ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Ο Sánchez επιβεβαιώνει ότι η Ισπανία υποστηρίζει πλήρως τη Σερβία σχετικά με το Κοσσυφοπέδιο.

 Sánchez afirma que España apoya plenamente a Serbia respecto a Kosovo https://t.co/KML1D3fe5Q pic.twitter.com/qgFoGFtZIK

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 Ο Sánchez επιβεβαιώνει ότι η Ισπανία υποστηρίζει πλήρως τη Σερβία σχετικά με το Κοσσυφοπέδιο.

Η Ισπανία είναι σοβαρή χώρα. Είναι σοβαροί άνθρωποι όχι σαν εμάς που θέλουμε να αναγνωρίσουμε το Κόσσοβο, επειδή μας το ζήτησε η Αμερική, την ώρα που έχουμε ανοιχτή πληγή στην Κύπρο. Οι Μογγόλοι βλέπουν το Κόσσοβο σαν πρόβα για την Κομοτηνή αύριο. Εμείς δεν βλέπουμε πέρα από την μύτη μας.

Θυμάστε τα αντιαεροπορικά που αγόρασαν οι Σέρβοι απ' τους Κινέζους πριν λίγους μήνες; Ε τώρα θα δοκιμαστούν στα Βαλκάνια για να ξέρουν οι Κινέζοι πόσο μπορούν να εμπλακούν στην Ταϊβάν.Λέτε να έφτασε ο καιρός οι Σέρβοι να πάρουν πίσω το αίμα τους;Τι λέγαμε ΕΔΩ ;;...

" Η Σερβία είναι καθοριστικός παράγοντας για την χερσόνησο του Αίμου, όπως και το Αζερμπαϊτζάν για τον Καύκασο. Τα καλύτερα έρχονται...στον Βαλκανικό Καύκ-ασσο...στον Ρώσικο Καύκ-ασσο και στον Ινδικό Καύκ-ασσο...ἄτη → ὕβρις → νέμεσις → τίσις... την τίσι την έχει αναλάβει η Αλίκη και η Αλίκη έχει πολλές μορφές."

Ηρεμήστε κύριοι. Τίποτα δεν θα γίνει. Η Ελλάδα με τα φτερά της θα σκεπάσει όλα τα Βαλκάνια. 4 rafale θα αναλάβουν την Τουρκία και 2 τα Βαλκάνια  χα χα χα 


 Pillar of poutsoskampility ο άνθρωπος. 

Είμαστε στον επίλογο του έργου που ξεκίνησε το 1974.  Και πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η Παλαιά Τάξη των Ατλάντων. Από το 2018 σας το είχαμε γράψει ΕΔΩ. Τι έρχεται.

5 σχόλια:

Μμ. είπε...



Γεμίσαμε από ειρηνόφιλα μεταναστόλαγνα
πορνίδια, πουστίδια, λοατκίδια
του δημοκρατικού πρωκτοτόξου τα κατοικίδια.
Πυλώνες εθνοπροδοτικής σταθερότητος μιλάμε
και πάντα υπερήφανα κατά διαόλου πάμε.
Πολιτικοί καραγκιόζηδες και μαφία,
μετά την Ουκρανία πάμε Σερβία
και απ' την μιζαδόρικη πάντα πλευρά
και ιστορική γωνία.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , τα είχες πει παλιότερα και η Ισπανία έχει χοντρό πρόβλημα εντός με τις φυγόκεντρες δυνάμεις και αυτούς που τις συντηρούν . Εμείς εδώ κλασσικά αντίθετα με τα συμφέροντα μας Κύπρος-Θράκη -Αιγαίο - Σκόπια και 1 μύριο τουλάχιστον Αλβανούς εν αναμονή με το κατάλληλο φυτίλι . Χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν το παράδειγμα του Κοσσυφοπεδίου , και στο σχολείο των παιδιών και στο μαγαζί όλοι σχεδόν οι Αλβανοι έχουν 3 παιδιά , κάποιοι πάνε και για τέταρτο .Και στον αθλητισμό που πάνε τα πιτσιρίκια έχει 3 μεικτά ζευγάρια γονείς Έλληνες - Αλβανούς με 3 ο καθένας . Όπως και στο Κόσσοβο επιδοτήθηκαν να γεννούν , η διαφορά εδώ είναι ότι είναι από το Ελληνικό κράτος και όχι από Γερμανούς και Αλβανική διασπορά . Πολλοί προτιμούν βέβαια εδώ παρά οπουδήποτε αλλού να πάνε να ζήσουν . Και έχουμε πλέον και τα αφγανο-πακιστανά που δεν πρόκειται να ψιλο-αφομοιωθούν όπως αρκετοί Αλβανοι πλέον ούτε να βρουν με όμορφο τρόπο αμόρε . Πάντως κάνα-δυο πελάτες που ανέβηκαν Αλβανία να δουν τους γονείς τους μου λένε ότι είναι απάλευτοι οι του Κοσσόβου , χειρότεροι από βοσκαράδες στην νοοτροπία (άλλο βοσκός & άλλο βοσκαράς) .
Για να δούμε τι καλούδια έστειλαν Κίνα - Ρωσσία , πάντως οι Άγγλοι κτλ εξοπλίζουν πολύ καιρό το Κόσσοβο με δωρεές .

Ανώνυμος είπε...

Aυτό που μου κάνει εντύπωση με την Ισπανία κ.Λύκαστρε- και λοιποί τυχόν αναγνώστες του σχολίου,είναι πως η Ισπανία "κατάφερε" σε 600 χρόνια να φτωχύνει τόσο πολύ.Είχα διαβάσει μικρός ότι το χρυσάφι που έκλεψαν από την Αμερική και έφεραν στην Ισπανία, ήταν περισσότερο από όλον τον χρυσό της Ευρώπης.Και δεν είναι μόνο ο εμφύλιος και η χούντα του Φράνκο και οι εθνοτικές διαφορές ικανές να ξεφτυλίσουν τόσο την οικονομία, φτωχοί ήταν και πριν τον εμφύλιο.Τα παράσιτα οι φεουδάρχες σκότωσαν τον οργανισμό που τους τά'ι΄ζε, αλλά και πάλι μαζί με τις ήττες από την Αγγλία μου φαίνεται υπερβολικό αναλογικά με το τι είχαν στη διάθεση τους.
Αν ξέρετε , περιμένω τα φώτα σας (και κανένα αστρολογικό, μπήκαμε στον Αλωνάρη,έληξε ο συναγερμός Ιουλίου)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

κ.Ξενοδόχε εσείς;;;

Όλος ο χρυσός από την εποχή του Ωγύγου βρίσκεται στα χέρια του Τυφώνιου Ιερατείου. Χώρες όπως η Ισπανία η Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες δεν ελέγχουν τον χρυσό τους. Άλλα "χέρια" τον διαχειρίζονται.

Για αστρολογικά , έκανα ανάρτηση .

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , η Ισπανία είχε όντως μαζέψει αρκετό χρυσό αλλά μετά το διάταγμα της Ισαβέλλας όσοι δεν έφυγαν πριόνιζαν από μέσα το βασίλειο . Και δεν ξεχνούν το μίσος τους όσους αιώνες και αν περάσουν . Κάποιος που έχει μελετήσει Ισπανική ιστορία θα ξέρει ποιο αναλυτικά για τις ήττες και τις δολοπλοκίες .
Άσχετο αλλά χάζευα χθες βράδυ μια σειρά με το GCHQ (The Undeclared War) και ανέφερε για το https://what3words.com/ για αποστολή τοποθεσιών για αποστολές ανώνυμα με 3 λέξεις για ακριβή προσδιορισμό . Το έχει ξανακούσει κανείς .
Καλή δουλειά .

kakos04