ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Στην άνωθεν εικόνα βλέπουμε σύμφωνα με το Google Maps που βρίσκονται δομές/πόλεις μουσουλμανικές σε όλη την ελληνική επικράτεια.Από ότι διακρίνει κανείς έχουν ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ την Έλλαδα με ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ εποίκους.!! Δε είναι κάτι που έτυχε, αλλά πέτυχε.!! Και μόνο βλέποντας κανείς την εικόνα, καταλαβαίνει ότι ο κάτοικος της χώρας έχει απλά τελειώσει.! Διότι έχουμε μια πλήρη αντικατάσταση του γηγενούς αλλά αποβλακωμένου πληθυσμού.!! Η αντικατάσταση αυτή του πληθυσμού δεν είναι στο πρώτο της στάδιο...αλλά περίπου στο μέσον του δεύτερου σταδίου σχεδιασμού τους. Σε 5 με 10-15 χρόνια το πολύ θα τελειώσει , και τότε όταν γίνει αυτό θα περάσουν στο τρίτο και τελευταίο στάδιο του σχεδίου τους.

Το οποίο είναι  να έρθουν με ιδιωτικά στρατά -τύπου Black Water και Βάγκνερ - οι διεθνείς εβραιοχαζάροι τραπεζίτες, θα κατακτήσουν την χώρα εκδιώκοντας τους απογόνους των σημερινών λαθραίων "μιγάδων συλλεγέντων"... και θα ονομάσουν εαυτούς Έλληνες, έχοντας την κλεμμένη (όχι όλη, αυτή που έχουν) γνώση των Ελλήνων, τέχνες και επιστήμες.! Τον γεωγραφικό χώρο που λέγεται ΕΛΛΑΣ θέλουν....αλλά δίχως τους Έλληνες.
Το έχουμε ξαναγράψει...το Τυφώνειο Ιερατείο θέλει να ξαναγυρίσει πίσω , εκεί απο όπου εκδιώχθηκε χιλιάδες χρόνια πριν.!! Από το 1990 το έχουν σχεδιάσει , και λέγεται....ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ.

Δεν έχουμε πλέον ούτε χρόνο, ούτε άλλες "δημοκρατικές" πολυτέλειες για να διαφυλλάξουμε την ακεραιότητα της πατρίδος μας. Οι εγκατεστημένοι και στημμένοι ΕΝΤΟΣ της ανθελληνικής Βουλής θα κάνουν ότι τους πουν οι διεθνείς χαζάροι τραπεζίτες.! Αν περιμένουμε από τους κρατούντες να διαφυλάξουν την ασφάλεια και την ζωή των πολιτών....θα γενοκτονηθούμε έως τον τελευταίο Έλληνα εντός της πατρίδας.!! Άλλωστε οι συνθήκες έχουν δημιουργηθεί από τους ίδιους τους ΜΗ Έλληνες πολιτικούς....διότι αν δεν πάμε από τους μογγόλους, θα πάμε από τους μουσουλμάνους εποίκους,....από τις τράπεζες...από τους δανειστές , την φτώχεια και τα μνημόνια. Για αυτό λέγαμε είμαστε ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ από παντού.

Οργανωνόμαστε λοιπόν σε ομάδες με κοινούς στόχους και σκοπούς...γινόμαστε πολλοί, όσες περισσότερες ομάδες τόσο καλύτερα και μπορούμε και διεκδικούμε από τους ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ μας τα αυτονόητα. Δηλαδή να περιφρουρηθεί η εσωτερική και εξωτερική μας ασφάλεια με διαφύλαξη των συνόρων μας και ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ.Διεκδικούμε μέχρι να καταστούμε ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ αυτού του τόπου ξανά. Πρέπει Να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας σε όσους περισσότερους μπορούμε. Να διαδώσουμε τις ιδέες μας και να αφυπνίσουμε τους αμέτοχους συνανθρώπους μας.

Υ.Γ  Έχω ένα φίλο, που πρίν λίγο καιρό δούλευε με σύμβαση στον δήμο Καλαμαριάς. Ξέρετε ότι στα σπίτια των μουσουλμάνων εποίκων , ο δήμος στέλνει δωρεάν τεχνικούς για βλάβες;; Εσύ Έλληνα πλήρωνε για υδραυλικό ή ηλεκτρολόγο για να έρθει σπίτι σου. Και δεν πληρώνουμε μόνο για τα δικά μας σπίτια...αλλά και για τα σπίτια των μουσουλμάνων εποίκων.



1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


Έρχεται θετικός καυτός αήρ.
Άλλους θα σαρώσει κι άλλους θα υψώσει...

Δυο μήνες εγκλεισμού, έγινε πολύ διαδικτυακό απελευθερωτικό διάβασμα.