ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Για αφομοίωση;; Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;; Όσο αφομοιώθηκαν και οι ρομά

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όπως βλέπετε η αφομοίωση συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς.

Το επικό είναι ότι θέτει το ζήτημα μόνο στον τουρισμό δηλαδή τους θεωρεί γηγενείς και μέλη της ελληνικής κοινωνίας. Αχ ρε Μπίλη σε λίγο δεν θα τολμάτε να βγείτε έξω με όλους αυτούς. Θα σας βλέπουν και χαριτωμένους όπως είστε θα προσβάλλονται στο θρησκευτικό τους αίσθημα έτσι όπως είναι οι περισσότεροι αμόρφωτοι και φανατικοί και σας βλέπω να τρέχετε με τα φουλάρια σας να ανεμίζουν για να γλυτώσετε.
 
Το ίδιο θα ισχύει και για τις γυναίκες με τα ελαφρά τους και "άσεμνα" ντυσίματα. Όταν εισάγεις στην κοινωνία σου έτσι εύκολα και με τέτοια ένταση ανθρώπους (:) με άλλες νοοτροπίες, θρησκείες και ηθικές αξίες, εξαθλιωμένους, άνεργους, αμόρφωτους και φανατικούς συνάμα τι μπορείς να περιμένεις εκτός από την αύξηση της εγκληματικότητας;;
 
Θέμα χρόνου είναι όλοι αυτοί να οργανωθούν κοινωνικά αλλά και πολιτικά και να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους εκτός των γκέτο τους. Και όσοι πιο πολλοί γίνονται τόσο χειρότερο θα γίνεται. Αλλά όταν τα λέμε αυτά κινδυνεύουμε να χαρατηριστούμε ξενοφοβικοί, ρατσιστές και συντηρητικοί, τότε αναγκαστικά σιωπούμε και παρακολουθούμε αμίλητοι την εξέλιξη των πραγμάτων και φυσικά το καθημερινό αστυνομικό δελτίο .
 
Για αφομοίωση;; Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;; Όσο αφομοιώθηκαν και οι ρομά.

6 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλό απόγευμα , ο συγκεκριμένος νομίζει ότι είναι στην Μύκονο . Οι προοδευτικοί δεν διαβάζουν ειδήσεις από έξω και πηγές άλλου προσανατολισμού . Όποιος παρατηρεί τι γίνεται στην Σουηδία-Γερμανία-Γαλλία κτλ ξέρει τι έρχεται . Τα μπουλούκια επιθέσεων είναι συνηθισμένα (πόσους να πιάσει η αστυνομία?) . Έχουμε γεμίσει μελαμψούς εν δυνάμει σφαγείς και κοιμούνται οι περισσότεροι όρθιοι . Πριν μερικά χρόνια ήμουν σε γάμο φίλης με 2 κουμπάρους διαφορετικούς και η μια είχε έρθει από την Αγγλία με το αμόρε αστροφυσικό από το Πακιστάν σε κάποιο αγγλικό πανεπιστήμιο . Μου είχε κάνει εντύπωση όταν δεν τον κοιτούσαν που έσβηνε το χαμόγελο από τα χείλη του και είχε άλλο βλέμμα σκοτεινό . Και εδώ πάντως λόγω τουριστών ντύνονται λίγο φανταχτερά οι αλλοδαποί και οι γύφτοι και εξαφανίζονται μέσα στο πλήθος . Δυστυχώς νομίζω ότι έχουν ξεπεράσει τα 5 μύρια και η επέκταση των γκέτο έχει ξεκινήσει . + ότι 2 διαμερίσματα να πάρουν σε μια πολυκατοικία οι υπόλοιποι θα προσπαθούν να φύγουν .

No N@me είπε...

Πρόσφατα έγραψες ένα κείμενο όπου μεταξύ άλλων μιλάει και για το πρόβλημα της δομής της κατ’ ευφημισμό δημοκρατίας που έχουμε σήμερα. Κατά την άποψη μου με αφορμή το περιστατικό Κωστέτσου αλλά και της δημοσιογράφου που πήγαν να βιάσουν σε πυλωτή πρόσφατα στα Εξάρχεια βλέπουμε ότι τα μυαλά των ανθρώπων είναι τόσο βραχυκυκλωμένα που ακόμα και όταν τους τύχει η στραβή μιλάνε διαμαρτύρονται με λάθος επιχειρήματα. Αν το περιστατικό έγινε όπως το περιγράφει –δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω- τότε το λιγότερο που μπορείς να σκεφτείς για να διαμαρτυρηθείς είναι ο τουρισμός όταν ακόμα και από τύχη μπορεί να ζεις. Αν σκεφτεί κανείς ότι για μια γαμωκάμερα -υπόθεση Καντάρη- μπορεί να βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα διότι κάποιοι κάνουν ασύλληπτες για το μυαλό του μέσου Έλληνα μπίζνες με το ΛΑΘΡΟμεταναστευτικό που αφορά από εμπόριο οργάνων μέχρι την δημιουργία άτυπου στρατού στο εσωτερικό της χώρας. Αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα στο κέντρο όπου η αστυνομία αν δεν κάνει ολόκληρη επιχείρηση δεν τολμάει να πατήσει το πόδι της. Αν σκεφτεί κανείς πως υπάρχουν κομματικοί σχηματισμοί που υποστηρίζουν όλη αυτή την κατάσταση στο όνομα κάποιου δήθεν δικαιωματισμού που όμως παραβλέπει τα δικαιώματα των ιθαγενών τότε είναι φανερό πως ο ορθολογισμός έχει πάει περίπατο και απλά περιμένουμε να γίνει το χοντρό μπαμ μπας και ξεβρωμίσουμε την χώρα πρώτα από το πολιτικά κατακάθια αλλά και τους ακολούθους τους και μετά θα ασχοληθούμε και με τους υπόλοιπους. Είναι δε τόσο υποκριτές που γιορτάζουν λέει τα 200 χρόνια της απελευθέρωσης από τον οθωμανικό ζυγό και την ίδια στιγμή εγκαινιάζουν το ένα τζαμί πίσω από το άλλο. Κατά τα’ άλλα αυτό που σκέφτηκε ο Κωστέτσος σαν επιχείρημα είναι ο τουρισμός χωρίς να περνάει καν από το μυαλό του ότι μπορεί να ζει από τύχη γιατί ο αχμέτ η χασάν η αλί γεννηθείς το 1980 η το 1990 η το 2000 στο Ιράκ η το Πακιστάν η το αφγανιστάν μπορεί στην χώρα του να έχει καθαρίσει καμιά εκατοστή ανθρώπους για πλάκα και εδώ απλά το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα του έχει δώσει το άλλοθι του κατατρεγμένου πρόσφυγα η μετανάστη.

Ανώνυμος είπε...

Οι ομοφυλόφιλοι της Ελλάδας καλά θα κάνουν να μάθουν να πετάνε, και γρήγορα.

https://www.advocate.com/world/2015/02/04/gay-man-thrown-roof-isis-survives-fall-stoned-death

https://www.thesun.co.uk/news/1596056/horrifying-moment-isis-killers-push-gay-man-off-a-roof-in-iraq-as-punishment-for-his-sexuality/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

13 Αυγούστου 2022 - 12:43 μ.μ

Γνωρίζουμε ποιά είναι η σχέση του Ισλάμ με τους γκέυ. Όμως και αυτοί ακόμη οι ισλαμιστές είναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.! Πολλοί ισλαμιστές τρομοκράτες όπως ο Σερίφ Κουασί, ένας από τους δολοφόνους του Charlie Hebdo είχε γκόμενο.!!! Και δεν είναι ο μόνος.

Αλλοι τζιχαντιστές βιώνουν πιο ανοιχτά την ομοφυλοφιλία τους. Ένας καθοδηγητής, αφού πέρασε ένα χρόνο στη Συρία, διέσχισε τα σύνορα με την Τουρκία και αποφάσισε να παραδοθεί. Ήρθε σε επαφή με τις γαλλικές αρχές, οι οποίες ζήτησαν αμέσως από τις τουρκικές αρχές να τον συλλάβουν. «Οι Τούρκοι τον συνέλαβαν ενώ γύριζε τα γκέι μπαρ της Κωνσταντινούπολης και μας είπαν ότι προφανώς είχαμε κάνει λάθος», λέει ένα μέλος των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών. «Ιδρώσαμε να τους πείσουμε ότι ήταν αυτός».

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και αυτοί....δεν υπάρχει θρησκεία πάνω στον πλανήτη που να μην κρύβει μέσα στα "σπλάχνα" της σοδομισμό και διαστροφή. Και υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά όσα αναφέρεις Νο Ν@me και συμφωνώ. Μόνο που όλοι αυτοί οι εκατομμύρια λαθραίοι από τρεις ηπείρους Ευρώπη, Ασία, και Αφρική, που τους ΕΦΕΡΑΝ στην μητροπολιτική χώρα των Ελλήνων θα γίνουν η ΤΙΣΙΣ (τιμωρία) για τον αποβλακωμένο κάτοικο της χώρας. Και όλοι αυτοί οι "δικαιωματιστές" οι "αριστερούληδες" και όλα τα λαμόγια και γενικά όλοι οι πνευματικά ανέραστοι κάτοικοι αυτής της πατρίδας… θα γευτούν αυτό για το οποίο γεννήθηκαν, έστω και αν δεν θέλουν να το δουν, η να το πιστέψουν.

Το έχω πει και γράψει αμέτρητες φορές...ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ.

ΑΡΡ. είπε...


ΠΑΜΕ ΣΟΥΗΔΙΑ;

Όταν δεν αντέχεις την δυστυχία του παρατεταμένου βιασμού σου αλλά και δεν επαναστατείς, δειλός ών, τότε την κάνεις αναγκαστικά, νόμο, θρησκεία και θεό σου. (Λέγεται και ¨σύνδρομο Στοκχόλμης.¨ Αλλά τί μετρά αυτό μπροστά στο καθιερωμένο πια κομμουνιστικό ¨σύνδρομο του Εσταυρωμένου!¨)
..........................
Λυκ.
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και αυτοί....δεν υπάρχει θρησκεία πάνω στον πλανήτη που να μην κρύβει μέσα στα "σπλάχνα" της σοδομισμό και διαστροφή. Και υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό.
...............

Ο Κρόνος ο θεόπουστας ανθρωποθυσιαστής (καταβοχθριστής) των τέκνων του. ¨μητρίζοντες¨ ΚυβελοαΚαμπαλισταί, αρνηταί στρατεύσεως καλόγηροι, γιαχωβάδες, συνειδησιάδες και κ.λ.π., κ.λ.π.
(Έθνος- πατριωτική υγεία, Θρησκεία-μαγεία κι ανωμαλία.)