ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Τα ζητάει ο πισινούλης σας, εσάς. Ξέρετε εσείς ποιούς εννοώ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τα ζητάει ο πισινούλης σας, εσάς. Ξέρετε εσείς ποιούς εννοώ.

Οπότε ας γράψουμε τί θα γίνει στην συνέχεια για μια ακόμη φορά. Δεν υπάρχει στην φύση υπερβολή ή μη υπερβολή. Συνήθως σε μια συνεχιζόμενη επί της φύσεως υπερβολική λειτουργία, ή αντίληψη του χρόνου από τυπικά γραμμικού  μετουσιώνεται από υπερβολικού έως καμπύλου, με αποτέλεσμα την επιτάχυνση των μέχρι πρότερων γραμμικών γεγονότων.

Αυτή η επιτάχυνση στους καθαρά γραμμικούς εγκεφάλους εμφανίζεται ως ΧΑΟΣ. Ενώ στην πραγματικότητα είναι μια επιταχυνόμενη και επερχόμενη ΝΕΑ ΤΑΞΗ.!! Αυτά να τα ακούνε Σκοπιανοί, Αλβανοί και Τούρκοι. Όταν στην επιταχυνόμενη και επερχόμενη οποιαδήποτε Νέα Τάξη εμπεριέχεται μέσα της η ΥΒΡΙΣ, τότε είναι όπου την όποια διευθέτηση της ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ , αναλαμβάνουν δύο κοπέλες. Αρχικά η ΝΕΜΕΣΙΣ, ενώ έπεται η Ανάγκη. 

Συνήθως η Νέμεσις εμφανίζεται στην παρθένο ΕΠΤΑΔΑ, ενώ η Ανάγκη στην τέλεια ή ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ ΔΕΚΑΔΑ. Η Ανάγκη στην Ορφική θεολογία , αλλά και στους Πλατωνικούς φιλοσόφους, φέρεται ως βίαιη αναπόφευκτη θεϊκή δύναμη. Με τέτοια επιρροή στα επιταχυνόμενα δεδομένα/γεγονότα, όπου ακόμα και οι θεοί πείθονται.!! Πόσο μάλλον Αλβανοί κοσσοβάροι και Τούρκοι. Θα πεισθούν και αυτοί αλλά με τον δύσκολο τρόπο.

Αυτή η επιρροή της Ανάγκης επί των ταχύτατα υπερβολικών γεγονότων, παρουσιάζει εμβόλιμη ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ στον χρονοχώρο. Επί του τόπου και του πεδίου αυτού. Με χρονοχωροτοπικά ΗΛΙΑΚΑ αποτελέσματα που σε αρκετές περιπτώσεις επαναπροσδιορίζουν επί του μέλλοντα γραμμικού χρόνου , παρελθόντα ιστορικά ΑΡΧΕΤΥΠΑ (των Ελλήνων) και ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Ενώ ταυτόχρονα ο χρόνος ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ λόγο του ταυτόσημου ανακλαστικού του πρόσημου. Και αυτή είναι μια κατάσταση, που μπορεί να συνεχίζεται επ' άπειρον συνδέοντας το με το ΘΕΙΟ.

Αυτή η δράση της Ανάγκης στην φυσική προσδιορίζεται ως "ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ", αλλά κατ' ουσίαν αποτελεί ακραίο μέρος της λειτουργίας του Σύμπαντος, μιας και ο ΛΟΓΟΣ έχει άμεση σχέση με τον  χωροχρόνο. «Σε πολύ μικρή κλίμακα ο χωροχρόνος έχει δέκα διαστάσεις και είναι εντονότατα καμπυλωμένος» ΣΤΕΦΕΝ ΧΩΚΙΓΚ.

Τα ακραίως επιταχυνόμενα  που ζούμε και θα ζήσουμε διακρίνονται από το πέρασμα της ταχύτητας των ημερών (ο χρόνος κυλάει πλέον γρηγορότερα αν δεν το προσέξατε). Η Νέμεσις έχει έλθει εδώ και αρκετά χρόνια και αναμένεται η Ανάγκη , ώστε ο παρόν χρόνος (όχι έτος) να ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ* να ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ και να ξεκινήσει από τις 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 323 π.χ Αυτό ακριβώς γίνεται αυτήν την στιγμή.

* Εκμηδενίζω = στην γραμματική η λέξη έχει την έννοια της τέλειας ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, αλλά δεν είναι έτσι με την φυσική , όπου εκεί η έννοια εκμηδενίζω σηματοδοτεί την καταστροφή της μορφής , αλλά όχι της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, μιας και η ενέργεια αυτή παρουσιάζεται ΞΑΝΑ με ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ.!!

"ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ Ο ΛΕΩΝ Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΤΡΑΙΟΣ ΤΩΝ ΑΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ,ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΗΣ ΓΑΛΑΝΔΡΑΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΛΥΚΟ" ......Λυκόφρων "Αλεξάνδρα" .

Μια προφητεία μέσα από το στόμα της Κασσάνδρας.....Λ- ύκ -ος .....Το Υκ στην παλαιά Μακεδονική γλώσσα κρύβει την έννοια του βασιλέως, και Αργείη η Λευκή Φυλή σύμφωνα με τον Ησίοδο.Τόσο η Χαλάστρα όσο και η Γαλάνδρα είναι περιοχές της Μακεδονίας.!! Αίθων Λύκος όμως είναι και ο Αχιλλέας, και Λύκοι = οι Έλληνες. 

Ο Χαλαστρέος Λέων θα επιβάλλει την ειρήνη και θα  παραδώσει την εξουσία στον Αίθων Λύκο...έχουμε μια γενεαλογική σύμπλευση μεταξύ ενός ειρηνευτού και του τελικού βασιλέα.Θεσπρωτός ήταν ο Αλέξανδρος από την πλευρά της μητέρας του...αλλά και Χαλαστρέος από την πλευρά του πατέρα του που είναι Μακεδόνας. Είναι ένας "κόμπος" αίματος...δύο γενιές αίματος μαζί (Αλέξανδρος+Αχιλλέας)...αλλά μια μόνο γραμμή αίματος...σαν να λέμε δύο "κλειδιά" για το ίδιο "χρηματοκιβώτιο". 


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



8...8...8

Ανώνυμος είπε...

"Δεν υπάρχει στην φύση υπερβολή ή μη υπερβολή"

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΒΙΑΙΑ ΤΟ 98% ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΩΘΕΝ 2% ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ; ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΕΙΦΙΑ ΤΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ; ΟΤΑΝ ΤΑ ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΕΚΡΥΓΝΗΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΗΠΕΙΡΟΙ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑΝΔΡΕΣ;
ΠΟΣΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΣΥΛΗΠΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ, ΒΙΑΙΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ, ΜΑΧΩΝ, ΛΟΙΜΩΝ, ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΧΑΣΙΜΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ ΘΕΙΚΟ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΥΦΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΕΡΜΟΝΟ, ΑΕΝΑΟ, ΑΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΞΙΑ ΠΟΘΟΥΜΕ;

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΒΙΑΙΑ ΤΟ 98% ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΩΘΕΝ 2% ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ; "

Ναι ακόμα και τότε φίλε Ταξιδευτή ...δεν υπάρχει στην φύση υπερβολή η μη υπερβολή. Αυτό που φαίνεται τρομακτικό και αδιανόητο στους ανθρώπους είναι φυσιολογικό για την συμπαντική φύση. Και έχει ξανασυμβεί κατά το απώτερο παρελθών ,είναι γραμμένο μέσα στην Ελληνική Μυθολογία. Αυτό που οι άνθρωποι ονομάζουν καταστροφή για τον Σύμπαν και τον πλανήτη είναι ένας ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ και ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΗ της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Μια βιολογικοπνευματική μετάλλαξη του ανθρώπινου γένους. Ούτως η άλλως ζούμε τις τελευταίες μέρες του 5 Γένους...για να έρθει το 6 θα πρέπει να φύγει από το προσκήνιο το προηγούμενο , και για να έρθει το 7 Γένος (7 Ήλιοι εφτά και τα Γένη) θα πρέπει να φύγει και το 6.!!

Σε κάθε νέο Γένος ο πλανήτης ολόκληρος πρέπει να αντιστραφεί, να ανατραπεί , να μεταμορφωθεί, να μετασχηματιστεί και να μεταστοιχειωθεί ...μέχρι την στιγμή που και ο ίδιος ο πλανήτης θα έρθει η ώρα του για την τελική "καταστροφή" του σε περίπου 150 εκατομμύρια χρόνια από σήμερα.

Και μην ξεχνάς ότι τα "θεϊκά" όντα δεν έχουν την ίδια "ηθική" με εμάς...αυτό που σε εμάς φαίνεται αδιανόητο, για αυτά είναι απόλυτα φυσικό.

Καλή Κυριακή και σε σένα εύχομαι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Να σου θυμίσω φίλε Ταξιδευτή ότι Αναστροφή των Πόλων της γης έγινε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 φορές κατά το παρελθών.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ 45-90 ΜΟΙΡΩΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 12-13 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ, ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΩΣ, ΚΑΘΕ 6-7 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ / ΚΑΠΟΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΩΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.

ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ.

ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ.