ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Ο Κ. Σουάμπ, και μέντορας του Κούλη ντυμένος γαλαξιάρχης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Κ. Σουάμπ, και μέντορας του Κούλη ντυμένος γαλαξιάρχης.

Μια κουκούλα θέλει και θα μοιάζει με τον Αυτοκράτορα Παλπατιν. Προσέξτε τα σύμβολα στην μαύρη ρόμπα που φοράει...ο ταύρος και ο ήλιος. Για τους ταύρους ότι είναι σύμβολο των Ατλάντων τα είχαμε πει ΕΔΩ

Όσο για το σύμβολο του ήλιου, δεν είναι ο ήλιος που βρίσκεται πάνω από τα κεφάλια μας. Και που μάταια προσπαθούν να τον ξαναδημιουργήσουν έστω και τεχνητά. Θέλουν να  δημιουργήσουν ένα εφιαλτικό σκηνικό όπου ο Ήλιος θα είναι κρυμμένος και η ανθρωπότητα θα κοιτάζει τον τεχνητό τους ήλιο σε ένα σκηνικό που θα θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Για σκεφτείτε λίγο...υπάρχει περίπτωση να είχαμε στην Γη δύο ήλιους σε μια πολύ μακρινή εποχή, πριν από την Τιτανομαχία ;; Και τι είδους τροχιά θα μπορούσε να έχει αυτός ο δεύτερος ήλιος, και διάρκεια σε μέρες η τροχιά του γύρω από τον εαυτό του και την Γη;; Θα υπήρχαν μήνες που δεν θα υπήρχε σκοτάδι καθόλου πάνω σε όλα τα μέρη του πλανήτη, και πως αυτό θα επιδρούσε βιολογικά στον γονότυπο και φαινότυπο των ανθρώπων;;

Μην πιστέψετε ούτε στιγμή ότι αυτοί θα σας αφήσουν να ζήσετε σαν ανθρώπους πάνω στον πλανήτη. Σαν ζώα σας συμπεριφέρονται και αυτό είστε για αυτούς. Το ανίερο σχέδιο τους είναι τόσο καλά στημένο και απόμακρο απο τους κατοίκους του πλανήτη, ώστε είναι αναπόφευκτο να πραγματοποιηθεί.

Όλο το σχέδιο τους όσων αφορά την εφαρμογή του , βασίζεται στο τραπεζικό σύστημα που είναι ακατάληπτο για τους απλούς ανθρώπους....αλλά και την τεχνολογία ελέγχου και καταγραφής που χρησιμοποιούν για να διοικούν τους κοιμώμενους δούλους τους. Δηλαδή εμάς. Το παιχνίδι είναι για την ώρα χαμένο, διότι είναι στημένο. Το τέλος τους όμως θα είναι φριχτό. Όλο το σύστημα τους θα καταρρεύσει όταν τα πάρει "κρανίο" ο ΖΕΥΣ/ΗΛΙΟΣ ....

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά κάνεις φίλε Λύκαστρε και παρουσιάζεις διαρκώς αυτά τα θέματα μπας και ξυπνήσει κάποτε η κοιμωμένη κοινωνία μας.
Αν μου επιτρέπεις ένα πρόσθετο σχόλιο για το εν θέματι αστέρι, που όπως γράφεις πολύ ορθώς, δεν είναι ο Ζωοποιός μας Ήλιος, θάλεγα ότι είναι η εννεαπλόκαμος πυρφόρος Λερναία Ύδρα, σύμβολο της εξουσίας των Εννέα Τυφωνίων Τελχίνων, όπως εννεαμελής ήταν και η εκάστοτε υπερεξουσία των Τελχίνων. Ενας εκ των οποίων ήταν και ο Μέγας Τυφώνιος αρχιερέας τους, ο περιβόητος Agha Ma Hammon, (Χαμών) ή Agha Maimmon, ή Αγαμέμνων, ο εξολοθρευτής του Τέταρτου γένους των ανθρώπων.
Το εννεαπλόκαμο πύρινο Σύμβολό τους, το συναντάς παντού σήμερα από την Μέκκα μέχρι το εννεαμελές Ανώτατο Δικαστήριο της Υπερατλαντικής έδρας τους.
Η αντιπαράθεση που άρχισε στις 3 Ιανουαρίου 2020 και θα τελειώσει στις 3 Ιουνίου 2023, μεταξύ του Μεγάλου Μύστωρος και της Λερναίας Ύδρας έχει στοιχίσει μέχρι ώρας στην τελευταία πέντε από τα εννέα κεφάλια της, υποχρεώνοντάς την εις ταπεινωτικόν ανυπόστροφον οίμον.

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ε.... τώρα ξέρουμε από που βγαίνει η φράση " ρόμπα ξεκούμπωτη" και φαίνονται μάλιστα από μέσα και οι ζαρτιέρες. χα χα χα να για κάτι τέτοια τυφωνικά λαμόγια με ρόμπες βγήκε η φράση σαν τον Σουάμπ.

Τώρα αν προσέξει κανείς το σύμβολο με τις εννέα ακτίνες θα δει ότι στο κέντρο είναι το κεντρικό κεφάλι/εγκατάσταση. Αυτό το κεντρικό τυφώνειο πυρ έπρεπε να σβήσουν οι ηλιακοί Έλληνες. Μυαλό δεν βάζουν τα λαμόγια..πάλι τα ίδια και τα ίδια θα συνεχίσουν να κάνουν...όσες τιμωρίες κι αν φάνε.

Νομίζω ότι είναι καιρός να πάρουν το τελικό τους μάθημα. Και μαζί με το πέμπτο γένος ανθρώπων να πάνε και αυτοί στην συμπαντική "ανακύκλωση".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αν προσέξεις τώρα το πρόσωπο του Σουάμπ φίλε Ε θα δεις ότι έχει μικρογναθισμό.Το ανύπαρκτο σαγόνι δηλώνει την λαχτάρα του να προκαλέσει πόνο στους ανθρώπους.

https://prnt.sc/21y97yj

Όλα τα άρρωστα ανθρωπάκια βήτα διαλογής που τους αρέσει να τυρρανάνε τους άλλους δεν έχουν σαγόνι.

https://prnt.sc/21y9fg0

Αυτοί οι χυδαίοι πραιτοριανοί του συστήματος που θα σε καταστείλουν αν αντιδράσεις στον χυδαίο κυνισμό τους....είναι μικρόψυχοι , σκατόψυχοι και αυτό φαίνεται στο κενό που έχουν στο σαγόνι.

Μμ. είπε...



ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΠΗ ΤΟΥ.

Και όλο κλαίνε
τα σατανάκια
που τους προ-
πρόδωσαν τα προγναθάκιαααα! Χα, χα!

Ανώνυμος είπε...

με μιση μπουνια εχει πεθανει ο ψυχοπαθοπουστης

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα που τίθεται αυτή την χρονική στιγμή είναι:
«Ο πραγματικός Klaus Schwab είναι πράγματι μια ευγενική ηλικιωμένη φιγούρα ενός καλού και μορφωμένου θείου που υπηρέτησε ως παραγιός του Κίσσιγκερ για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιθυμεί το καλό της ανθρωπότητας ή είναι ο αδυσώπητος γιος ενός υψηλόβαθμου συνεργάτη των Ναζί που χρησιμοποίησε δουλεία σκλάβων και βοήθησε τις προσπάθειες των Ναζί να αποκτήσουν την πρώτη ατομική βόμβα; Είναι ο Klaus ο έντιμος διευθυντής επιχειρήσεων που πρέπει να εμπιστευτούμε για τη δημιουργία μιας δικαιότερης κοινωνίας και χώρου εργασίας για τον απλό άνθρωπο όπως πρεσβεύει ή είναι το άτομο που βοήθησε τον επιχειρηματικό κολοσσό Sulzer Escher-Wyss σε μια τεχνολογική επανάσταση που πίσω της κρύβεται μία επίσης κολοσσιαία παράνομη παραγωγή πυρηνικών όπλων πακέτου καλά φυλαγμένη από τα μάτια αδιάκριτων στην Νότια Αφρική; Τι δοσοληψίες είχε με την Τουρκία πρόσφατα και τις παραδόσεις όπλων στην Λιβύη;
Βασικά τίποτα δεν υποδεικνύει έναν ευγενικό άντρα, αλλά μάλλον ένα μέλος μιας πλούσιας, καλά συνδεδεμένης οικογένειας που έχει έντονο παρελθόν στη δημιουργία όπλων μαζικής καταστροφής. Το εννεαπλόκαμο σύμβολο στο στήθος του μαρτυρά και ποιός είναι.


Ε

Μμ. είπε...



Είναι καλό παιδί, ας λέτε, και από οικογένεια. Εξάλλου τρέφει μια πυρηνική αγάπη για την ανθρωπότητα. Όσο για την γνάθο τού βούλιαξε από τότε που απεφάσισε τρώγειν μόνο βρεφικό ανθρώπινο κρέας για νηστίσιμη δίαιτα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το ποιός είναι ο πραγματικός Κλάους το βλέπουμε κάτωθεν.

https://prnt.sc/22117bw

Αυτή η Λουγκριτία Βοργία είναι ότι ποιο σάπιο έχει να επιδείξει η σκατοφάρα του. Μικροτσούτσουνος,μικρογναθισμός...όλα σε μικρό μέγεθος τα έχει...είναι φυσικό να εχθρεύεται ότι είναι ανώτερο του και δεν θα το αποκτήσει ποτέ.

Τέτοια εξωλέμβια , πισωκίνητα τσόκαρα πρέπει να τα εξαφανίζεις σαν τις κατσαρίδες.

Μμ2 είπε...


Ωραία τώρα ήρθε κι ο αΓΑΠοσατανούλης με το κοπριτοχαμουρέ πρόσωπο ν' αποτελειώσει ό,τι απέμεινε απ' το κλεφτοΠΑΣΟΚ, (πάει για 2,5%), όλα περίφημα. Δακρύγελως. Δεν θα μας μείνει τελικά απωθημένο ούτε γέλιο ούτε δάκρυ. Τέτοια πολιτικά καραγκιοζιλίκια ούτε η Οθωμανία.

Ανώνυμος είπε...

...όχι δεν είναι αυτός που νομίζετε κουρεμένος, αυτός λέγεται kashkari και σε λίγο καιρό θα βγεί από την εκκολαπτική μηχανή και αμέσως θα αρχίσουν τα κελαηδίσματα...

https://duckduckgo.com/?q=kashkari+politician&t=h_&iar=images&iax=images&ia=images&iai=http%3A%2F%2Fwww.acting-man.com%2Fblog%2Fmedia%2F2016%2F09%2FCrazy-eyed-Neel.jpg

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ...όχι δεν είναι αυτός που νομίζετε κουρεμένος, "

Mόλις είδα την απαίσια φάτσα του μου θύμισε τον Ξέρξη. Έχει ανατριχιαστική αύρα...σκουροπράσινη με μαύρο και καφέ . Σκατοψύχης είναι να το ξέρετε.

Εσύ φίλε Ε ποιόν νομίζεις ότι εμείς νομίζουμε;;; χα χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι μοιάζει λίγο με τον Κούλη αλλά στο πιο σκούρο του.!! Κλώνοι όλοι τους από το ίδιο καλούπι..