ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Το ότι θα ακολουθήσει εισβολή εάν και εφόσον οι Κινέζοι κρίνουν ότι ήρθε η ώρα και αν δεν παραδοθεί άνευ όρων πριν η Φορμόζα είναι σίγουρο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι ΗΠΑ μέσω της 80χρονης ανόητης ηλικιωμένης που νομίζει ότι ο κόσμος της ανήκει, έδωσε την αφορμή* στην Κίνα και που ζητούσε η Ευρασατική Συμμαχία.
 
Η Κίνα τώρα θα αντιδράσει. Το πώς; Θα δείξει . Μην ξεχνάμε ότι οι Κινέζοι δεν σκέφτονται, πράττουν και λέγουν όπως οι δυτικοί και δεν ενεργούν παρορμητικά όπως οι Μεσογειακοί και οι Λατίνοι.Το φυτίλι άναψε...Οι Κινέζοι ήθελαν πρώτα να ολοκληρωθεί η προβοκάτσια από πλευράς Πελόζι. Η Πελόζι τους έδωσε την αιτία να εισβάλλουν στην Ταϊβάν.Ο στόχος της Κίνας δεν είναι μια γριά που σε λίγο θα εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή . Είναι η Ταϊβάν.
 
Πρώτα απ' όλα θα ακολουθήσει πλήρες εμπάργκο στην Ταϊβάν...ενδεχομένως κρατικοποιήσεις ταιβανεζικων εργοστασίων στην Κίνα. Γκριζάρισμα όλης της θαλασσιάς των στενών Δεν θα μπαίνει δεν θα βγαίνει τίποτα και ίσως απαγόρευση πτήσεων πάνω από αυτήν.
 
Το ότι θα ακολουθήσει εισβολή εάν και εφόσον οι Κινέζοι κρίνουν ότι ήρθε η ώρα και αν δεν παραδοθεί άνευ όρων πριν η Φορμόζα είναι σίγουρο.
 
Οι Κινέζοι έχουν μάθει καλά το παιχνίδι της παραπλάνησης. Όταν η Δύση κοιμόταν σε καραντίνα το 20 και το 21 οι Κινέζοι εξαγόρασαν την Τουρκία και το Αφγανιστάν.Και οι Ρώσοι για αυτούς δουλεύουν.Η Ρωσία θεωρεί την πιθανή επίσκεψη της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν ως «καθαρά προκλητική» πράξη και υποστηρίζει πλήρως την Κίνα στη διαμάχη της με την Ουάσιγκτον, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη. 
 
Να θυμίσω τι λέγαμε εμείς ΕΔΩ, τον Δεκέμβριο αλλά και πολύ πιο πριν ΕΔΩ, ότι η Κίνα θα κάνει την κίνηση αυτή το πολύ μέχρι το 2025.
 
* Cui bono;; Δηλαδή ποιος ωφελείται από όλο αυτό;; ΜΟΝΟ Η ΚΙΝΑ. Είναι τόσο ηλίθιοι οι Δημοκρατικοί Γάιδαροι στις ΗΠΑ που στέλνοντας αυτήν ανόητη ηλικιωμένη στην Ταϊβάν δίνουν πάτημα στην Κίνα για να εισβάλει στην Ταιβάν;; Δεν νομίζω ...οι  Δημοκρατικοί Γάιδαροι δουλεύουν για τα συμφέροντα της Κίνας. Ελέγχονται από το Τυφώνειο ιερατείο που ελέγχει και την Κίνα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνω και ένα μη προσωπικό σχόλιο,γιατί το παράκανα στο άρθρο με τα ΄αστρολογικά.......Εϊχα τσακωθεί με αρκετούς "αριστεροαναρχικούς" φίλους και γνωστούς γιατί τους έλεγα πως δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει ο Τραμπ,αλλ΄'α η αντίπαλος που έχει , η Χίτλερυ, στα 3 χρόνια θητείας ως ΥπΕξ,έχει αιματοκυλίσει την Ουκρανία, και τη μισή Μεσόγειο(και κάτι ψιλοφλόκια στο Μπαχρέην).Πέρασαν τα χρόνια, και βγήκε ο αντιπρόεδρας του νομπελίστα με την ψυχοπαθή Πελόζι αντί την απατημένη διδυμάκι,και ξανά μανά τα ίδια,πάλι με αρχή από την Ουκρανία.Όταν ζόρισαν τα πράγματα, έγραφα στο φέησμπουκ (γιατί έχω ακόλουθους μόνο ανθρώπους που γνωρίζω στηη κανονική μου ζωή) "περιμένω από όσους με έβριζαν πριν 5 χρόνια και με έλεγαν φασίστα, να πουν ένα συγγνώμη ή ένα μπράβο για την πρόβλεψη,αφού στα 4 χρόνια Τραμπ, δεν είχαμε νέα μέτωπα, ενώ σε 6 μήνες με το γνωστό παρεάκι του κύκλου Χίτλερυ(Μπιντές,Πά'ι'ατ,Μπλίνκεν,με γκεστ σταρ τον Μπέρνς),άρχισαν πάλι τα 'όργανα".
Τώρα πληρώνουν την ενέργεια χρυσάφι, αυριο το ψωμάκι, και αν γίνει η στραβή στη Φορμόζα, δεν θα'χουν ούτε κομπιούτερ να σχολιάζουν, ούτε ηλεκτρικό αμάξι να κάνουν το χατήρι της Γκρέτας,ούτε την τσίπα και το μυαλό να δουν πόσο κορό'ι'δα τους έχει πιάσει η προπαγάνδα.Το κακό είναι ότι μας παίρνουν στο λαιμό τους, και ήθελα ν'αλλάξω και κομπιούτερ φέτο...Ελπίζω να ξεμαγαρίσουν, αφού έχουν κάνει το εμβόλιο, και πρέπει να εύχονται να είναι από την ομάδα ελέγχου με τον φυσικό ορό, όχι με το κανονικό σπορίο "ξαφνικίτιδας"