ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Κοροναϊός: Ο Λευκός Οίκος δεν επιτρέπει στον Φάουτσι να καταθέσει στο Κογκρέσο

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : O Tράμπ και ο Φάουτσι βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα. Αυτοί οι δύο δεν συμφωνούσαν πάντα για τον καλύτερο τρόπο για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού. Πολλοί κυβερνήτες των ΗΠΑ πιέζουν να χαλαρώσουν τους περιορισμούς και ζητούν να λήξη η καραντίνα , και ο Fauci τους προειδοποίησε να αποφύγουν την άρση των ορίων του κράτους πρόωρα. Επίσης τους είχε προειδοποιήσει ότι η "πανδημία" θα μπορούσε να κρατήσει 2 χρόνια. Κάτι που θα ισοπέδωνε την οικονομία της Αμερικής. Ο Τράμπ είναι άδειο "μύδι" και έχει φαλιρίσει πολλές φορές, αυτοί που τον στηρίζουν οικονομικά είναι αυτοί που θέλουν να ανοίξει ξανά η αγορά της Αμερικής. Ο Φάουτσι είναι με την άλλη πλευρά..που θέλουν την οικονομική ύφεση...διότι έτσι με την στάση αυτή χτυπάνε τις πετρελαικές εταιρείες του Τέξας , οι οποίες και είναι αυτές που στηρίζουν οικονομικά τον Τράμπα. Οι περισσότερες από αυτές τις Τεξανικές εταιρίες έχουν πάρει χοντρά δάνεια από την FED....και αν συνεχίσει αυτή η κρίση στην αγορά ενέργειας παγκοσμίος, και με τις τιμές του πετρελαίου να είναι και τον Ιούνιο σε πολύ χαμηλές τιμές....τότε αυτές οι εταιρίες θα φαλιρίσουν και θα βαρέσουν κανόνι.!! Μιλάμε για χοντρή ζημιά...στην Πετρελαική αγορά των Η.Π.Α..με αποτέλεσμα να χάσει τις εκλογές ο Τράμπας. Πράγμα που σημαίνει, ότι η συγκέντρωση στην βιομηχανία των εξορύξεων, θα οδηγήσει σε έναν ακόμα γύρο συγκέντρωσης και στον τραπεζικό τομέα, κοινώς θ΄ αγοράσουν τα πάντα οι Εβραίοι μπιρ παρά.


Ο Άντονι Φάουτσι, ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ, δε θα καταθέσει την επόμενη εβδομάδα ενώπιον επιτροπής του αμερικανικού Κογκρέσου που εξετάζει την αντίδραση της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ στην πανδημία του κοροναϊού, ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ (τοπική ώρα) ο Λευκός Οίκος
Ο Άντονι Φάουτσι, ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ, δε θα καταθέσει την επόμενη εβδομάδα ενώπιον επιτροπής του αμερικανικού Κογκρέσου που εξετάζει την αντίδραση της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ στην πανδημία του κοροναϊού, ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ (τοπική ώρα) ο Λευκός Οίκος, κρίνοντας πως είναι «αντιπαραγωγικό» να καταθέτουν πρόσωπα που εμπλέκονται στις συνεχιζόμενες αυτές προσπάθειες.

Ο Λευκός Οίκος διένειμε ανακοίνωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφού εκπρόσωπος της επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων που οργανώνει την ακρόαση δήλωσε ότι υπήρξε ενημέρωση από αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ πως ο Φάουτσι δε θα επιτραπεί να καταθέσει.
«Ενώ η κυβέρνηση Τραμπ συνεχίζει την ολιστική της αντίδραση στην COVID-19 (…) για να ανοίξει με ασφάλεια και πάλι η Αμερική και για να επιταχυνθεί η ανάπτυξη εμβολίου, είναι αντιπαραγωγικό πρόσωπα που εμπλέκονται στις προσπάθειες αυτές να εμφανίζονται σε ακροάσεις του Κογκρέσου» ανέφερε στην ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζαντ Ντιρ.
«Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε με το Κογκρέσο για να γίνει η κατάθεση την κατάλληλη στιγμή».
Υποεπιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων που επιβλέπει προγράμματα υγείας είχε ζητήσει ο Φάουτσι να καταθέσει ενώπιόν της στις 6 Μαΐου, εξήγησε ο εκπρόσωπός της, Άιβαν Χόλαντερ.
Ο Φάουτσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων, είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς που συμμετέχουν στη χάραξη της πολιτικής των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού.
Ο Τραμπ έχει συγκρουστεί κατ’ επανάληψη με τη Βουλή των Αντιπροσώπων, την οποία ελέγχουν οι Δημοκρατικοί, εξαιτίας των πρωτοβουλιών του σώματος για τη διερεύνηση δικών του πεπραγμένων ή ενεργειών της κυβέρνησής του, με αποκορύφωμα την παραπομπή του σε δίκη στη Γερουσία, που κατέληξε στην απαλλαγή του.
Ο 79χρονος Φάουτσι διατηρεί μια μάλλον περίπλοκη σχέση με τον Τραμπ.
Ο επιδημιολόγος, που χαίρει μεγάλης εκτίμησης, έχει κατά καιρούς διορθώσει ή αντικρούσει τον πρόεδρο σε ενημερώσεις του Λευκού Οίκου ή με συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης, για θέματα όπως για παράδειγμα ο χρόνος που απαιτείται για την ανάπτυξη εμβολίου ή η πιθανότητα ο κοροναϊός να επιστρέψει το φθινόπωρο.
Τα Νέα με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πριν διαβάσω το άρθρο γνώριζα πως ο Fauci προβάλλεται και προωθείται από αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης όπως CNN,NEW YORK TIMES ...ως μεγάλος εμπειρογνώμονας σχετικά τον κορονοιο .Τώρα βλέπω και το ΑΠΕ-ΜΠΕ...

.......

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" γνώριζα πως ο Fauci προβάλλεται και προωθείται από αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης όπως CNN,NEW YORK TIMES ...ως μεγάλος εμπειρογνώμονας σχετικά τον κορονοιο"

Όχι από όλα τα αμερικάνικα ΜΜΕ...Aυτά τα μεγάλα "αμερικάνικα" μέσα ενημέρωσης που ανέφερες ανήκουν στους διεθνιστές χαζάρους τραπεζίτες..οι οποίοι είναι το αντίπαλο στρατόπεδο απο αυτό του Τράμπ. Σε αντίθεση με αυτά τα ΜΜΕ το FOX NEWS είναι εναντίων του Φάουτσι..

Ανώνυμος είπε...

Ισχύει ότι στις 7 χρεωκοπίες του Τράμπ, ο Ρότσιλντ τον έστησε πάλι στα πόδια του; Οπότε, είναι και αυτός άλλο ένα πιόνι της Νέας Τάξης (βλέπε κάρτες ιλλουμινάτι) και στην ουσία δουλεύει γι αυτόν μέσα από μια στημένη κόντρα με το βαθύ κράτος!; Ξέρουμε ότι οι Ρότσιλντ είναι λάτρεις της εγελιανής αντίθεσης: στήνουν ελεγχόμενη αντιπολίτευση (π.χ. ψευτοπατριωτισμός Τράμπ) για να μαντρώσουν τη μερίδα του κόσμου που αντιδρά στα σχεδιά τους και μέσα από το χάος εξεγέρσεων να εδραιώσουν την τάξη πραγμάτων που θέλουν;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ισχύει ότι στις 7 χρεωκοπίες του Τράμπ, ο Ρότσιλντ τον έστησε πάλι στα πόδια του;"

Όχι δεν ισχύει...άλλοι είναι οι χρηματοδότες του Τράμπ, κυρίως Τεξανοί και Τεξανικές πολυεθνικές εταιρίες πετρελαίου. Ο Τράμπ θέλει να κρατικοποιήσει την FED και να την θέσει υπό τον έλεγχο του Αμερικανικού κράτους. Η FED ανήκει στον Ρότσιλντ...αυτοί οι δύο ανήκουν στον αντίθετο Βασιλικό Σεληνιακό Οίκο. Και οι δύο αυτοί Οίκοι θέλουν να επιβάλλουν την Παγκοσμιοποίηση τους, την επικράτηση τους πάνω στον πλανήτη..αλλά με διαφορετικά μέσα ο ένας απο τον άλλο.