ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Σε μια εκφυλισμένη και γαμημένη κοινωνία σαν την δική σας, ποιος νομίζετε ότι θα κάτσει να ξεβρωμίσει την βρώμα από τους στάβλους του Αυγεία;;

 Αυστρία: Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ μέχρι και φυλάκιση σε όσους αρνηθούν υποχρεωτικό εμβολιασμό https://t.co/CInADqocs4

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Και έτσι μία μέρα, απλά καταργήθηκαν οι νόμοι απαγόρευσης υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων, που οι φιλελέδες σαν τον Άδωνι καμάρωναν ως κεκτημένα της δίκης της Νυρεμβέργης. Πλέον το κράτος αποφασίζει τι θα βάλεις στο σώμα σου. Άδωνι... εάν έρθουν να με εμβολιάσουν θα αμυνθώ, και αλίμονο σε όποιον με πλησιάσει.

Στην τελική ρε καργιόληδες Κούλη και Άδωνι , απλά πείτε μας ότι θέλετε να κάνουμε το μπουρδέλο το εμβόλιο και εκβιάστε μας με τον ίδιο τρόπο. Μην το συνδέετε  με ΜΕΘ, ιούς και αηδίες. Και ότι δήθεν νοιάζεστε για την δημόσια υγεία. Γιατί επιμένετε να κρατάτε έστω αυτό το πρόσχημα;; Θα ξεσηκωθεί καμιά πουτάνα νομίζετε;; 

Σε μια εκφυλισμένη και γαμημένη κοινωνία σαν την δική σας, ποιος νομίζετε ότι θα κάτσει να ξεβρωμίσει την βρώμα από τους στάβλους του Αυγεία;; 

4 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


ΚΡΟΝΟΥ ΗΜΕΡΑΙ.

Εκείνα τα κηφηνοκομμουνάρια, οι ψωρόγατοι ηρακλειδείς του συστήματος, με τα ρόλεξ και το αστικόν τσεπικόν λίπος, τα παρακρατικά Ρουβηκουνάρια και λοιπά πρασιναγκωνάρια-κινάλια που είναι μού λέτε ¨των οικιών ημών επιμπραμένων¨; ¨Διαίρει και βασίλευε¨ εντάξει, σιγά τα δύσκολα, μας νίκησες, παραδινόμεθα.
Αλλά ουδέν κακόν αμιγές καλού. ¨ΝουΔουλία¨ όθεν η τελευταία (μετά το Πασόκ και Σύριζα) μεταπολιτευτική δημοκρατική ψευδαίσθησις. και η οποία ως τελευταία πάντως μέλλει προκαλέσειν μεγάλον κρότον πάταγον. ίσως, όπερ και απευχόμεθα, αίμα. Πάντως να το θυμάστε. Ο πολύς κόσμος, ο λαουτζίκος, και ως ακολουθών τους νόμους της φύσεως είναι των αργών κινήσεων και μεταβολών. αλλά όταν κινείται δεν υπάρχει επιστροφή και ενίοτε έλεος για τους δυνάστες του. Μόνο που η ώρα αυτή της καθάρσεως είναι εις γνώσιν μόνον των ουρανίων και ουχί των γηίνων δυνάμεων. Όπερ και τρελαίνει τους τυράννους από άγχος και ανασφάλεια γιατί ποτέ δεν ξέρουν τί τέξεται η επιούσα (τι θα τους ξημερώσει.) Με τον φόβο κυβερνούν αλλά και στον μείζονα φόβον διαβιούν και οι ίδιοι πληρώνοντας με το ίδιο νόμισμα την τυραννικήν των ύβριν, του φόβου αυτού δηλητηριάζοντας κάθε διεστραμμένην αυτών ηδονήν ή και υγιά ευχαρίστησιν. Ώστε μόνο με τις αρρωστημένες ψευδαισθήσεις της πολιτκής δυνάμεως αυτοϊκανοποιούνται. Γι αυτό είναι, ως μονίμως ανικανοποίητοι λόγω που ζουν το παρά φύσιν και όχι το απλούν κατά φύσιν (όπου συγκεντρούται η ανθρώπινη πληρότης και ευδαιμονία), όλο φθόνο, κακία και μισανθρωπία.

Έτσι. Και εν κατακλείδι, επί πλέον τούτο λεκτέον:
Κούλη, τρυπιέσαι και το ευχαριστιέσαι. κι εσύ και η κυβερνητική και συνταγματική-πολιτική χορωδία σου. Αι αραί και κατάραι του ελληνικού λαού και ουρανού είθε συνοδεύειν τόσο εσέ εις το βρώμικο πολιτικό σου ταξίδι όσον και την πουστοπαρέα σου. Και το οποίον ταξίδι ευχόμεθα είναι όσο γίνεται βραχύβιον και εφιαλτικόν προς σωτηρίαν των χρηστών Ελλήνων.
Έστιν γαρ δίκης οφθαλμός...

ΑΡΡ. είπε...


ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ: (Ι)

TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Κι ενώ ο δημαγωγός Τσίπρας ζητεί υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, η Δικαιοσύνη των ΗΠΑ μπλοκάρει τους αντίστοιχους του Biden και ένας ακόμη αθλητής καταρρέει.
Η παγκόσμια "εργαστηριακή" πανδημία, έχει μεγάλη ουρά και οι εκπλήξεις θα δέχονται η μία την άλλη
................................................

Σ΄αυτή προσθέστε και την θεωρία του νεαρού γλυκομίλητου ιστορικού Yuval Harari>

-Σε 100 Χρόνια από σήμερα «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες». Ούπς!

..................................................


ΟΙ ANEMBOΛΙΑΣΤΟΙ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ

Πώς είναι δυνατόν σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις στον πλανήτη να συμφωνούν με αυτόν τον ιατρικό ολοκληρωτισμό;

Λοιπόν, είναι αρκετά εύκολο να το καταλάβεις όταν συνειδητοποιείς ότι οι περισσότεροι από αυτούς συνδέονται μεταξύ τους μέσω παγκοσμιοποιημένων θεσμών όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο επανειλημμένα έχει χαρακτηρίσει την πανδημία «τέλεια ευκαιρία» για να προωθήσουν τα σχέδιά
τους για μια «Μεγάλη Επανεκκίνηση».

Η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» είναι ένας μακροπρόθεσμος ιδεολογικός σφετερισμός του ό, τι έχει απομείνει από την ατομική ελευθερία και τις οικονομίες της ελεύθερης αγοράς και στόχος του είναι η επιβολή μιας παγκόσμιας σοσιαλιστικής/κομμουνιστικής δικτατορίας. Οι παγκοσμιοποιητές τυλίγουν αυτούς τους στόχους με πολύ εύστοχες λέξεις και ανθρωπιστικά ηχηρές φιλοδοξίες, αλλά στο τέλος η “Επανεκκίνηση” είναι ένα τέλος της ελευθερίας όπως τη γνωρίζουμε. Αυτό δεν είναι υπερβολή, αυτή είναι η πραγματικότητα· αυτό επιθυμούν αυτοί οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα.
Αλλά πώς μπορεί να επιτευχθεί ένας τέτοιος στόχος;










ΑΡΡ. είπε...



ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ (ΙΙ)


Τα ΜΜΕ συνεχίζουν να μας λένε ότι μόνο οι μη εμβολιασμένοι πεθαίνουν, αλλά αυτό είναι ψέμα, όπως και τόσα άλλα ψέματα διαδίδονται όσον αφορά την covid. Λοιπόν, τι νόημα έχει η λήψη ενός πειραματικού εμβολίου εάν το ποσοστό θνησιμότητας του ιού είναι τόσο χαμηλό και το εμβόλιο δεν σας προστατεύει απαραίτητα ούτως ή άλλως;

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ένας μεγάλος πληθυσμός εκατομμυρίων ανθρώπων παραμείνει μη εμβολιασμένος μετά τα επόμενα δύο χρόνια, τότε θα αντιπροσωπεύει μια μεγάλη και αδιαμφισβήτητη ομάδα ελέγχου. Μια ομάδα ελέγχου είναι μια ομάδα ατόμων που δρουν ως ένα καθαρό δείγμα που δεν έχει αγγιχτεί από πειραματικά εμβόλια ή φάρμακα. Εάν η εμβολιασμένη ομάδα αρρωστήσει ή πεθάνει από συγκεκριμένες καταστάσεις και η ομάδα ελέγχου δεν έχει υποστεί τα ίδια πράγματα, τότε αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι το εμβόλιο ή το φάρμακό σας είναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.

Εάν τα εμβόλια είναι ένας δούρειος ίππος που προκαλεί εκτεταμένη ασθένεια ή στειρότητα και οι παγκοσμιοποιητές πιαστούν επειδή υπάρχει ένας ανεμβολίαστος, έστω και ελάχιστος, πληθυσμός που δεν παρουσιάζει τέτοια εκφυλιστικά συμπτώματα, τότε αυτό θα σημαίνει απόλυτη εξέγερση μαζί με σχοινιά και παλούκια για αυτούς. Η “Μεγάλη Επανεκκίνηση” τους θα καταρρεύσει και μια νέα Νυρεμβέργη θα είναι γεγονός.

ΥΓ:

Μόλις απεβίωσε μια ανεμβολίαστος κορωνοϊόπληκτος - πεισθείσα υπό του αρνητού συζύγου της - έγκυος, ανεκοίνωσε προ ολίγου περιχαρής για το εύρημα, (θα πάρει σκυλίσια επιβράβευσι απ' το αφεντικό του) ο εμβολιολάγνος τηλεδημοσιογράφος.
Δεν μας είπε όμως ότι ίσως και εμβολιασμένη, λόγω ισχυρού ιικού φορτίου και ελλείψεως, ούτως ή άλλως, αντισωμάτων, δεν θα απέφευγε το μοιραίον. Αυτό λέγεται, ολοκληρωμένη και αντικειμενική, τρομοκρατική πληροφόρησις εις την αριστερόστροφον γερμανικήν αποικίαν.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Οχι δεν μπορουν να βρουν στοχο γιατι κινουνται με την οπισθεν,μεταφορικως και κυριολεκτικως,δηλαδη δεν εχουν ευρυ πεδιο γι αυτο και ποναει η κωλοτρυπιδα τους,πνευματικη και κανονικη.
Ημαρτον ρε παιδες ουτε δικια τους ιδεα ητανε απο οτι δειχνει ο Μακης,με τον Βαρουφακη.
Να καπως ετσι πηραν την αποφαση καλε ακουσατε αυτον τον γκαβλιαρη τον Βαρουφ?
λεει η μητσουλα,ναι χρυσο μου λεει η σκερτσουλα ,καλε να τι θα κανουμε,τζαμπα καναμε πιπες ατην Ιγγλετερα και σκανε εκεινο το νευρικο και κακο γελακι που μονο αυτο το τεχνητο φυλλο για πιτες μπορει να βγαλει χιχιχιχιχιιχιχχι και φυσανε με δυναμη τα νυχακια να στεγνωσουν το μανον.

Αι σιχτιρ ευθυμησαμε.