ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Άραγε πως προέκυψαν οι ονομασίες των τεσσάρων θαλασσών που παραπέμπουν σε κάποιο χρώμα;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Άραγε πως προέκυψαν οι ονομασίες των τεσσάρων θαλασσών που παραπέμπουν σε κάποιο χρώμα;;  

Μαύρο-Λευκό-Κόκκινο-Κίτρινο;; Ο λόγος για τη Μαύρη Θάλασσα, την Ερυθρά Θάλασσα, τη Λευκή Θάλασσα και την Κίτρινη Θάλασσα. Όλοι ξέρουμε ότι η Λευκή Θάλασσα είναι κοντά στην έρημο Τάκλα Μακάν. Από εκεί έρχονται και οι εντολές που παίρνει ο Λευκός Οίκος (οι Δημοκρατικοί Τυφώνιοι Γάιδαροι) στην Ουάσιγκτον και το Λευκό Λιμάνι στο Westeros. Όλα έχουν νόημα. Απαγορευμένη ζώνη είναι η έρημος Τάκλα Μακάν....και μόνο λίγοι γνωρίζουν το μυστικό της. Δεν ήταν πάντα έρημος. Να και η Λευκή Θάλασσα! Για 6-7 μήνες το χρόνο είναι παγωμένη.

Ο Αλέξανδρος έφτασε εκεί, και ακολουθώντας το Μονοπάτι της Σελήνης (λέγεται έτσι διότι ακολουθεί τις κινήσεις της Σελήνης) στο τέρμα του που σήμερα υπάρχουν μόνο βράχια και μοιάζει με φαράγγι ανακάλυψε ένα από τα ιερατεία των Ατλάντων. Αυτό στάθηκε και ένας από τους λόγους για την δολοφονία του. Το μονοπάτι που ακολούθησε ήταν αρκετά δύσβατο και το χιόνι έκρυβε πολλές παγίδες, και έπρεπε να βρεί την είσοδο για να μπει μέσα στον καλά κρυμμένο χώρο. 

Για να καταλάβει κανείς το δύσκολο της υπόθεσης να πούμε ότι πριν αμέτρητους αιώνες οι τεράστιες δυνάμεις που δημιούργησαν τα Ιμαλάια στο σημείο όπου συγκρούστηκαν μεταξύ τους οι τεκτονικές ασιατικές πλάκες , παραμόρφωσαν τα ίδια τα βράχια δημιουργώντας τεράστιες εσωχθόνιες κοιλότητες. Οι Ναζί θα τρελαίνονταν στην κυριολεξία (4 αποστολές έστειλαν στο Θιβέτ...η 4η κρατήθηκε μυστική ακόμα και από τον ίδιο τον Χίτλερ)  με αυτό που ανακάλυψε ο Αλέξανδρος, μέσα στην μεγάλη υπόγεια σπηλιά υπήρχαν κίονες, και ανάγλυφα που αναπαριστούσαν ανθρώπινες μορφές....μια από αυτές τις μορφές αναπαριστούσε τον Ποσειδώνα. Η εικόνα του διέφερε από την παραδοσιακή ελληνική απεικόνιση του, αλλά δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήταν αυτός. Διότι κρατούσε την Τρίαινα στο δεξί του χέρι. Και η γλώσσα δεν ήταν η γλώσσα των κατοίκων του Θιβέτ.!!

Και μια και αναφέραμε την λέξη Τρίαινα...θυμάστε ΕΔΩ τι λέγαμε ΠΡΙΝ ξεσπάσει όλος αυτός ο ντόρος με την πανδημία του κορωνοιού;; 

Οι Άτλαντες θέλουν να γίνουν πάλι οι νόμιμοι κυβερνήτες της Ανθρωπότητας , για να την οδηγήσουν (σύμφωνα με τα δικά τους πιστεύω και ιδεώδη) σε ένα νέο μεσουράνημα , χωρίς να υφίστανται καθυστερήσεις από τις άχρηστες αντιπαραγωγικές μάζες.!! Για αυτό τον σκοπό έχουν αναπτύξει ένα τρομερό βιολογικό όπλο...το πιο ισχυρό όπλο του Ποσειδώνα το αποκαλούν "Τρίαινα" ...το οποίο έχει έναν γενετικά κατασκευασμένο ιό ...έναν ιό απόλυτα ασφαλές για αυτούς, αλλά θανατηφόρο για όλους τους άλλους. Έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να μην μπορεί να προσβάλλει την μοναδική γενετική διάταξη στην αλυσίδα που περιέχει το D.N.A των Ατλάντων, ακόμα και αν η γενετική διάταξη τους έχει μεταλλαχθεί με τα χρόνια. Αλλά για όλους τους άλλους που δεν έχουν αυτήν την γενετική διάταξη στο D.N.A τους , είναι εκατό τα εκατό...ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ.....Και οι θεοί τους κατέστρεψαν για αυτό."

Ο Κορονωιός έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο που δεν προκαλεί βλάβη σε αυτούς . Έχει κατασκευαστεί τόσο αυτός όσο και οι άλλοι ιοί που περιμένουν την σειρά τους....ώστε να μην προσβάλλει την γενετική διάταξη του DNA τους. Η ερώτηση που σηκώνει βεβαίως πολλή συζήτηση είναι ΠΟΣΟΙ έχουν το δικό τους γονίδιο;;; Άραγε ο αριθμός που δίνουν τα 500 μύρια ανθρώπων που πρέπει να βρίσκονται πάνω στον πλανήτη μήπως είναι και η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση;;

 

Υ.Γ Αν πάρετε ένα χάρακα και τραβήξετε ευθείες γραμμές από την Μαύρη θάλασσα στην Κίτρινη, από την Κίτρινη στην Ερυθρά θάλασσα και αμέσως επάνω στην Μαύρη...θα έχετε ένα ωραιότατο ισοσκελές τρίγωνο μέσα στο οποίο κρύβονται πολλά μυστικά. 

21 σχόλια:

kakos04 είπε...

Κάποια στιγμή στο μέλλον ελπίζω να κεράσω καφέ για τις ατέλειωτες απορίες μου . Και αν κάποιος προσθέσει αυτή την διάταξη στο DNA του ακυρώνει το φονικό? Είτε με γάμο για τους απογόνους είτε γονιδιακά με θεραπεία?ή είναι ασύμβατο ?
Στο ξύρισμα που έχω 5-6 κόκκινες τρίχες στο πηγούνι πιάνονται? :)
Να είσαι καλά .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κάποια στιγμή στο μέλλον Νικόλα μου ,ελπίζω να ξεκινήσουμε πίνοντας καφέ..μετά συνεχίζοντας την κουβέντα με φαγητό και κρασί....και το βράδυ πίνοντας τα ποτά μας κοιτώντας την θάλασσα να μπορώ να σε φωνάξω...ΑΙΜΑ μου.!!

Το έχεις καταλάβει ότι ψυχοπνευματικά είμαστε το ίδιο. Και γνωρίζεις ότι το έχουμε καταλάβει και ι δύο. Σε μια προηγούμενη μας ζωή είμασταν πάλι μαζί.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Η Κίτρινη Θάλασσα είναι κοντά στην Τάκλα Μακάν, όχι η Λευκή που γράψατε εκ παραδρομής.
Φιλικά

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Λευκή θάλασσα είναι η θάλασσα που βρίσκεται ΜΕΣΑ στην έρημο Τακλα μακάν και καλύπτεται με πάγο για μεγάλο χρονικό διάστημα του έτους. Αν κοιτάξετε αυτή τη στιγμή από το διάστημα, η θάλασσα φαίνεται απόλυτα λευκή. Επίσης, πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι το όλο θέμα είναι υπόλευκο. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να καταλάβετε ότι η θάλασσα παραμένει λευκή καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Για πρώτη φορά, η αναφορά της "Λευκής Θάλασσας" μπορεί να δει στον χάρτη της Πέτρου Πλαιτίας, που χρονολογείται από το 1592. Πριν από αυτό, ο κόλπος, που συμπίπτει με τη Λευκή Θάλασσα, ονομάστηκε «Ήρεμη» Θάλασσα. Ο πρώτος θαλάσσιος χάρτης, που αντιστοιχεί σχεδόν πλήρως στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκε από τους Ρώσους τον δέκατο έβδομο αιώνα. Ακόμα και τότε, η θάλασσα ονομαζόταν Λευκή, και έκτοτε κανείς δεν άλλαξε το όνομα.

https://prnt.sc/23ljgbp

Φιλικά.

Ανώνυμος είπε...

https://twitter.com/Michael_Lambda/status/1377906776650215425 <->
https://twitter.com/AmurakaHidden/status/1457891189206695937/photo/1
.
.

->

.
.
https://en.wikipedia.org/wiki/Behistun_Inscription <->
https://en.wikipedia.org/wiki/Bisotun

...

https://en.wikipedia.org/wiki/Heracles
...He was the greatest of the Greek heroes,
the ancestor of royal clans who claimed to be Heracleidae (Ἡρακλεῖδαι),
a n d
a champion of the Olympian order against chthonic monsters...

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις φίλε Λύκαστρε και πάντοτε επίκαιρα. Νομίζω όμως ότι είναι καιρός πλέον να καταργηθεί η υβριδική ονομασία Ατλάντιος και να επανέλθει η αρχαία ονομασία.
Κάπου εκεί σε αυτά τα μέρη δεν είχαν και την έδρα τους κάποτε οι Κιμμέριοι;
Πολλοί διαφωνούν για την πραγματική καταγωγή των Κιμμερίων. Εσύ τι γνώμη έχεις γι' αυτούς;
Στο θέμα σου σημαντικό ρόλο παίζουν και οι "Τριτοπάτορες" όπως και το "Τρίπατρο Φάσγανο του Κανδάονος".
Και βεβαίως ...και ο Αρίων, Προπάντων ο Αρίων! Ένας εκ των τριών Τριτοπατόρων.

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Κάπου εκεί σε αυτά τα μέρη δεν είχαν και την έδρα τους κάποτε οι Κιμμέριοι;
Πολλοί διαφωνούν για την πραγματική καταγωγή των Κιμμερίων. Εσύ τι γνώμη έχεις γι' αυτούς;"

Όντως υπάρχουν πολλές και διαφορετικές γνώμες για την καταγωγή τους...άλλοι λένε ότι είναι από την Κριμαία , άλλοι λένε ότι κατοικούσαν γύρω από τα έλη της Μαιώτιδος , αλλά ο Όμηρος μας λέει στην Οδύσσεια Κιμμέριοι: οι, άνθρωποι που κατοικούσαν πέρα από τον Ωκεανό στο αιώνιο σκοτάδι.!!!

Για να ζεις στο αιώνιο σκοτάδι δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν :
1) Είτε κατοικείς ΕΝΤΟΣ της γης σε κάποια χθόνια κοιλότητα
2) Είτε ζεις στο διάστημα...όπου εκεί υπάρχει σκοτάδι.!! Βέβαια και μέσα στην Σελήνη σκοτάδι υπάρχει άσχετα αν υπάρχουν τεχνητά φώτα...και μας ήρθε από τον Ωκεανό του Σύμπαντος όπου και εκεί επικρατεί σκοτάδι.

Αλλά και ο Λυκόφρων (695) αναφέρεται σε αυτούς. Απόγονοι του Κρόνου και του Τυφώνα. Ενώ ο Όμηρος τοποθετεί την χώρα των Κιμμερίων στο δυτικό άκρο του κόσμου εκεί που είναι το βασίλειο του Άδη, ο Λυκόφρων την εντοπίζει στην Καμπανία κοντά στην Κύμη , το ίδιο και την Αχερουσία λίμνη.

Είναι πολύ σημαντική η ύπαρξη λίμνης για αυτούς...που να υπάρχει ένα μικρό νησάκι μέσα...πάνω στο οποίο θα χτίσουν έναν συγκεκριμένο ναό.!!!

Τι μου θυμίζει αυτό ..τι θυμίζει......χα χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο Ησύχιος μας λέει ότι Κιμμέριοι είναι οι Σκύθες. Όμως για μένα Κιμμέριοι και Κίμβροι εν και το αυτό. Γερμανικά φύλλα για αυτό οι Ναζί έψαχναν τις ρίζες τους στο Θιβέτ. Οι γερμανοί δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι περισσότεροι.

Οι Κιμμέριοι αναφέρονται και απο τον Ιεζεκιήλ ως Γόμερ με τις ορδές του. Γομάρια κανονικά δηλαδή χα χα χα στα μέρη μου γομάρια λέμε τα γαϊδούρια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

«ἡ δ᾿ ἐς πείραθ᾿ ἵκανε βαθυρρόου Ὠκεανοῖο.
ἔνθα δὲ Κιμμερίων ἀνδρῶν δῆμός τε πόλις τε,
ἠέρι καὶ νεφέλῃ κεκαλυμμένοι: οὐδέ ποτ᾿ αὐτοὺς
ἠέλιος φαέθων καταδέρκεται ἀκτίνεσσιν,
οὔθ᾿ ὁπότ᾿ ἂν στείχῃσι πρὸς οὐρανὸν ἀστερόεντα,
οὔθ᾿ ὅτ᾿ ἂν ἂψ ἐπὶ γαῖαν ἀπ᾿ οὐρανόθεν προτράπηται,
ἀλλ᾿ ἐπὶ νὺξ ὀλοὴ τέταται δειλοῖσι βροτοῖσι"

Στα πέρατα του Ωκεανού βρίσκεται η χώρα των Κιμμερίων , και είναι καλυμμένοι πάντα με σύννεφο/νεφέλη και δεν τους βλέπει ποτέ φως του ήλιου , ακόμα και όταν ο ήλιος βρίσκεται/φωτίζει στον ουρανό.!!!

Δηλαδή ο ήλιος κανονικά είναι ψηλά φωτίζει όλη την γη αλλά αυτοί είναι μέσα στο σκοτάδι.!!! Πόσο ποιο αναλυτικά να μας το πει ο Όμηρος.!!! Υπάρχει κανένα μέρος ΠΑΝΩ στη γη που να μη δέχεται το φως του ήλιου;;; Δεν νομίζω....ΚΑΤΩ όμως από την γη ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ναι γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Όλα μου τα είπες καλέ μου φίλε, και καλώς τα είπες, αλλά για την τριπάτορο Χίμαιρα κουβέντα. Γιατί;

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Όλα μου τα είπες καλέ μου φίλε, και καλώς τα είπες, αλλά για την τριπάτορο Χίμαιρα κουβέντα. Γιατί;"

Χμ γιατί;;

Διότι κατά πρώτον περιμένω να γράψεις εσύ, σαν οικοδεσπότης αφήνω πρώτα τους άλλους να μιλήσουν και μετά μιλάω και εγώ και κατά δεύτερον διάβαζα/διαβάζω κάτι πολύ ενδιαφέρον που δεν μου άφησε χρόνο για κάτι άλλο.

Κάποιες φορές είναι λες και κάποιο κείμενο/βιβλίο...έρχεται στα χέρια μας μόνο του....είναι περίεργο αλλά κάποια βιβλία αποφασίζουν εκείνα πότε θα τα διαβάσουμε και αν θα μας αποκαλύψουν τα μυστικά τους.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει φίλε μου δεν θα σε κουράσω πολύ, αν και δεν το συνηθίζω όπως με ξέρεις...
Βάζω στο τραπέζι μεζέ μαζί με το ουζάκι.
Ο μεζές λέγεται Λυκία... εκεί σουλάτσερνε η μόρτισσα η Χίμαιρα.
Μόνο που οι ντόπιοι που την γνώριζαν καλύτερα την έλεγαν Κίμαρα και Κάμαρα ανάλογα με το τι κολλέγια είχαν τελειώσει.

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σουλατσάριζε σε πολλές περιοχές το κορώνι του Τυφώνα. Όπως στην Φρυγία στις Ινδίες, αλλά και στην Λιβύη...πάντου όπου το πρόσταζε ο CEO της τυφώνειας οικογενειακής επιχείρησης.

Και όπως μας λέει και ο Όμηρος στην Ιλιάδα δεν ήταν απο το γένος των ανθρώπων..αλλά των θεών.!!! Πετούσε και " δεινὸν ἀποπνείουσα πυρὸς μένος αἰθομένοιο "...δηλαδή έβγαζε φωτιές και καπνούς από τα "ρουθούνια".....και άντε τώρα να πείσεις τον κοσμάκη ότι δεν ήταν κάποιο υπερφυσικό τέρας της φύσης , αλλά ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Χίμαιραν πῦρ πνέοισαν καὶ Σολύμους ἔπεφνεν

H Κι Μεερα δεν ήταν κάτι τρομερό...αυτοί όμως που την δημιούργησαν ΔΕΝ ανήκουν στο ανθρώπινο γένος.!!! Και αυτοί είναι κακά παιδιά, κρύο αίμα διαφορετικό...και έχουν σπουδάσει σε άλλα κολέγια.

Ανώνυμος είπε...

Ορθός φίλε Λύκαστρε. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Βεβαίως αργότερα άνοιξε και υποκαταστήματα όπου μπορούσε.
Κάτι να πούμε σαν την ΔΕΗ.
...και τώρα το κυρίως πιάτο μετά τον μεζέ.
Ποιοί έφυγαν από την Κρήτη και που πήγαν; Και κυρίως τι δουλειές έκαναν στο Σφήκειο πεδίο;
Α και πριν το ξεχάσω, οι Τελχίνες τις Λυκίας είχαν και ένα εξοχικό τρίπατρο στην Ρόδο. Τιμητικά το ονόμασαν και αυτό Κάμειρο.

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί έγινε ο Τρωικός πόλεμος τότε βασικά στο Αιγαίο και στις καταχθόνιες στοές όπως λέει ο Ησίοδος. Και κυρίως γιατί ο Λυκόφρων, που δεν γουστάρει καθόλου ο ΑΡΡ, αναφέρεται στο τρίπατρο πύρινο φάσγανο πάνω από την Τροία. Θα συμπλήρωνα, που κατέκαψε όλη την Τυφωνία που έφτανε μέχρι τα Σούσα.


Ε

ΑΡΡ. είπε...



Αι πηγαί

.........................................................

ΚΙΜΜΕΡΙΟΙ

Έχοντας κυριαρχήσει στο μικρασιατικό οροπέδιο, οι άγριοι αυτοί νομάδες χτύπησαν μια δεκαετία αργότερα και το βασίλειο της Λυδίας στα δυτικά:
αν και το 665 π.Χ ο Λυδός βασιλεύς Γύγης τους απώθησε με την υποστήριξη των Ασσυρίων και των Αιγυπτίων, το 644 οι Κιμμέριοι υπό την ηγεσία του βασιλέα τους Λύγδαμι, άλωσαν την λυδική πρωτεύουσα Σάρδεις εκτός από την ισχυρή της ακρόπολη και φόνευσαν τον βασιλέα Γύγη προκαλώντας βαθιά εντύπωση στους Έλληνες της εποχής.

Ακολούθησε μια δεκαετία τρόμου για τις αποικίες των μικρασιατικών παραλίων,

καθώς οι Κιμμέριοι του Λύγδαμι, επιχειρώντας από κοινού με τους συγγενείς τους Τρήρες που κατήλθαν από την Θράκη υπό τον βασιλιά τους Κόβο, επέδραμαν ανηλεώς στις ελληνικές πόλεις της Ιωνίας, της Αιολίδος και στην Τρωάδα (Ηρόδοτος 1.6, Καλλίμαχος, Ύμνος στην Άρτεμι, Στραβων 1.3.21, 3.2.12, 11.2.5, Αριστοτέλης). Τότε κατεστράφη και ο ναός της Αρτέμιδος στην Έφεσο. Περί το 640 συνήψαν σχέσεις με το νεοχεττιτικό βασίλειο του Ταμπάλ, ενώ συγκρούστηκαν επανειλημμένα με τους Ασσύριους στην ανατολική Μικρά Ασία. Σύμφωνα με τον Στράβωνα, ο Λύγδαμις πέθανε τελικά στην Κιλικία (ίσως από ασθένεια) ενώ οι Τρήρες εκδιώχθηκαν περί το 630 π.Χ από την Μικρά Ασία από τον Σκύθη βασιλέα Μαδύη, όχι όμως πριν από κοινού με τους Κιμμέριους και τους Λύκιους αλώσουν για δεύτερη φορά τις Σάρδεις το 637 π.Χ (Στράβων 1.3.21)

Το τέλος για τους Κιμμερίους θα ερχόταν τελικά στα τέλη του 7ου αιώνα, όταν ο βασιλιάς της Λυδίας Αλυάττης σε συμμαχία με τον νέο ισχυρό άνδρα της εποχής, τον Μήδο βασιλέα Κυαξάρη “εξεδίωξε” κατά τον Ηρόδοτο τους Κιμμέριους από την Ασία. Έκτοτε δεν ακούγεται ξανά τίποτα γι’αυτούς, καθώς πιθανότατα απορροφήθηκαν μεταξύ των ισχυροποιημένων Λυδών και των Μήδων, που μετά την κατάρρευση της Ασσυρίας το 612 και την απώθηση των Σκυθών πέραν του Καυκάσου είχαν επεκταθεί στην ανατολική Μικρά Ασία μέχρι την ανατολική όχθη του ποταμού Άλυ. Το όνομά τους όμως δεν χάθηκε από την ιστορία, καθώς όπως μας λέει ο Ηρόδοτος:

“Και σήμερα (μέσα του 5ου αιώνα π.Χ) υπάρχουν στη Σκυθία τείχη Κιμμερικά, υπάρχει πορθμός Κιμμερικός, υπάρχει και περιοχή που λέγεται Κιμμερία· υπάρχει κι ο Βόσπορος που ονομάζεται Κιμμερικός (σημερινά στενά του Κερτς)“.




Μμ. είπε...




Σπαταλάμε τον χρόνο μας αναζητώντας το τέλειο αντικείμενο του πόθου εν όσω έπρεπε να καλλιεργούμε τις ιδανικές συνθήκες εμφανίσεως και διατηρήσεώς του.

Τομ Ρόμπινς. ( Αμερικανός συγγραφέας.)

Σκέπτου εν ψυχρώ, δράθι εν θερμώ, Ευ-στόχει τε συν θεώ και τύχη αγαθή.






Μμ. είπε...



Συγχωρείτε.

Το ανωτέρω αλλού πήγαινε κι αλλού ευρέθη τυφλωέν υπό του κάργα έρωτος. Χσ, χα!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Συγχωρεμένος τέκνον μου...χα χα χα το κατάλαβα ότι αλλού ήθελες να το γράψεις, αλλά είπα να μην σου το χαλάσω. Δεν πειράζει το ίδιο είναι.

Ανώνυμος είπε...

Οι αιχμές του τριγώνου που αναφέρεις είναι τα χρώματα της Γερμανίας. Η Αλμυρή έρημος του Μάρκο Πόλο έχει σχέση με τη Λευκή (λόγω του αλατιού) θάλασσα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά...είναι τα χρώματα της σημαίας της Γερμανίας. Ήθελα να το γράψω αλλά περίμενα να δω αν θα το προσέξει κανείς. Εσύ το πρόσεξες.