ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

“50.000 Τούρκοι αιχμάλωτοι αν το τολμήσουν… στο Καστελόριζο” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ο γράφων αιχμαλώτους δεν πιάνει. Θα τους ξεπαστρέψω όλους, δίχως κανένα συναίσθημα. Για αρχή ας σταματήσουμε να κάνουμε κοινές ασκήσεις με τα μογγόλια που μας βάζει και κάνουμε το ΝΑΤΟ και μετά αν θέλουν κάποιοι ας τους πιάσουν και αιχμαλώτους. Η ας κλείσουν την Φωνή της Τουρκίας στην Ελλάδα το ΣΚΑΙ και το ΕΛΙΑΜΕΠ που είναι υποστηρικτές των θέσεων του εχθρού ..και μετά παίρνουν και αιχμαλώτους αν γουστάρουνε. Γράφει ο κύριος Φίλης .. “Η Τουρκία πρέπει να επιλέξει μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ”. Η Τουρκία έχει επιλέξει εδώ και καιρό κύριε Φίλη και ανήκει στο Ευρωασιατικό στρατόπεδο. Τα λέγαμε ΕΔΩ , και καιρό ότι η Τουρκία είναι ο Δούρειος Ίππος της Κίνας στην Δύση. Το ισλαμιστικό καθεστώς παραμένει τυπικά στο ΝΑΤΟ για να κερδίζει χρόνο και να απολαμβάνει ασυλία. Οι αποφάσεις του «ερντογανάτου» είναι ειλημμένες. Μην ξεγελιέται κανείς. Στη Δύση πολλοί αρνούνται να δουν την πραγματικότητα ή ματαιοπονούν ότι θα επαναφέρουν την Τουρκία μετά τον Ερντογάν. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Τουρκία και μετά τον Ερντογάν δεν θα έχει επιστροφή.

 “Αν αποβιβαστούν στο Καστελόριζο, αυτοί που έχουν αυτή άποψη, θα πρέπει να ενημερωθούν από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Με 50.000 Τούρκους στο Καστελόριζο θα γίνει το μεγαλύτερο στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”. Αυτά δήλωσε ο διδάκτωρ γεωπολιτικής και καθηγητής γεωστρατηγικής στην Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) Δρ. Γιώργος Φίλης στο Kontra24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο.

“Να άρουμε την πρόσκληση του Μαρτίου στην Τουρκία μετά τις τελευταίες προκλήσεις γιατί θα δώσουμε άλλοθι στον Ερντογάν”, είπε ο κ. Φίλης. “Δεν μπορούμε να πείσουμε για κυρώσεις την Ευρώπη όσο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις. Έχουμε ποιοτική υπεροχή στο Πολεμικό Ναυτικό και στην ναυτοσύνη των Ελλήνων. Όσο οι ΗΠΑ θεωρούν ότι αντίπαλός τους είναι η Ρωσία, ενώ επί Τραμπ ήταν η Κίνα, η Τουρκία έχει σοβαρό πρόβλημα. Θα έχουμε 50.000 Τούρκους αιχμαλώτους αν τολμήσουν να αποβιβαστούν πάνω στο Καστελόριζο”, τόνισε. “Με την HalkBank θα ζήσουν νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου”, ανέφερε και κατέληξε λέγοντας :  “Η Τουρκία πρέπει να επιλέξει μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ”.


 

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , αν δεν απατώμαι το δίκαιο του πολέμου και η κοινή λογική λένε ότι αν γίνει επίθεση από σύμμαχο δεν παίρνεις πλέον αιχμαλώτους στην σύραξη . Θα έχουμε και οσκαρ στα ψέμματα μέχρι τις 15 του Μάρτη με τον εγκλεισμό που έλεγες από τον παιδόφιλο γκαντέμη , αφού τους έχουν όλους μέσα 4 μήνες , είμαστε σίγουροι ότι η μετάδοση είναι από την τηλεόραση και μόνο , κλείστε την επιτέλους .....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Νικόλα...το παίρνεις και να κρατάς αιχμαλώτους και μάλιστα μογγόλια είναι και χάσιμο χρόνου και ενέργειας και θα πρέπει να διαθέσει κανείς φαντάρους για να τους προσέχουν να τους φυλάνε.Όλα αυτά είναι "πολυτέλειες" που δεν έχουμε...δεν έχουμε ούτε χρόνο για να μπορούμε να ασχοληθούμε μαζί τους, ούτε χρήμα για να τους ταίζουμε , αλλά ούτε και ενέργεια.!!

Αυτή είναι η ΩΜΗ αλήθεια. Η μόνη χρησιμότητα που έχει ένας αιχμάλωτος/οι είναι για να τους ανταλλάξεις για να πάρεις πίσω δικούς σου αιχμαλώτους πολέμου. Αν δεν έχεις δικούς σου αιχμαλώτους που να τους θέλεις πίσω...οι αιχμάλωτοι μπορούν να γίνουν ένα πολύ καλό εργαλείο πίεσης προς την ηγεσία του εχθρού. Παράδειγμα η αρπαγή από τους τούρκους των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο Έβρο...για να πιέσουν την ελληνική ηγεσία να τους παραδώσει πίσω τους 8 τούρκους στρατιωτικούς που διέφυγαν στην χώρα μας τότε.