησίασαν από χαμηλά. Οταν δόθηκε το σύνθημα από το Κέντρο Επιχειρήσεων, η ελληνική «τανάλια» έκλεισε παγιδεύοντας ανάμεσα στις δαγκάνες της τους τούρκους χειριστές, οι οποίοι σύντομα αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν ηττημένοι και ταπεινωμένοι.
Οι αψιμαχίες, ωστόσο, δεν τελείωσαν εκεί. Στις 28 Αυγούστου η άσκηση «EUNOMIA» ολοκληρώθηκε και τα δύο μαχητικά της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που στάθμευαν στην Πάφο έλαβαν εντολή να επιστρέψουν. Οι Τούρκοι περίμεναν αυτή τη στιγμή για να πάρουν το «αίμα τους πίσω». Απογείωσαν δύο ιπτάμενα ραντάρ. Το ένα το έστειλαν να πετάξει δυτικά της Κύπρου και το άλλο κατά μήκος των τουρκικών ακτών βόρεια της Ρόδου και του Καστελλορίζου, ώστε να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα. Επιπλέον, απογείωσαν και επτά μαχητικά F-16 με στόχο να μην αφήσουν κανένα περιθώριο ελιγμών στα δύο ελληνικά που επέστρεφαν από την Κύπρο.
Για μια ακόμα φορά, όμως, οι έλληνες επιτελείς κατόρθωσαν να «διαβάσουν» καλύτερα τους Τούρκους. Απογείωσαν οκτώ μαχητικά F-16, έστησαν ξανά ενέδρα στους αντίπαλους πιλότους και εκείνοι έπεσαν ξανά σε αυτή… Τα δύο μαχητικά από την Πάφο επέστρεψαν στη βάση τους χωρίς να δουν ποτέ τα τουρκικά, καθώς οι συνάδελφοί τους τα είχαν «τσουβαλιάσει», όπως είπαν χαρακτηριστικά έλληνες χειριστές στο «Βήμα».

«Πειρατές» στη σκιά ενός αμερικανικού Β-52

Οι Τούρκοι μετά τις τρεις αψιμαχίες δεν έμειναν άπραγοι. Εστειλαν πιλότους τους να κρυφτούν στη «σκιά» ενός αμερικανικού Β-52 που πετούσε πάνω από την Τουρκία και την Ελλάδα, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να μπουν στο Αιγαίο χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης. Παραβιάζοντας, δηλαδή, τους κανόνες εναέριας κυκλοφορίας.
Εκείνη την ημέρα το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε μια ιδιαιτέρως αυστηρή ανακοίνωση. «Παρά τα συμφωνηθέντα και τις σχετικές διαβεβαιώσεις, κατά την είσοδο του Β-52 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ τα τουρκικά μαχητικά επιδεικνύοντας ιδιαίτερα προκλητική, αντιδεοντολογική, αντισυμμαχική και αντιδιαμετρικά αντίθετη συμπεριφορά από τον σκοπό της δραστηριότητας, εξακολούθησαν την πτήση τους πλησίον του αμερικανικού Α/Φ, το οποίο παρέλαβε σύμφωνα με τη σχεδίαση η ελληνική τετράδα F-16. Δύο ζεύγη Α/Φ F-16 BLK 52+, τα οποία βρίσκονταν σε ετοιμότητα στην περιοχή γι’ αυτόν τον λόγο, αναγνώρισαν, αναχαίτισαν και εξεδίωξαν από το FIR ΑΘΗΝΩΝ τα τουρκικά Α/Φ. Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους προκλητικές ενέργειες παραβίασης των συμφωνηθέντων αφενός δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα στο ΝΑΤΟ, αφετέρου καταστρατηγούν τους Διεθνείς Κανόνες Εναέριας Κυκλοφορίας, ανεβάζοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες πρόκλησης ατυχήματος και θέτοντας μάλιστα σε κίνδυνο αεροπορικά μέσα και άλλων συμμαχικών κρατών».
Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ χαρακτήριζε «πειρατική» τη συμπεριφορά της Τουρκίας και τόνιζε ότι οι επιχειρησιακές δυνατότητες επικράτησης της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας «δεν πρόκειται και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν», κάνοντας μνεία στη μαζική πτήση ελληνικών αεροσκαφών στην Κύπρο.

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Σταχυολόγησις εκ ξένων δημοσιευμάτων:

========================================


Εδώ που είμαστε ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ δεν γίνεται κανείς και ποτέ,
θυμήσου την Γιουγκοσλαβία του 80, με τον πολιτισμό της, την βιομηχανίας της και γενικά την ύπαρξή της,
θυμήσου την Ελλάδα του 90, με την οικονομία της, το κοινωνικό κράτος και έναν στρατό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αγοράσαμε όλα τα Βαλκάνια ακόμα και Τουρκικές τράπεζες... μας πέθαναν όμως στη διαφθορά και τα δάνεια, θυμήσου τις αραβικές δυνάμεις Συρία και Λιβύη σταθερότατες με πολιτισμό και πλούτο, μακριά από ισλαμισμό και λοιπά..

Όποιος πήγε να σηκώσει κεφάλι τον φάγαν σε χρόνο dt,
μόνο το Ισραήλ έμεινε για ευνόητους λόγους.

Οι δρόμοι για την Τουρκία είναι 2,
εφόσον συνεχίσει αυτή την τακτική ή
αυτοεξορίζεται σαν το Ιράν και απειλεί τους πάντες
ή τρώει τη φάπα της όπως οι άλλοι και δημιουργείται το Κουρδιστάν..

======================================================================


“ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΜΥΝΑ” εκδόσεις Ι.ΣΙΔΕΡΗ, Αθήνα 2007
Παρουσίαση

Η οργανωμένη και συστηματική γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων, έχει δημιουργήσει έναν απίστευτο αριθμό θυμάτων τα τελευταία εκατό χρόνια. Το μικρότερο μέγεθος που μπορούμε να δώσουμε αγγίζει τα ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ.
Είναι οι δολοφονημένοι, οι σφαγιασθέντες, οι ξεριζωμένοι, οι εξισλαμισθέντες και όσοι αφομοιώθηκαν σε ξένες χώρες, είτε ως φυγάδες, είτε ως μετανάστες.

Δεν λησμονούμε τα θύματα της βάρβαρης Τουρκοκρατίας.
Δεν ξεχνούμε τα θύματα του εμφυλίου πολέμου, τον οποίον σχεδίασαν και υπεκίνησαν ξένα κέντρα.
Τα τελευταία χρόνια το πρόβλημα της γενοκτονίας, σε βάρος των Ελλήνων, οξύνθηκε με την επιδρομή 2,5 εκατομμυρίων αλλοφύλων και τη σχετική πολτοποίηση.
Η σατανικά οργανωμένη υπογεννητικότητα ολοκληρώνει το έγκλημα.
Το πρόβλημα της Κύπρου, η πρόταση για παράδοση του Ανατολικού Αιγαίου στους Τούρκους και η γνωστή προσπάθεια των ανθελλήνων για τη δημιουργία ανεξάρτητου Μακεδονικού κράτους, είναι οι παράλληλοι στόχοι για την ολοκληρωτική εξόντωση των Ελλήνων. (. . .)
Το βιβλίο αυτό είναι μια δυνατή καταγγελία και μια πρώτη πρόταση για την οργάνωση της άμυνας αυτής της χώρας. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΤΟ 1996 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ... ΑΠΛΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΗΚΗ, ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...
ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ

======================================================================


Γιατί δεν έχουμε βιομηχανία όπως η Τουρκία.

Ο γερος ο Καραμανλης, παρα τα οσα εκανε και νομιζε, δουλεψε για την αναπτυξη της βιομηχανιας στην Ελλαδα. Το θεμα το γνωριζω προσωπικα.
Η εκλογη του Ανδρεα αμεσως μετα, εβαλε σε εφαρμογη καταχρηστικους νομους και διαδικασιες και αρχισε τις λεγομενες "κοινωνικοποιησεις" και αμολησε τα συνδικατα για το "δικιο του εργατη".
Υγιεστατες βιομηχανιες γονατισαν. Απο 2500 περιπου βιομηχανιες ειχαμε υπολογισει οτι θα εμεναν 900-1000 μεχρι τα τελη της δεκαετιας του `90. Δεν εμεινε τιποτα επι της ουσιας και οσες εζησαν, πουληθηκαν και μεταφερθηκαν Τουρκια η αλλου. ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ
Kαι σαν συμπλήρωμα της αντεθνικής δράσεως του ΠΑΣΟΚ, ήλθε το ξενοκίνητο και μισελληνικό ΚΚΕ της Παπαρήγα, και έκλεισε την PIRELI που απασχολούσε 2.500 Έλληνες εργάτες και προσωπικό. Επειδή Η pireli ήθελε να μειώσει αυτό κατά 500 άτομα λόγω νέων συγχρόνων μηχανημάτων, το ΚΚΕ ξεκίνησε απεργία διαρκείας.
Τότε η PIRELI αναγκάσθηκε να το κλείσει στην Πάτρα, και να το ανοίξει στην Τουρκία, με αποτέλεσμα 2000 Έλληνες να μείνουν άνεργοι.-

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Λογικό δεν είναι που γίνανε και γίνονται όλα αυτά αγαπητέ φίλε Αρρίων;;; Μετά από 10 χρόνια μνημόνια... ποιος άλλος λαός θα πήγαινε να ψηφίσει Μητσοτάκη;; Μας έχουν πάρει είδηση του τι είμαστε... και από ότι φαίνεται θα έχουμε την τύχη την οποία αξίζουμε. Όπως έχω ξαναπεί , το πρόβλημα δεν είναι οι πολιτικοί, αλλά αυτοί που κατά συρροή ψηφίζουν αυτούς τους πολιτικούς... αμφότεροι και οι δύο θέλουν τουφέκισμα στα 3 μέτρα.!!

Είτε αυτό θα γίνει, είτε θα αφαιρεθεί η εκλογική ψήφος από το μεγαλύτερο μέρος των συνταξιούχων, των δημοτικών και κρατικών υπαλλήλων!!! Αυτές οι τρεις κοινωνικές τάξεις, είναι οι μόνες που δεν σκέφτονται να μετακομίσουν στο εξωτερικό... και πρέπει να καταλάβουμε το γιατί;;;

Είδες εσύ κανέναν παπά ή πολιτικό να θέλει να μετακομίσει στο εξωτερικό, γιατί δεν μπορεί να επιβιώσει η να βρεί δουλειά εδώ;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Οι δρόμοι για την Τουρκία είναι 2,
εφόσον συνεχίσει αυτή την τακτική ή
αυτοεξορίζεται σαν το Ιράν και απειλεί τους πάντες
ή τρώει τη φάπα της όπως οι άλλοι και δημιουργείται το Κουρδιστάν..

Oι Αγγλοσάξωνες μπορούν να τους καταστρέψουν οριστικά και αμετάκλητα, απ' όλες τις απόψεις.
Οπότε, αργά ή γρήγορα οι Μογγόλοι, θα προσκυνήσουν και πάλι τα παλιά τους αφεντικά.
Τα οποία όμως, αν αποφασίσουν να αποδεχθούν την επιστροφή του ασώτου υιού, όχι μόνο δεν θα σφάξουν τον μόσχο τον σιτευτό για χάρη του, αλλά θα απαιτήσουν από αυτόν, να αποδεχθεί βαρύτατους, ταπεινωτικούς όρους ανακωχής και να προβεί σε εξευτελιστικές, έμπρακτες δηλώσεις μεταμέλειας, συνοδευόμενες από όρκους αιώνιας αφοσίωσης και πειθήνιας υποταγής.

Στο τέλος θα κάνουν "συνεταιρισμό" ενάντια στην Κίνα.! Μόνο που η Κίνα δεν θα χτυπηθεί με τον Νονό αλλά με τον κοκκαλοσπάστη του.
Και η αμοιβή του κοκκαλοσπάστη, θα συνίσταται στην επέκταση της περιοχής δικαιοδοσίας του, εις βάρος των δευτεροκλασσάτων μπράβων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Θα ήθελα προσθέσω μία παράμετρο στην ιστορία αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ. Στα μέσα τις δεκαετίας του 50 είχαμε στην Αγγλία την αρχή της ανόδου των τζογαδόρων καπιταλιστών οι οποίοι αγόραζαν της Αγγλικές βιομηχανίες και τις καταστρέφανε κάνοντας περικόπές και πουλώντας τα assets τους. Η Ίδια ιστορία συνεχίστηκε στις ΗΠΑ την δεκαετία του 70. Ακολούθησε η καταστροφή της βιομηχανίας της Ελλάδας.

Αυτές οι τρεις περιπτώσεις συνδέονται.Εδώ υπάρχει ένα γενικότερο πλαίσιο στο οποίο δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια. Τρεις απόλυτα υγιείς βιομηχανίες καταστρέφονται. Στον αντίποδα, έχεις άλλες χώρες να χτίζουνε βιομηχανίες την ίδια περίοδο και να κατακλύζουν τις χώρες με τα προϊόντα τους. Τι θέλω να πω...

Εδώ να θυμηθούμε τα προγράμματα επιδοτήσεων για να κλείσουν οι επιχειρήσεις και να μεταφερθούν έξω από τα όμορα σύνορα των αγαπητών γειτόνων ;;Πάλι από τον ίδιο αρχιμάστορα ....ο αρχιμάστορας τόσο αυτός , όσο και η παραδόπιστη φυλή του, έχουν φτιάξει νόμους τόσο για την προστασια τους, όσο και για να μεγιστοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα κέρδη τους. Ο Αρχιμάστορας τους ο Ρότσιλντ είναι ο πρώτος διδάξας...πήρε τις επιχειρήσεις από την Αμερική και τις πήγε στην Κίνα. Έκανε την Κίνα μια τεράστια εργατο-αποθήκη , όλοι δουλεύουν στα κάτεργα ατελείωτες ώρες για 0,80 σεντς το μεροκάματο στην Κίνα, για εταιρίες όπως η ΝΙΚΕ η ADIDAS η SONY, η CHANEL κ.λ.π και για όλους τους υπόλοιπους φραγκοκίλερ της υφηλίου. Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που κοστίζει εκεί στην Κίνα 5€ (εργατικά, υλικά, κλπ) το πουλάνε 80-100€/$ σε Ευρώπη και ΗΠΑ.