ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτός ήταν ο σκοπός τους να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ την ελληνική οικονομία , για να έρθουν μετά οι ξένοι και να τα αγοράσουν όλα μπιρ παρά. Διότι κυνηγάνε μόνο τα ελληνικά μαγαζάκια, και όχι τα μαγαζιά που τα έχουν αλλοδαποί ξένοι. Τα Κινέζικα και τα λοιπά μαγαζιά μεταναστών στο ΟΣΕ είναι ανοιχτά χωρίς να έχουν κλείσει ούτε μια μέρα ! Μαγαζιά Τίγκα γεμάτα ! Ούτε καν περνάει η αστυνομία να ελέγξει ! Να δω όμως στο τέλος πως θα πληρώνονται όλοι αυτοί οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΞΥΣΤΕΣ...όταν αύριο δεν θα υπάρχουν έσοδα από φορολογία στα ταμεία του κράτους.!! Πόσα δάνεια και Μνημόνια νομίζουν ότι θα αντέξει ακόμα ο τόπος;;; Όπως έχω ξαναπεί η μόνη λύση είναι να διαλυθεί παντελώς το Fake state κρατίδιο μπανανία...αυτό θα το κάνουν οι αφγανοπακιστανοί. Και τότε θα δούνε όλοι αυτοί οι δημόσιοι ξύστες με πόσα αυγά γίνεται η ομελέτα.

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΛΑ !!!

Αναρτώ σήμερα μια φωτό από την παντέρμη αγορά της Νέας Κρήνης Καλαμαριάς! Η φωτό είναι χτεσινή και η ώρα είναι 11:00 το πρωί! Όπως βλέπετε η οδός Σμύρνης που κάποτε έσφυζε από ζωή είναι έρημη. Δεν κυκλοφορεί ψυχή! Ο γυαλάκιας που βλέπετε στη φωτό είναι -κατά δήλωσή του- προϊστάμενος κλιμακίου ελέγχου της Επιθεώρησης Εργασίας! Κλιμάκιο 4 ατόμων έστειλε ο υπουργός εργασίας Κώστας Χατζηδάκης, να ελέγξει έναν δρόμο που δεν υπάρχει κατάστημα πάνω από 30 τετραγωνικά και ΟΛΑ αποτελούν προσωπικές επιχειρήσεις ανθρώπων που μένουν σχεδόν όλοι σε διαμερίσματα πάνω από τα καταστήματά τους. Νοικοκυραίοι άνθρωποι της γειτονιάς δηλαδή. Πολύ μικρά μαγαζιά που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν από έναν ως και κανέναν υπάλληλο!

ΤΕΣΣΕΡΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ στηνόταν έξω από τις πόρτες των καταστημάτων για να κάνουν έλεγχο! Ακούτε? Το κράτος πληρώνει τέσσερις δημοσίους υπαλλήλους για να πάνε να ελέγξουν μαγαζάκια των 10 και 20 τετραγωνικών! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ… Είμαστε σοβαροί τώρα; Σε καιρούς Πανδημίας που απαγορεύονται οι μετακινήσεις και οι συναθροίσεις να κυκλοφορούν οι ελεγκτές ανά τετράδες; Εδώ οι Αστυνομικοί και δεν περιπολούν πάνω από δυάδες !

Προσωπικά όταν τους είδα να παρατάσσονται ακριβώς έξω από την γυάλινη είσοδο του μαγαζιού στην αρχή τρόμαξα γιατί είχαν κολλήσει τις μούρες τους στην πόρτα! Η μία γυναίκα μπήκε μέσα και οι άλλοι 3 ήταν ακριβώς έξω από την είσοδο και την έκλειναν! Ειλικρινά αισθάνθηκα ΝΤΡΟΠΗ γιατί ένοιωσα στο πετσί μου, ότι μου περιέγραφε ο παππούς μου για τους ελέγχους που έκαναν οι Γερμανοί στην Κατοχή! Μάλιστα είχε το θράσος ο ένας, να με καλέσει να βγω έξω στο πεζοδρόμιο, να πάω να συγχρωτιστώ με 4 άτομα δηλαδή.

Αντί να χωριστούν και να πηγαίνει ο καθένας σε ένα μαγαζί, αυτοί κυκλοφορούν ως αγέλη και πάνε τέσσερις-τέσσερις σε μαγαζάκια και περίπτερα!

Σαφώς και δέχτηκα τον έλεγχο και δεν μου βρήκαν τίποτα! Ηρθαν να ελέγξουν ένα μαγαζί για το οποίο γνώριζαν ότι δε έχει κανέναν υπάλληλο και είναι προσωπική επιχείρηση! Όπως σχεδόν όλα στον δρόμο αυτό. Τι ακριβώς ήθελαν να ελέγξουν κι έστειλαν 4 ανθρώπους;
 
 

Αλλά από εχτές καλώ στα τηλέφωνα που γράφει το δελτίο ελέγχου που μου έδωσαν και δεν απαντά κανείς στην επιθεώρηση εργασίας Θεσσαλονίκης! Πήρα στο τηλέφωνο του υπουργείου που έχει στην ιστοσελίδα του κι εκεί τα ίδια!

Θέλω να καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός και μόνο μέλος του συνεργείου, που όταν τελείωσε ο έλεγχος του ζήτησα να μου επιδείξει κάποια ταυτότητα, γιατί η συμπεριφορά του ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. 3 ΦΟΡΈΣ του το ζήτησα και αρνήθηκε. Καλώ λοιπόν τις υπηρεσίες στα τηλέφωνα που γράφει το χαρτί (2310888721, 2310823658) και στο τηλεφωνικό κέντρο του υπουργείου του Χατζηδάκη (213-1516649) από εχτές! Έχω πάρει πάνω από 15 φορές (μέχρι τώρα δεκαπέντε) τηλέφωνο και δεν απαντά ποτέ κανείς ενώ καλεί. Ούτε στην Θεσσαλονίκη ούτε στην Αθήνα!
 

Μιλάμε για πολύ μεγάλη ξεφτίλα! Να καλείς το υπουργείο εργασίας και την επιθεώρηση εργασίας και να μην το σηκώνει κανείς! Κατά τα άλλα, ήξεραν εχτές να στείλουν ΤΕΣΣΕΡΙΣ να κάνουν έλεγχο σε μικρομάγαζα της περιοχής τρομοκρατώντας τους επιχειρηματίες ! Αλλά όταν τους ζητάς δεν σηκώνουν καν τα τηλέφωνα! Και όταν τους ζητάς ταυτότητα δεν την δείχνουν ενώ είναι υποχρεωμένοι! Που ξέρω εγώ ως πολίτης, ότι αυτοί που στέκονται μπροστά μου είναι όντως αυτοί που λένε και δεν είναι τίποτα απατεώνες από τους πολλούς που κυκλοφορούν; Οι καιροί είναι πονηροί και όταν ο πολίτης ζητά ταυτότητα, είναι υποχρεωμένο το ελεγκτικό όργανο να την επιδεικνύει !

Ο λόγος που καλούσα στα τηλέφωνα, είναι γιατί ήθελα κατά πρώτον να μάθω αν όντως υπάρχουν τέτοιοι υπάλληλοι στην υπηρεσία που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία και κατόπιν να κάνω καταγγελία κατά ενός μέλους του συνεργείου ελέγχου ! Δεν είχα καμιά όρεξη να παίρνω τηλέφωνα και να σπαταλώ τον χρόνο μου! Αφού λοιπόν ο Χατζηδάκης το έχει κλείσει το μαγαζί, τότε θα ακούσει την καταγγελία μου δημοσιογραφικά! Διότι συνέβησαν πολλά εκείνη την ημέρα, τα οποία καταγράφησαν από την κάμερα που βρισκόταν ακριβώς πάνω από την είσοδο του καταστήματος! Πράγματα που ΔΕΝ θυμίζουν ελέγχους κρατικής υπηρεσίας, στην οποία πρόθυμα έδωσα ότι στοιχείο μου ζητήθηκε και δεν την αρνήθηκα!

Όσο για την εικόνα με την έρημη αγορά της Κρήνης που οι μόνοι που περπατούσαν εχτές ήταν το 4μελές συνεργείο ελέγχου του Χατζηδάκη, την αφιερώνω στο ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας! Εχτές Κυριάκο Μητσοτάκη, περνούσε ένας άνθρωπος την ώρα από τα πεζοδρόμια! Σήμερα ΔΕΝ περνά κανείς! Ούτε ένας με όσα αποφάσισες να κάνεις ! Είναι προφανές, ότι δεν κάνεις ελέγχους στην αγορά! Την κηδεία των καταστηματαρχών κάνεις και γι αυτό έστειλες τους … νεκροθάφτες μας!


ΥΓ. Είμαι ΔΕΚΑ χρόνια στην συγκεκριμένη διεύθυνση και ποτέ δεν πέρασε για έλεγχο η Επιθεώρηση Εργασίας! Εδώ στο τηλέφωνο δεν μπορούμε να τους βρούμε Κυριάκο! Και εν μέσω κορωνοιού, έστειλες 4μελή συνεργείο να ελέγξει τι, ρε Κυριάκο; Περίεργο έ; ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ να μην περάσει ποτέ κανείς και τώρα να έρθει ολάκερη αγέλη ελεγκτών να ελέγξουν επιχειρηματίες που διατηρούν ατομικές επιχειρήσεις! Δηλαδή ανθρώπους που είναι υπάλληλοι του εαυτού τους; Κυριάκο, τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, άσε λίγο τον Λιγνάδη και κάλεσε 2310888721, 2310823658, 213-1516649. Και πες μου, είναι αυτό Υπουργείο Εργασίας ή είναι τελικά ένα Υπουργείο του Κώλου στο οποίο τα τηλέφωνα είναι διακοσμητικά;
Τα υπόλοιπα μεθαύριο …
 
 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο Αδαλής κρύβει τα πρόσωπα αυτών των ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ.
Φακελωμένους δεν μας έχει ο Ρότσιλντ;
Εμείς, οι ανθιστάμενοι, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο στους συνεργάτες του κατοχικού καθεστώτος;;;;;;;;;;;;;;

Υ.Γ.
Χαχα! Έμαθα ότι εμβολιάστηκε ο οπωροπώλης μου. Λυπάμαι, αδελφέ, αλλά ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ να σε μποϋκοτάρω... Μόνοι τους τα λένε και περηφανεύονται! Για να διαλέγουμε στρατόπεδο σιγά-σιγά...!
Χαιρετισμούς!
Ν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ν ...δεν ξέρω για ποιο λόγο κρύβει τα πρόσωπα από τους δημόσιους ξύστες ο Αδαλής. Τώρα για τον οπωροπώλη σου...τον μανάβη σου..εκτός από το μποϋκοτάζ μην τον πλησιάζεις ούτε σε απόσταση δέκα μέτρων. Να του πείτε ότι τώρα είναι φορέας και κολλάει όλους τους υπόλοιπους.!!

Σε λίγο χρονικό διάστημα...θα αρχίσουν τα "ωραία" για αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, τον έρμο, δεν τον βλέπω καλά...
Για φορέα μετάδοσης δεν τον φοβάμαι, γιατί την κορωνογρίπη μόνο για θανατηφόρα δεν την κόβω - έχει δει κανείς να βουρλίζονται ασθενοφόρα πάνω κάτω και να σωριάζεται κόσμος καταμεσής του δρόμου;
Εξάλλου πρέπει να έχεις πολύ "χωματερή"-οργανισμό για να σε ξεπαστρέψει αυτό το συνάχι της πλάκας.
Όμως για φορέα επαυξημένης βλακείας, δεν το διαπραγματεύομαι πως είναι! Το εμβόλιο αποκολοκυνθώνει θεαματικά ταχύτατα τα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού εγκεφαλικά κύτταρα των ημεδαπών αγρίων...
Ν.