ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Οι μαλακίες πληρώνονται σε αυτή την ζωή

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Βρε "θείο" Είσαι μια γάτα Οξύνους και έμπειρος και ανεμβολίαστος για τις δικές σου απόψεις. Αλλά το τελευταίο είναι το λιγότερο. Είσαι δεν είσαι εμβολιασμένος μικρή η διαφορά έτσι όπως δείχνει το πράγμα. Εκτός αυτών είσαι και διαβητικός, αλλά είσαι και 72 ετών. Όλοι όσοι παρακολουθούν γνωρίζουν ότι ο ιός "θερίζει" τους 70+ με υποκείμενα Και εσύ έχεις και τα δύο.

Τι σκατά σε έπιασε τώρα στα γεράματα και θες να πολιτευτείς και για τον λόγο αυτό να έρχεσαι καθημερινά σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους σε όλο το μήκος και πλάτος της Ελλάδας, αντί να καθίσεις στο σπιτάκι σου στην Γαλλία, να πίνεις το κρασάκι σου, να κάνεις την κονσέρβα ή την ζωντανή εκπομπή σου στο ραδιοφωνάκι σου, να τα χώνεις στον Μητσοτάκη καθημερινά και να το φχαριστιέσαι να "τρέχεις" εξ αποστάσεως και να ελέγχεις την ροή της ενημερωτικής σελίδας σου; Να πεις ότι έχεις ανάγκη βιοπορισμού;;
 
Τα θέλει ο πισινός σου και το κακό δεν είναι ότι αρρώστησες και μπήκες νοσοκομείο. Είναι ότι μπήκες νοσοκομείο στην Ελλάδα του 2021 .Οι μαλακίες πληρώνονται σε αυτή την ζωή. Ο ιός σε 70+ με υποκείμενο σοβαρό είτε το χει κάνει είτε όχι μοιάζει με το ανέκδοτο της γιαγιάς που λέει στην εγγόνα της "να πλυθείς καλά για να πας για φαΐ γιατί θα φας θες δε θες".

2 σχόλια:

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

ελα μου ντε . αυτο ειχα σκεφτει κι εγω οταν ακουσα πως θελει να κατεβει στην πολιτικη .
κατσε ρε μπαρμπα στην ακρη . αλλα εδω παει το ρητο ...... το χρημα πολλοι εμισησαν την δοξα ουδεις .

υγ. απο καποια ηληκια και μετα ο ανθρωπος πρεπει να αποσυρεται στα ενδοτερα της ψυχης του αλλα στον κοσμο που ζουμε τα εχουμε φερει ολα τουμπα βλεποντας γερους να παλιμπαιδιζουν να γινονται πατερες και τα παιδια ορφανα πχ. βουτσας . αυτα....

καλησπερα λυκαστρε . εισαι δυνατος !

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλησπέρα φίλε ΧΡΗΣΤΟ...όλοι μαζί είμαστε ποιο δυνατοί. Η ισχύς εν τη ενώσει που λένε. Δηλαδή η ένωση φέρνει την δύναμη.