ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Η πιο άθλια κυβέρνηση που είχε ποτέ η πατρίδα μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ιδιότυπη ιδιωτικόποιηση που έγινε στην ΕΥΠ με το predator, οδήγησε να παρακολουθούν και την ανώτατη ηγεσία του στρατού ξένοι πρώην πράκτορες άλλων μυστικών υπηρεσιών-χειριστές του συστήματος spyware, με πολιτική κάλυψη του πρωθυπουργού!
 
Αυτό, από μόνο του, δεν είναι μόνο κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, αλλά και πράξη που αγγίζει τα όρια της έσχατης προδοσίας σε βάρος της ασφάλειας της χώρας. Η πιο άθλια κυβέρνηση που είχε ποτέ η πατρίδα μας....θα κάνει τα πάντα προκειμένου να μείνει στην εξουσία.
 
Δεν ιδρώνει το αυτί τους, είτε θα τον ξηλώσουν οι ξένοι, μην ρωτήσεις ποιοι ξένοι.... Είτε θα φτάσουμε εδώ, πάλι σε σημείο πολιτικού διχασμού ver2. Να ξεκουμπιστούν να φύγουν τώρα.
 
Σχετικό ΕΔΩ... 

4 σχόλια:

Μμ είπε...


Η ουσία είναι ότι η χώρα έχει επείγουσα ανάγκη από μια κυβέρνησι εθνικού χαρακτήρος και ελληνικής παιδείας. Και δυστυχώς ο κοινοβουλευτισμός νεοελληνικής κοπής απεδείχθη περιτράνως, και κυρίως την τρέχουσαν μεταπολιτευτικήν 50ετίαν, ότι αποτελεί επί τούτω το άριστον πολιτικόν παράδειγμα μόνον προς αποφυγήν.

Ανώνυμος είπε...

Και το εργαλειο των παρακολουθήσεων λοιπόν, θα διευκολυνει υποθέτουμε αυριο 27-Ιαν/ριου και την έλλειψη "ορισμένων" ψηφων εμπιστοσύνης για επειγουσες εκλογες σε ενα μηνα.
Το "συνδρομο του μπαμπα" λεγεται.
Ατσαλο θεατρο παιζεται απο ολους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 26 Ιανουαρίου 2023 στις 10:45 μ.μ.

Ο Κυριάκος κρατάει τους μισούς υπουργούς γιατί είναι παιδόφιλοι...και τους υπόλοιπους γιατί είναι ... Σουβλίτσες

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από το λαπτοπ της παιδοφιλης τσατσάς που βρήκαν οι πάκι έχουμε και άλλο τοξικό μανιτάρι που φύτρωσε από το πουθενά. Αυτό το σκαρί με 4,50 τόνους άσπρη οικογενειακών συμφερόντων. Ιδρώσαμε να "καθαρίσουμε" το ένα μας βρήκε άλλος. Αμάν πια. Ούτε για ύπνο δεν πηγαίνουμε πια.
Ένα σπυρί από όλα ΑΝ σπάσει, θα βρωμίσει ο σύμπαν.