ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ιστιοπλοϊκό με 80 αλλοδαπούς ανενόχλητο διέπλευσε Αιγαίο και Μυρτώο Πέλαγος και πέρασε στο Ιόνιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : O κάθε λαός, κάθε έθνος είναι άξιο των επιλογών του. Οι επιλογές του το κάνουν συνεργό, στο γίγνεσθαι. Οι σουνίτες μουσουλμάνοι που φέρνουν στην Ελλάδα όλοι οι αρμοί του νεότερου ελληνικού κράτους, πολιτικοί, επιχειρηματίες, αξιωματικοί, αρχιερείς, δικαστές, δικηγόροι, δημοσιογράφοι... ένα ολόκληρο σύστημα, είναι η ποιο σκληρή και φανατική θρησκεία στον πλανήτη που πολιτιστικά δεν αφομοιώνεται, και όταν ο πληθυσμός τους είναι αρκετά μεγάλος, τότε επιβάλλουν την θέληση τους και την κυριαρχία τους στον χώρο. Όπως πριν από 60 - 50 χρόνια, οι αρμοί του νεότερου ελληνικού κράτους, αποφάσισαν να μας βάλουν χωρίς να μας ρωτήσουν, και πάντα για το καλό μας, στην τότε ΕΟΚ, μετέπειτα Ε.Ε. και νυν 4ο Ράιχ... ξεκινώντας έτσι με πολιτικό τρόπο ιστορικά την 5η σταυροφορία εναντίων των Ελλήνων... έτσι και τώρα, λίγο πριν την πτώση του 4ου Ράιχ και το τέλος της 5ης σταυροφορίας, μας ετοιμάζουν να γίνουμε μέσω των μουσουλμάνων, βιλαέτι με κάποια σαντζάκια, του Β΄Οθωμανικού κράτους. 
Ενώ υποτίθεται ότι είμαστε σε μια εμπόλεμη κατάσταση με την Τουρκία κ.λ.π. 30/8/2020 ..."Ιστιοπλοϊκό με 80 αλλοδαπούς ανενόχλητο διέπλευσε Αιγαίο και Μυρτώο Πέλαγος και πέρασε στο Ιόνιο!"....."Το σύνολο των αλλοδαπών θα μεταφερθούν στην Πάτρα όπου θα γίνουν οι δέουσες εξετάσεις και εκεί θα αποφασιστεί που θα φιλοξενηθούν για να εξεταστεί το αίτημα ασύλου τους και μετά να ξεκινήσουν οι διαδικασίες «ενσωμάτωσής» τους στην ελληνική κοινωνία"...!!!!
ΡΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ,  ΤΟ MAΓΑΖΑΚΙ  ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ  .!!!

Ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος στο οποίο επέβαιναν περίπου 80 παράνομοι μετανάστες, απέπλευσε από τις ακτές της Τουρκίας, πέρασε με όλους τους επιβάτες του στο κατάστρωμα (!), όλο το Αιγαίο χωρίς να ελεγχθεί ούτε από το Λιμενικό, ούτε από τον Πολεμικό Ναυτικό, να περάσει στο Μυρτώο Πέλαγος, να διαπλεύσει τη νότια Πελοπόννησο, να κατευθυνθεί βόρεια και τελικά να… φτάσει στις νήσους Στροφάδες στην δυτική Πελοπόννησο, χωρίς να ενοχληθεί από κανέναν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιστιοπλοϊκό με τους αλλοδαπούς υποτίθεται ότι έμεινε ακυβέρνητο – νωρίς το απόγευμα – ανοιχτά των νήσων Στροφάδων.
​Το διμελές πλήρωμα επέμενε μέχρι αργά χθες το απόγευμα στον ισχυρισμό του ότι είναι και αυτοί παράνομοι μετανάστες. Μετά τη ρυμούλκηση θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις (για τον κορωνοϊό) και όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται.
Το σύνολο των αλλοδαπών θα μεταφερθούν στην Πάτρα όπου θα γίνουν οι δέουσες εξετάσεις και εκεί θα αποφασιστεί που θα φιλοξενηθούν για να εξεταστεί το αίτημα ασύλου τους και μετά να ξεκινήσουν οι διαδικασίες «ενσωμάτωσής» τους στην ελληνική κοινωνία.

ΠΗΓΗ

7 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Καλημέρα ΑΕΤΕ θα κάνω ακόμα μία άσχετη ερώτηση σε παρακαλώ δώσε μου μία απάντηση. Τον τελευταίο μισό χρόνο και λίγο παραπάνω έχω απομακρυνθεί από την θρησκεία τελείως δεν κάνω ούτε μία προσευχή δεν πατάω το πόδι μου ούτε σε μία εκκλησία τα έχω βάλει με τους παπάδες αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι φίλοι μου απομακρύνθηκαν γιατί έγινα πιο πολύ ΗΡΏΩΝ λάτρης και ΉΛΙΟ κεντρικός και νιώθω ότι ο δρόμος που διάλεξα είναι κακό τράχηλος και μοναχικός δεν ξέρω αν είναι σωστός ή λάθος..

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

https://gr.euronews.com/2020/08/31/23-paratypoi-metanastes-eftasam-me-varkasta-pervolia

ΒΑΡΚΑ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ.....

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

ΑΡΜΕΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

https://www.ant1.com.cy/news/cyprus/article/390636/neo-kuma-metanaston-apo-ti-suria-edopistike-sta-pervolia-me-varka-apo-tin-tourkia-video/

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

ΟΙ ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ.....

ΚΡΑΤΟΣ ΝΑΝΑΚΙΑ. ΖΖΖΖζζζζζζ....

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ?? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??

Μπάμπης είπε...

Εμ, δεν είναι τυχαίο να κλείσουν δύο νομούς στην Κρήτη, λόγω κορόιδο ιού ,μόλις άρχισαν αντιδράσεις των κατοίκων για τους λαθρομετανάστες.Το κράτος φροντίζει να "κοιμηθούν" οι ιθαγενείς με τεχνάσματα, και να "ξυπνήσουν" οι λαθραίοι σαν κατακτητές στην νέα τους πατρίδα.Ελπίζω να μην ξεχάσουμε να τούς σερβίρουμε πλούσιο πρωινό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε Μπάμπη..μας εξοντώνουν με πολιτικό τρόπο.!! Είναι μεγάλη πουστιά αυτό το κλείσιμο δήθεν για τον κοροιδοιό.!! Να μην μπορεί να αντιδράσει το πρόβατο, να το φέρουν σε τετελεσμένα γεγονότα...ήδη στο Τυμπάκι η κάτοικοι είναι 5000 και οι Πακιστανοί 4000.!! Ας είναι καλά οι Κρητικοί εργοδότες σαν τον Γιαννακάκη που τους φέρνουν με μισά μεροκάματα για να πλουτίζει η τσέπη τους.! Αλλά έχουν και το ανθελληνικό κράτος που τους στηρίζει...βγήκε μήπως να πει τίποτε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βορίδης και "εθνικιστής" από τα Lidl τίποτε για το θέμα ;; Η μήπως για τους πράκτορες των τούρκων πακιστανούς;; Όχι φυσικά...αφού είναι κώλος και βρακί με τον Γιαννακάκη.!

https://e-mesara.gr/sta-syskeyastiria-giannakaki-kai-synetairismoy-sto-tympaki-o-k-makis-voridis-kai-o-k-leyteris-aygenakis-fotografies/

Τον Αυγενάκη πότε έχουν σκοπό να τον στριμώξουν σε καμιά γωνιά οι σύντεκνοι να του ξηγήσουνε το όνειρο;;; Φοβέρα και ξύλο θέλει.!!

Μμ. είπε...


ΜιΚιΟ τ' αφεντικά
κ' οι κρητίκαροι σκ..ά.
Δώσε στον γκαντέμη ψηφαλάκια
να γεμίσει την Ελλάδα γυφτοΠάκια.