ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Η ανάπτυξη και ο πολιτισμός της καταστροφής...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ας κάνουμε μία ερώτηση: Τι γίνεται αν κάποιος κακόβουλος πετάξει εκρηκτικά μέσα σε ένα υποθαλάσσιο ρήγμα στο Αιγαίο χωρίς να τον δούμε.;; Σκέφτομαι έτσι και αερολογώ ή ... Για κάτι παρόμοιο έχουν κατηγορηθεί κάποιοι σε μερικές περιοχές της γης... γιατί όχι και στην αυλή μας... Είναι τραβηγμένο ή κάτι δοκιμασμένο;; Κατά πόσο γίνεται να ελέγχει μία χώρα τι κάνει ένα εχθρικό υποβρύχιο ή πλοίο κοντά στα θαλάσσια σύνορά της επί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο;; Κύριοι διαχειριστές του κράτους επιστήμονες και στρατηγοί τα ξέρατε αυτά ή έτσι σας πληρώνουμε με φόρους και αντί να μας προστατεύετε να κάθεστε και να αφήνετε όποιον νά'ναι να πλέει όπου θέλει και εσείς ακόμα να το συζητάτε.


 
Μπορούμε όμως να κάνουμε και μια άλλη ερώτηση.
Λέτε να έχουν κάνει βλάβες στον βυθό με τα διαβρωτικά που ρίχνουν για εξορύξεις ;;... λέω εγώ τώρα ... όπως παγκοσμίως έχει μελετηθεί και παρατηρηθεί από γεωλόγους και είναι αποδεδειγμένο πως αυξάνεται η σεισμική δραστηριότητα σε αυτές τις περιοχές όπου γίνονται οι εξορύξεις. Φανταστείτε να κάνουν και εξορύξεις κανονικές πετρελαίου και αερίου τι έχει να γίνει! σε περιοχές όπως η Ελλάδα η οποία είναι ήδη σεισμογενής.
Κύριοι επιστήμονες ανοίξτε μας τα μάτια αν είστε αληθινοί επιστήμονες! Η ανάπτυξη και ο πολιτισμός της καταστροφής...

 

3 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , να υποθέσω αναφέρεσαι στα τσουνάμι Ιαπωνίας-Φουκουσίμα και στο Μπαλί , και κατά πόσο ήταν υποβοηθούμενα που φημολογείται με εκρηκτικά - μικρά πυρηνικά ? Γιατί οι Τούρκοι με τον ρυθμό που μετακινούν τα πλοία τους σίγουρα δεν κάνουν δοκιμαστικές γεωτρήσεις , έχουμε και πολλούς συμμάχους να τους βοηθήσουν .

Για το παρακάτω τι γνώμη έχεις ?
https://kanenazori.com/2021/03/04/xiles_fores_antartiko/

Να είσαι καλά .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα ...ναι σε αυτά αναφέρομαι. Δεν σχολιάζω άλλα ιστολόγια...αν και θα μπορούσα μια και βλέπω ότι αναρτά και έχει παρτίδες με συγκεκριμένα άτομα...τα οποία άτομα γλύφουν εκεί που έφτυναν κρυφά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αν θέλεις γράψε μου το μειλ σου σε σχόλιο..το οποίο δεν θα ανεβάσω...και θα σου γράψω κάποια πραγματάκια για να γνωρίζεις.