ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Όταν μιλάμε για τον Ε.Σ. σε τι ακριβώς αναφερόμαστε;; (ανανεώθηκε)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Mε αφορμή το άρθρο του κυρίου Γρίβα που αναρτήσαμε ΕΔΩ.....Ας γράψουμε την γνώμη μας… κάθε νόμισμα έχει τουλάχιστον 2 φανερές πλευρές… «οι 2 όψεις του νομίσματος»… είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, έχει απολέσει προ πολλού το όποιο εθνικό φρόνημα, και το έχει αντικαταστήσει με ένα εγωιστικό ατομικό αξιολογικό σύστημα αρχών, με ολίγων η αρκετό διεθνισμό! Μέσα σε αυτό το σύστημα αξιών κρύβεται ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, έχοντας όμως τον κώλο έξω. Ως προς αυτό το σκεπτικό είναι δύσκολο κάποιος να πάει ως επαγγελματίας οπλίτης στον Ε.Σ. Βεβαίως στο παρελθών η προσέλευση για επαγγελματική σταδιοδρομία στον Ε.Σ. ήταν κάτι το ελκυστικό, μιας και όποιος δεν μπορούσε να βολευτεί στο δημόσιο, πήγαινε στον Ε.Σ. αλλά οπωσδήποτε αυτή η αθρόα προσέλευση καλύπτονταν από το συνήθη κέλυφος του εγωιστικού ατομικισμού, μιας και μια επαγγελματική θέση οπλίτη στον Ε.Σ. αυτόματα εξασφάλιζε καλά χρήματα ως μηνιαία απολαβή, σύνταξη στα 40/45 έτη, και καλό εφάπαξ… πράγματα τα οποία πλέον ΔΕΝ υπάρχουν. 

Από την άλλη όταν μιλάμε για τον Ε.Σ. σε τι ακριβώς αναφερόμαστε;; Τα όρια δράσης του νεότερου Ε.Σ. διαγράφονται από το 1948 έως τις μέρες μας με την φράση του «δεξιού» Π. Κανελόπουλου προς τον Αμερικανό στρατηγό Τζ. Βαν Φλιτ «Στρατηγέ ιδού ο στρατός σας»!!!!!!!!

Ακόμα και όταν στις  6/4/2017 όπου με «αριστερή» κυβέρνηση το πολεμικό πλοίο των Η.Π.Α. εκτόξευσε τους 59 τόμαχοκ στην Συρία, απέπλευσε από το λιμάνι της Σούδας, και μέχρι σήμερα με "δεξιά" κυβέρνηση δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως. Εάν δεν υπήρχαν οι μίζες, αυτή την στιγμή ο Ε.Σ. θα είχε το δικαίωμα να εισαγάγει τόξα, σπαθιά, σφεντόνες και ίσως καταπέλτες! Οι μίζες είναι που τον έχουν εκσυγχρονίσει σε κάποιο βαθμό! Όποιοι τομείς του Ε.Σ. δεν έχουν μίζες, έχουν αφεθεί στην τύχη τους! Όταν αναφερόμαστε στον Ε.Σ. αναφερόμαστε σε έναν στρατό παθητικό στις όποιες εξελίξεις… ανέραστο χωρίς καμία πρωτοβουλία κινήσεων στα νέα δεδομένα ιματισμού, τεχνολογίας και οπλικών συστημάτων… ένα στρατό όπου το προσωπικό του χρησιμοποιείται ως κάδος απορριμάτων από το πολιτικό προσωπικό… μιλάμε για ένα στρατό όπου από ταξίαρχο και επάνω κατά 99% είναι για τον πούτσο καβάλα, για ανθρώπους που δεν μπορούν να εμπνεύσουν εθνικά ιδεώδη ούτε καν στα τέκνα τους, ποσώς δε στους άντρες τους!

Έχουμε δώσει τουλάχιστον 7 πολύ σημαντικές γεωστρατηγικής σημασίας βάσεις στις ΗΠΑ τελείως ΔΩΡΕΑΝ.!! Χωρίς να πάρουμε κανένα αντάλλαγμα.!! Μα μόνο τόσες λίγες στρατιωτικές βάσεις;;… Αλλά αυτό που δεν γνωρίζει ο κάτοικος της χώρας είναι ότι αυτές οι βάσεις ανήκουν και στο κράτος Ισραήλ. Η Τουρκία βγαίνει από το Ν.Α.Τ.Ο. διότι το Ν.Α.Τ.Ο. λειτουργεί ως δούρειος ίππος για τα συμφέροντα οποιουδήποτε εθνικού κράτους. Περιμένουμε το πότε θα καταργηθεί και επισήμως ο Ε.Σ. και να απορροφηθεί είτε στο Γερμανικό, είτε στο Αμερικάνικο σκέλος του Ν.Α.Τ.Ο. Οπωσδήποτε η νεότερη Ελλάδα έχει λάβει θέση «στρατοπέδου» ως προς τον Γ΄Π.Π. υπαγόμεθα ως υποτακτικοί στην συμμαχία του Ν.Α.Τ.Ο. – Ισραήλ – Αραβικό Ν.Α.Τ.Ο. (στρατιωτικός βραχίονας του Αραβικού Συνδέσμου)… σε αυτή το πλάνο οι στρατιωτικοί κάνουν και τις φιλιππινέζες στις μουσουλμανικές μάζες από Ασία και Αφρική.

Έχετε καταλάβει το θέατρο που μας παίζουν! Πολλοί ανώτατοι αξιωματούχοι του «Ελληνικού» κράτους θα αρχίζουν να μας παραμυθιάζουν με λόγια πατριωτικά… μόνο και μόνο για να μας υπνωτίσουν, να μας στείλουν για την αναμενόμενη θυσία… και αφού θυσιαστούμε εμείς αντί για αυτούς… σε όσους θα μείνουν πίσω θα τους πουν: Τι να κάνουμε ηττηθήκαμε! Τη θέλετε; Να κάνουμε πόλεμο;; Η να συνεχίσουμε τον ήδη υπάρχον πόλεμο;; Μας μιλάνε για πατρίδα οι ναιναίκοι… όλοι αυτοί που όταν τους δόθηκε ευκαιρία δεν τόλμησαν να πούνε στην ζωή τους ένα ΟΧΙ! Ένα Μολών Λαβέ! Ο Φραγκούλης δεν ήταν όπου το καλοκαίρι του 2015 στο δημοψήφισμα ήταν υπέρ του ναι;! Σε ένα μόνο συμφωνώ με τον Φραγκούλη, εκεί που αναφέρεται: …»Η χώρα μας κινδυνεύει και όχι από ξένα στρατεύματα, όπως εξηγεί, αλλά από Πολιτικές που σχεδιάζονται σε ξένα κέντρα με συγκεκριμένους στόχους. Αποελληνοποίησης των πάντων»… Ο γράφων από αυτό το ηλεκτρονικό δημόσιο βήμα, έχει κάνει πολλές αναφορές και στον πολιτικό τρόπο, αλλά έχω κατονομάσει και τα ξένα κέντρα. Ο Φλώρος σαν αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν ήταν που είπε .." Όποιος πατήσει έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε, μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι" ;; Τι έγινε μετά και όταν το  Oruc Reis αλώνιζε στο Κεντρικό Αιγαίο δεν έκανε απολύτως τίποτε.!!

Υ.Γ Είσαι στρατόκαυλος;; Πήγαινε στον Αμερικάνικο, στον Ρώσικο, στον Αγγλικό στρατό, η ακόμα και στην Λεγεώνα των Ξένων, γίνε ο καλύτερος… γάμα κώλους, βγάλε λεφτά… εδώ μην κάτσεις, είναι για δημόσιους υπάλληλους, και μάλιστα πλέον για ξεπεσμένους δημόσιους υπαλλήλους…

Υ.Γ 1.  Θα πρέπει να γνωρίζετε κάτι πολύ σημαντικό, πριν την έλευση του Αλέξανδρου γ’ του Φιλίππου και του Ιησού Χριστού, υπήρχε μεγάλη παρακμή και θυσία… τόσο από τον πελοποννησιακό πόλεμο, όσο αφορά την χρονική περίοδο του Αλέξανδρου, όσο και από τους Ρωμαίους όσο αφορά την χρονική περίοδο του Ιησού Χριστού. Θα πρέπει να περάσουμε είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε από την παρακμή και από την θυσία για να έρθει κάτι άλλο...όπως και να έχει ο καιρός για τον Λέοντα πλησιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: