ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ....

Φτηνά τη γλύτωσε..με το που πατήσει το πόδι του Βατικανό, θα πάει σφαίρα για εξορκισμό..Κάποια ορθόδοξη πλευρά πέρασε κερί τα σκαλιά 1000%

Έλα, ούτε του παπά μην το πει! Καλά τον πήγε...Και φτηνά την έβγαλε. Πάλι καλά που δεν έπεσε το αεροπλάνο! Αλλά θα μου πεις έχει μέλλον ακόμα...γουρλομάτης είναι αυτός. 

Και πούσαι Φράνκι αν θες να υπάρχουν ανοιχτά σύνορα όπως είπες...ξεκίνα κατεδαφίζοντας τα τείχη του Βατικανού.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχαχαχα με τοσες μουτζες και μπινελικια που εφαγε εδω περα παλι καλα την γλυτωσε, α και αλλο αυτος φοραει εναν σταυρο τον οποιο δεν εβγαλε για μην ενοχληθουν τα λαθροσκατα αντιθετα με τον δικο μας παπαρδο ο οποιος ειναι πιο ευγενικος και δεν τον φαραει καθολου πια

Μμ. είπε...



(ΚΟΜΜ)ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ (ΚΟΜΜ) ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ.


Ο ένας Παπάρι κι ο άλλος ορθόδοξο φως ¨Φανάρι.¨

Αν περιμένεις από πάπαρδους διασωθήναι, σκάψε λάκκο τότε και περίμενε άλλα τουλάχιστον πεντακόσια χρόνια για ανάστασι. Αυτό το θεοσυνάφι κι αν δεν σε βλέπει μόνο για χρήμα.





ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μμ με αυτά τα ζωντόβολα που πλέξαμε θυμήθηκα εκείνο το τραγούδι που έλεγε...

" Η κατάρα μου να δέρνει τη σκιά σου
και εφιάλτες να σε δέρνουν στα όνειρα σου
τα σημάδια, οι πληγές μου να σε ζώνουν
και τα μάτια σου ποτέ να μη στεγνώνουν" (Νίκος Πάνος)

χα χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

προς Μμ


δεν περιμενα ποτε τιποτα και δεν ημουν ποτε θρησκευαμενος σε κανενα ιερατειο,απο μικρος δισθανομουν κατι βαρυ να με πλακωνει μεσα στις εκκλησιες, αλλα σπαω πλακα με το ποσο ηλιθιοι και ψευτες ειναι τωρα και πεφτουν τα σωβρακα η τα στριγκακια με τα προσωπεια ολων αυτων των ανθρωπων του θεου χαχαχχαχαχαχαχχα

Μμ. είπε...


Φίλε Ανώνυμε.

Προφανέστατα και η θρησκεία δεν έχει να κάνει με το πνεύμα ούτε του θεού ούτε και του ανθρώπου αλλά μόνο με την οικονομικοπολιτικήν διαστροφήν και εργαλειοποίησί των. Ούτε αποσκοπεί εις την ηθικοπνευματικήν ενδυνάμωσιν και αυτοδυναμίαν του ανθρώπου αλλά εις αποθάρρυνσιν, αποδυνάμωσιν-απονεύρωσιν και ισόβιον όσον και απόλυτον δουλικήν εξάρτησιν αυτού από την θρησκευτικήν-πνευματικήν αυθεντίαν και τα μαγικοθρησκευτικά της σύμβολα και λατρευτικάς τελετάς.
Δεν είναι καθόλου παράξενο λοιπόν ότι το ελληνικόν ανθρωπιστικόν και πολιτισμικόν θαύμα και ιδεώδες έγκειται ακριβώς εις αυτό τούτο το οποίον σκοπίμως αποκρύπτεται: το ότι ελευθέρωσαν αδόλως δια της φιλοσοφίας, αν και προσωρινά, όσους τα ασιατικά ιερατεία υπεδούλωσαν δια του οικονομικοπολιτικού ελέγχου της θρησκείας. Αφού εννοείται πρώτα ελευθέρωσαν εαυτούς. (Εξ ού και το διαχρονικόν γενοκτονικόν μίσος των σκοτεινών δυνάμεων κατά του ελληνισμού.) Και εις τί συνίσταται αυτή η φιλοσοφία; είναι δηλονότι η αυτοθρησκεία, κατά μείζονα λόγον, της ελευθέρας σκέψεως και του λόγου αλλά και της ατομικής, κοινωνικής, εθνικής ελευθερίας.
Αν σήμερον η Ελλάς υποφέρει πολιτικώς είναι διότι η θρησκεία της αποκηρύσσει το ελεύθερο έθνος και ήθος των εθνοπολιτών αποτελούσα βάσει του ιδρυτικού της καταστατικού (δόγματος), και κατά τον εθνομήστορα Περικλήν Γιαννόπουλον, ¨τρομακτικήν σχολήν δουλείας¨ σχολήν η οποία ούσα και λειτουργούσα ως το οικονομικώς ισχυρότερον και αρχαιότερον πολιτικό κόμμα της, από Βυζαντίου εποχής ακόμα, εκτρέφει, κατ' εικόνα και ομοίωσιν αυτάς, και τα τέκνα της, τα, εξίσου προς αυτήν την μητέρα θρησκείαν των, νεοελληνικά αμοραλιστικά, τυχοδιωκτικά και εθνομειοδοτικά πολιτικά κόμματα.
Δεδομένου ότι, και καθάπερ ο σοφός έφα: Ουδέν άλλο η θρησκεία εστί ει μη η μεταφυσική της πολιτικής. Ηθικόν δε και αξιολογικόν κριτήριον παντός πολιτικού ή θρησκευτικού κόμματος αποτελεί η πίστις και αφοσίωσις αυτών εις την ιδέαν της πατρίδος και τας ηθικοπνευματικάς της και πολιτισμικάς αξίας.
Εκεί όπου, δυστυχώς, τα νυν κρατούντα πολιτικά και θρησκευτικά κόμματα της Ελλάδος βαθμολογούνται πολύ κάτω της βάσεως.