ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ...2022.. ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΟΛΑ.. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ...2022.. ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΟΛΑ.. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ.. 

Στην καρδιά του καλοκαιριού και ο Αύγουστος καυτός μεν αλλά μήνας της αντίδρασης της σκληρότητας μέσα από ξαφνικές αλλαγές ..έτσι όπως δεν μας έχει συνηθίσει.Εκτροχιασμός λοιπόν.. αιφνιδιασμοί σε θετικές και αρνητικές καταστάσεις... ακόμη και στον έρωτα .
 
Ο Άρης συναντά τον Ουρανό.. συναντά τον βόρειο δεσμό. Για αυτό τα απρόσμενα που θα φέρει ο νέος κύκλος τους...και βασικά όλοι τα περιμένουμε και τα ψιλό ξέρουμε. Η Αφροδίτη με ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις διεκδικήσεις από την πρώτη του κιόλας εβδομάδα..Ένας Ερμής στην Παρθένο θέματα υγείας και διαπραγμάτευσης στα εργασιακά όλο το διάστημα..
 
Όλα τα Σαββατοκύριακα του Αυγούστου θα παρατηρήσετε ότι έχουν αντιφατικές όψεις θετικές και αρνητικές έτσι το πρώτο Σαββατοκύριακο από τη μία καλλιτεχνικές ανησυχίες εκφράζονται ο έρωτας έχει πολλές προσδοκίες.. μεθύσι ζάλη αλλά ο Άρης με τον Κρόνο προκαλούν ατυχήματα και φέρνουν κατάθλιψη .
 
Στις 9 Αυγούστου η Αφροδίτη απέναντι από τον Πλούτωνα μοιραίοι έρωτες αλλά και μοιραίοι χωρισμοί.. προσοχή σε δερματικά θέματα κάτι θα ακούσουμε για τη νόσο της ευλογιάς των πιθήκων ..
11 12 13 Αυγούστου.. μία Πανσέληνος η οποία αφορά και την Ελλάδα.. κορύφωση της Νέας Σελήνης που έγινε στο Λέοντα 28/7..και ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό τα απρόοπτα συνεχίζουν.. συμμετέχει και ο Κρόνος και συγχρόνως Άρης Ποσειδώνας που φέρνουν από τη μία αποκαλύψεις παρανομιών ..από την άλλη ψάξιμο πώς να καταπολεμήσουν κάποιοι τις ασθένειες και τα της πανδημίας.
 
Ο Κρόνος αρχίζει να χτυπάει το καμπανάκι για αναγκαστικούς περιορισμούς.. αναγκαστικούς συμβιβασμούς.. οριοθετήσεις στα λάθη μας. Στις 15 ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα μέρα της Παναγίας και πάνω στον Αλγκόλ τον αποκεφαλιστή ενεργοποιεί την έκλειψη του Μάη ..σε βάθος έρευνα πολλών παρανομιών καταστάσεων.. αποκαλύψεις και με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό ..αλλά και εφευρέσεις ..ευφυΐα ιδιαίτερη.. πολλές νέες ιδέες .
 
18 μία τέλεια όψη Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία τυχερές γνωριμίες ..δώρα χρήματα ..έρωτας για ζώδια ειδικά της φωτιάς ..ενώ στις 21 έχουμε τον Άρη να εισέρχεται στους Διδύμους και θα παραμείνει εκεί ως το Μάρτη του 2023 παρακαλώ. Θέματα υγείας θα τονιστούν αφού θα κάνει από την αρχή τετράγωνο με τη νέα σελήνη στις 27 ...τα θέματα που θα φέρει έχουν σχέση με πνεύμονες ..κινητικά προβλήματα ...
 
Ειδικά όταν θα κάνει και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα 3 τον αριθμό σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα.. ενώ εργασιακά θέματα θα έχουν εμπλοκές.. ψέματα πολλά λάθη..και θέματα με μετακινήσεις ταξίδια τη διδασκαλία τα social media..στους δημοσιογράφους..το εξωτερικό....θα ενεργοποιήσει αυτό το διάστημα και ο Ερμής απέναντι από τον Ποσειδώνα και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα τα κρυφά και αφανέρωτα..
 
Εξονυχιστική έρευνα ίσως αλλά και Black χιούμορ για κάποιους για να μας σώσουν απο κάποιες καταστάσεις που θα είναι για κλάματα. Ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος ...Χάος... με μια λέξη..και χαλάει η ηρεμία όλων .Σιγά-σιγά αρχίζει να ενισχύεται το τετράγωνο του με τον Κρόνο το οποίο θα το δούμε εκεί στον Οκτώβρη σε κορύφωση .Είναι το τελευταίο και θα φέρει και πόνο πολύ μαζί με τις Εκλείψεις σε Ταύρο Σκορπιό.
 
Ο Ήλιος στην Παρθένο Χρόνια πολλά στους Παρθένους .προσοχή εσείς πάνω στη Νέα Σελήνη ..λόγω Άρη ..και ..η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα φέρει χωρισμούς και απέναντι από τον Κρόνο.. ασυμβίβαστα τα θέλω με τα πρέπει και τα οράματα κάποιων .
 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη τα πείσματα επιμένουν ο μήνας κλείνει με Αφροδίτη χιαστί με Ποσειδώνα και Ήλιο χιαστή με Δία.. απογοητεύσεις λοιπόν ..ερωτικές οικονομικές..Βράζει ο χάρτης της Ελλάδας ..με την Πανσέληνο σαν να την αφορίζει κάποιος..Αυτός ο Αύγουστος από παντού.. καυτός..και δεν μιλάω μόνο για τις φωτιές μιλάω και για θέματα με τους γείτονες βόρεια ή ανατολικά..για αντιδράσεις από τον κόσμο...για επαναστατικές συμπεριφορές για νέα μέτρα που θα χρειαστεί να τα πάρουν κάποιοι πίσω αργότερα ..και όλα αυτά άκρως επεισοδιακά και παγκοσμίως...
 
Καταιγιστικές εξελίξεις..διασπαστικές ενέργειες..το Σύμπαν σείεται..

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν δάγκωνα χτες τη γλώσσα μου καλύτερα που σας ζήτησα προβλέψεις;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

χα χα χα θέλω όμως να μου πεις τέλος Αυγούστου τι έγινε;; Αν έπεσα μέσα σε κάτι. Μετά τις 20 Αυγούστου λιγάκι καλύτερες οι μέρες σε σχέση με τις εκλείψεις που θα έχουμε Οκτώβριο και Νοέμβριο. Εκεί θα γίνει το έλα να δεις.!!

Ανώνυμος είπε...

Να σας πω κ.Λύκαστρε τι έγινε με την προηγούμενη, για το 3ήμερο του Ιουλίου.......
Την 1η μερα των προβλέψεων σας, παραιτήθηκε η 4η καμαριέρα της σαιζόν (την πρώτη την είχα κλείσει 15 Απρίλη,και με έστησε τελικά και δεν ΄'ηρθε καθόλου).Ευτυχώς βρήκα την άλλη μέρα μέσω γραφείου(με 500€ αμοιβή του γραφείου).
30/7 έρχεται ένα ζευγάρι Γάλλοι, και ενώ είναι σε βορινό δωμάτιο,κλείνουν την μπαλκονόπορτα, και κοιμούνται με κλιματιστικό και κουβέρτα.Χτες, τους έβαλα χέρι,. γιατί έχει κάνει λίμνη η υδρορο΄του,και είδα ότι η μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή,και έβαλα χέρι στην γαλλίδα που διάβαζε στο μπαλκόνι."'Η θα κλείσετε το κλιματιστικό, ή την μπαλκονόπορτα" της λέω
31/7 μου έρχονται 4 δωμάτια Γάλλοι, ο 'ένας ντίρλα από το καράβι, και κοπανάγαν τις πόρτες μισή ώρα (κάνοντας επίσκεψη ο ένας στον άλλο) γιατί το μελτέμι άρχισε Ιούνιο και ακόμα να πέσει κάτω από τα 5-6 μποφώρ, μέχρι που βγήκε ένας άλλος ένοικος, και τους έβαλε χέρι.
Χτές στο ένα δωμάτιο από τα 4 ένα ζαβό από δαύτους, έχει αφήσει χαρτιά και σκατά στη λεκάνη να δούμε τι έφαγε,και του λέμε να μην το ξανακάνει γιατί εδώ το αποχετευτικό δεν σηκώνει το χαρτί υγείας όπως στην υπόλοιπη Ευρωπη.Σήμερα δεν άφησε κουραδες, αλλά μόνο τα ούρα του για ανάλυση,και πάλι δεν είχε χαρτί στο καλάθι.Βάζω την καμαριέρα που ξέρει γαλλέζικα να του πει "αν το ξανακάνεις και βουλώσει,θα ψάχνεις δωμάτιο,και δεν θα βρεις τέτοια εποχή στις Κυκλάδες"
Πιό πριν,που μπήκα να δω αν πέταξε σήμερα χαρτί και βρήκα τα τσισάκια του να κάνουν λίμνη στη λεκάνη και το καλαθάκι παρθένο, είχε την μπαλκονόπορτα ανοιχτή,τέρμα το κλιματιστικό, είχε πηδήξει στο δίπλα μπαλκόνι, και έπαιρνε πρωινό με τους γονείς του.Τράβηξα λοιπόν λίγο την κάρτα,και ελπίζω να μην καταλάβει πως θα ξαναδουλέψει το κλιματιστικό μέχρι να ξεκουμπιστεί στις 5 ,αλλά δεν το έχω και σε τίποτα να τον διώξω.Θα ξαναμπώ αύριο, και θα σου δώσω αναφορά. Ο κανονισμός λέει ότι αν είναι ρυπαρός, έχω αυτό το δικαίωμα,και επειδή είμαι αρπαγμένο φέτος, μπορεί και να το κάνω.Το κακό είναι ότι ένα από τα 4 δωμάτια έχει ξανάρθει,αλλά έτσι κι αλλιώς έχω ήδη αποφασίσει να μην ξαναπατήσει κανένας τους το πόδι του.Ισως κάνω υπομονή μέχρι τις 5 που ξεκουμπίζονται,γιατί με το κωλο'ί'ντερνετ, θα με κάνουν τσιμπούκι σ'όλο τον πλανήτη.Από την άλλη ήθελα να εξασκήσω την υπομονή μου φέτος με την 4η καμαριέρα μου που μας αφήνει κι αυτή μεθαύριο, να ησυχάσουν το πάνω κεφάλι, και τα κάτω αυγά,ασκούμαι και στην Βιπάσσανα,οπότε αφού χάνω την "ευκαιρία" με εκείνη,ίσως το κάνω με το βλαμμένο και αντί για 30 μέρες να μειωθεί η ποινή μου στις 2,μιας και ξημερώνει η 3η Αυγούστου.
Σας έχω πει κ.Λύκαστρε, κάντε μου μια προσωπική αστρολογική πρόβλεψη, θα το πάθω το εγκεφαλικό που είμαι και 52, θα φύγει κανείς με δαγκωνιές,θα μου ξανασηκωθεί μετά το φετεινό "γ@μίσι",αν είναι να πάω Μύκονο να κάνω καριέρα........

Ανώνυμος είπε...

ο πονεμένος ξενοδόχος είμαι πάλι, σας παρακολουθώ 5-6 χρόνια-ίσως και παραπάνω, την 1η φορά που κάνατε αστρολογικές προβλέψεις παραξενεύτηκα γιατί είναι τελείως ξεκούδουνο σε σχέση με τα άλλα άρθρα σας,αλλά ποτέ δεν βγήκατε λάθος σε αυτές.Αυτό που έχω βιώσει από την αρχή της χρονιάς, και ιδιαίτερα από τον Μά'ι'ο που ξεκίνησα προετοιμασία και χρειαζόταν να βασιστώ σε τεχνίτες, εργάτες και εταιρίες ανακάλυψα σε προσωπικό επίπεδο ότι είναι ξανά (όπως το 2006 και το 2010 και το 2015) μια χρονιά ξεσκαρταρίσματος,και μετρήματος του ποιός θα αξίζει τη φιλία - που τιμώ και πάνω από την οικογένεια-το χρόνο μου, σε ποιόν θα δώσω μεροκάματο με ποιούς θα συνεργαστώ,και με ποιούς θα ξεκόψω μετά από χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

3η και τελευταία απάντηση,Νοέμβρη έχω τη γιορτή μου, να κλείσω κανά ερίφιο από τώρα για θυσία;;
Καληνύχτα, και καλό κουράγιο που έλεγε και ο μπέκρας των Βρυξελλών

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

χα χα χα τι τραβάτε και εσείς οι ξενοδόχοι.!! Κ. Ξενοδόχε περίμενε θα σου πω για την γιορτή σου τι θα γίνει όταν πλησιάσει λίγο ο καιρός. Να ξέρεις τι να κάνεις και τι όχι...μην ανησυχείς πάντα πριν τις εκλείψεις προειδοποιώ.

Την καλημέρα μου.

Υ.Γ Έχω μια ερώτηση...γιατί όταν είναι να δώσουν μονόκλινο οι ξενοδόχοι κ. ξενοδόχε...πάντα δίνουν ότι χειρότερο έχουν;; Λύσε μου αυτήν την απορία...ενώ πληρώνονται επιπλέον για το μονόκλινο.;;

Ανώνυμος είπε...

το μονόκλινο βάσει κανονισμού είναι υποχρεωτικό, και αναλογεί στο 10% των δωματίων (μπορεί να μην ισχύει πλέον, η άδεια είναι του 1981).
Επίσης το μονόκλινο είναι μικρότερο από το δίκλινο σε τετραγωνικά πάλι βάση κανονισμού ,οπότε ο αρχιτέκτονας, όταν έχει να μοιράσει τα τετραγωνικά σ'ένα κτήριο, τα πιό μικρά δωμάτια θα τα βάαλει με θέα κατιμά,να δώσει θέα/άπλα στα δίκλινα.
Ενας παλιός κανονισμός - που δεν ισχύει πλέον - είναι ότι μέχρι και πριν το 1ο μνημόνιο θα ΄επρεπε να στοιχίζουν 20% λιγότερο από τα δίκλινα.
Σήμερα, όμως - που οι τιμές είναι ελεύθερες στα δωμάτια,και ρεύμα/νερό στοιχίζουν χρυσάφι,ίσως να συμφέρει καλύτερα το μονόκλινο παρά το δίκλινο.
Εκ πείρας έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω 2 τρίκλινα με κοπέλες,τελειώνει το ζεστό νερό του ηλιακού,άρα όσο λιγότεροι μένουν μέσα σ'ένα δωμάτιο τόσο μικρότερη η κατανάλωση.Συνεπώς με συμφέρει να δίνω σε ένα άτομο 10€ φτηνότερο ένα δωμάτιο απ'ότι +10€ σε 2,λόγω κατανάλωσης.
Και τέλος -για να γελάσουμε και λίγο- όσες έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια σε μονόκλινο σου δείχνουν ότι με τέτοια μυαλά δεν πρόκειται να βρούν ταίρι (αυτό είναι και γέφυρα για το άρθρο σας με τις γυναικοκτονίες, αλλά δεν προλαβαίνω να το σχολιάσω εκτενώς)