ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Γατάκια Κολομβιανοί...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Γατάκια Κολομβιανοί...

Εντελώς συμπτωματικά εκτελέστηκε μαφιόζικα πριν λίγες  ώρες, ο Χάρης Κοντογιώργης γνωστός και ως «Dirty Harry», έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο «Περσεύς» στο Γαλάτσι με τέσσερις σφαίρες. Η εκτέλεση έχει άμεση σχέση με την εκτέλεση του Μιχαήλ Καπίρη ή «Κεφάλα» τον περασμένο Μάιο, έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση με τον ίδιο τρόπο. Ο νεκρός ήταν ο «ανιψιός» του «επιχειρηματία» Καπίρη και «διάδοχος» στην εταιρία προστασίας. Ο ίδιος όπως και ο «Κεφάλας» είχαν έντονη παρουσία στα βορειοδυτικά προάστια.
 
Δυο άνδρες με μηχανή σταμάτησαν και ο συνοδηγός άνοιξε πυρ, όπως στην περίπτωση του Καπίρη τον περασμένο Μάιο και του Τάσου Μπερδέση τον ίδιο μήνα έξω από γυμναστήριο στη Βάρη. Εντελώς συμπτωματικά και πάλι, διέρρευσε την προηγούμενη εβδομάδα πως 30 αστυνομικοί εμπλέκονται σε μαφιόζικες οργανώσεις ενώ ο φάκελος της ΕΥΠ με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα ήταν έτοιμος να ανοίξει και πάλι αφού είχε ξαναμπεί στα συρτάρια που ήταν για δυο χρόνια, λίγο πριν τη σειρά δολοφονιών και «αυτοκτονιών» μετά το γαϊτανάκι που ξεκίνησε με τη δολοφονία από τον Μπάμπη τον πιλότο στα Γλυκά Νερά.
 
Άρχισε πάλι το πάρτι των μαφιόζων και τώρα όχι μόνο με δολοφονίες χαρακτήρα όπως αυτή του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ετοιμάστε pop corn, θα έχουμε εξελίξεις τις επόμενες δυο εβδομάδες λίγο πριν «κλειδώσουν» οι συμβάσεις δημοσίων έργων και μοιράσματος της πίτας της αθηναϊκής νύχτας για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος από εγκληματικές ενέργειες, ναρκωτικά, πορνεία, και λαθρεμπόριο.
 
Τι θα γίνει με αυτές τις...συμπτώσεις βρε παιδιά.!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο αχταρμάς τέλος θα μπει τάξη χαχαχαχ
Αναδιοργανωση στη νύχτα!
Αλήθεια ο Μπαμπης που κολλάει ;

Μμ2 είπε...





Νύχτα στάσου κι αφουγκράσου
της Ελλάδος τα παιδιά σου.

https://www.youtube.com/watch?v=jmj2PfCIvHU





ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κομματάρα φίλε Μμ2....από τα τραγούδια ορόσημα.