ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ...2020

Γράφει ο Λύκαστρος :


Όλα τα Σαββατοκύριακά του ανενεργά..όλες οι καθημερινές του ρεαλιστικά πιεστικές..πολλές εξαπατήσεις..πολλές αστοχίες..και κρίσεις..Στην αρχή βοηθητικός ο μήνας μετά...απαιτητικός..
Ξεκινά ο μήνας με Πανσέληνο στην 10°των Ιχθύων...με απρόβλεπτη βοήθεια από τον Ουρανό..φέρνοντας λύσεις σε αρκετά θέματα για Σταθερά και Μεταβλητά.
Ο Κρόνος την πρώτη εβδομάδα..δίνει λύσεις σε πρακτικά θέματα γραφειοκρατίας..ενώ η Αφροδίτη με τον Άρη..ξυπνούν πάθη και ζήλειες ..διεκδικήσεις..ερωτικές..που ίσως φέρουν χωρισμούς..προσωρινούς.
Ο Ερμής στον Ζυγό από τις 6 έως τις 29 Σεπτέμβρη..θα φέρει πολλές συζητήσεις στις σχέσεις και συνεργασίες...αλλά αρκετά δύσκολος στο τέλος του μήνα για τα Γ κυρίως δεκαήμερα.
Στις 7 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη αρχίζει παιχνίδια από τον Λέοντα..νοιώθει ότι το καλοκαίρι της φεύγει μέσα από τα χέρια..χωρίς να έχει κάνει τίποτε πέρα από γκρίνιες.....και προσπαθεί να φλερτάρει..να διασκεδάσει..να κερδίσει τον χαμένο χρόνο.
Στις 9/9 και ο Άρης ανάδρομος στον Κριό..εδώ πέφτουν οι μπαταρίες για όλους..έτοιμοι για μάχη αλλά άδεια τα όπλα..Παγκοσμίως..τα θέματα οικονομίας κορωνοιού..και εμπόλεμες καταστάσεις τονίζονται..αφού τα τετράγωνά του με Δία Πλούτωνα και Κρόνο παραμένουν ενεργά....
όλο το διάστημα..έως το τέλος της χρονιάς αυτής.
Τα είδαμε τον Αύγουστο..4/8...13/8...24/8...και θα τα ξαναδούμε 29/9...9/10...19/10...
Κρατήσετε τις παραπάνω ημερομηνίες δείχνουν γεγονότα έξαρσης του .covit 19..
Δείχνουν έξαρση..των γειτόνων με επιθετικές συμπεριφορές Τουρκία Ελλάδα..εννοώ..και Μεσόγειο...
Δείχνουν ακραία καιρικά φαινόμενα..πυρκαγιές..και δύσκολες υποθέσεις σε προσωπικά θέματα.
Στις 11 Σεπτεμβρίου..και ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα..διάψευση κάποιων προσδοκιών..και ίσως θέματα με το υγρό στοιχείο..τα Πρωτοβρόχια είναι εδώ..
Έρευνες αποζητά και ο Πλούτωνας στις 14..σε βάθος...Κάποιοι θα μπούν στο κλάμπ των ισχυρών..ο νοών νοείτω!!!
Στις 15 στα μέσα του μήνα..ξαφνικοί χωρισμοί..διαλύσεις σχέσεων εν μια νυκτί..
Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό...
Στις 16 και μετά επιδρά το τρίγωνο Δία Ποσειδώνα για τρίτη φορά εφέτος..θα γίνει 12/10..αλλά απο τώρα δίνει χέρι βοήθειας...και ενισχύει τις βροχές και την φαντασία..Έχει επαναληφθεί..20/2 και 28/7..
Στις 17 Σεπτέμβρη..μια Νέα Σελήνη στην Παρθένο...το σκηνικό της κρίσης της υγείας θα ολοκληρωθεί..και 9/3/2020 πανσέληνο στην Παρθένο είχαμε.. λίγο πριν το lockdown..θέματα με νοσοκομεία..γιατρούς..και αρρώστους..
Βέβαια το τρίγωνο Ήλιου Κρόνου δείχνει πλέον ωριμότητα και ρεαλισμό στην τήρηση των μέτρων για την υγεία και την καθημερινότητά μας.
Στις 21 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος εισέρχεται στους Ζυγούς..Χρόνια σας πολλά..
Οι του Α και Β δεκαημέρου είδατε τις ζωές σας να ανατρέπονται...οι πιέσεις και ανατροπές ακολουθούν τα Γ δεκαήμερα στο σπίτι στην οικογένεια και στην καριέρα να είστε προσεκτικοί.
Ο Ερμης κάνει 21 και 23 δύσκολες όψεις...συκοφαντίες τάσεις εκδικητικότητας..
καχυποψία..καθυστερήσεις..ζημιές σε τεχνολογικούς εξοπλισμούς...και ακραίες οι θέσεις κρατών και Ισχυρών...σε θέματα Πανδημίας οικονομίας και πολεμικές οι διαθέσεις τους....
Μη ξεχνάμε Κάπου εκει στον Ζυγό και ο Ποσειδώνας του Ερντογάν...όνειρα δικά του μη εφικτά..που απλά τον κάνουν παρορμητικό..και βιαστικό οδηγώντας τον σε λάθη..
Στις 24 Σεπτεμβρίου ειδικά ο Ερμής σε αντίθεση με τον Άρη...ρήξεις επιθετικές συμπεριφορές προκλητικές άκρως εριστικές..τσακωμοί..ατυχήματα λόγω βιασύνης..
προσοχή εάν οδηγείτε..
προσοχή εάν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα..
προσοχή σε ότι έχει σχέση με φωτιά...
προσοχή στα μικρά παιδιά...
Στις 28 Σεπτέμβρη..η πρώτη ερωτική όψη Αφροδίτης Άρη μετά απο πολύ πολύ καιρό..φλέρτ διεκδίκηση στον έρωτα.. συναρπαστικές γνωριμίες το πάθος περισσεύει..
Στις 29 Σεπτεμβρίου ο μήνας κλείνει με την δύσκολη όψη Άρη Κρόνου..σε τετράγωνο για 2η φορά...ότι και 24 Αυγούστου το ξαναβρίσκουμε μπροστά μας..
Οι συγκρούσεις συμφερόντων ορατές...απώλεια ενέργειας αισθητή..φίμωση λόγου...επιτακτική..ενώ το χάσμα γενναιών μεγαλώνει...
Καλό μήνα...και...Προετοιμαστείτε για δύσκολο Χειμώνα...χωρις φόβο..με ψυχραιμία και λογική..




Δεν υπάρχουν σχόλια: