ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;

Ρε σε πόλεμο είμαστε .Διευρύνετε το ωράριο των καταστημάτων, υπηρεσιών και συγκοινωνιών να σπάσει ο συγχρωτισμός και να τονωθεί η οικονομία . Ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα σε κάποιες περιπτώσεις αν χρειαστεί να δημιουργήστε έστω και προσωρινά κάποιες θέσεις εργασίας και να μην δανείζεστε για να δίνετε επιδόματα της πλάκας. Ανοίξτε τα σχολεία έστω και μέρα παρά μέρα για καθε τάξη και Σάββατο να αυξήσετε έτσι τις αίθουσες με λιγότερα παιδιά, τα κέντρα ανοιχτής άθλησης, ανοίξτε τις Εκκλησίες να πάει ο κόσμος να προσευχηθεί γιατί άλλη ελπίδα δεν του αφήσατε εκτός απο τον Θεό.

Ανοίξτε την εστίαση τουλάχιστον εξωτερικά με θερμάστρες να δουλέψει και αυτή και να ανεβεί το ηθικό των πολιτών και τηρείστε ταυτόχρονα όλα τα μέτρα (ημι)προστασίας που ζητάτε μέχρι σήμερα.
Στον πόλεμο υπηρεσίες και εργοστάσια δούλευαν 24 ώρες παρόλο που οι βόμβες συνέχιζαν να πέφτουν και να σκοτώνουν κόσμο Δεν έμειναν κρυμμένοι συνεχώς στα καταφύγια να πεθάνουν από πείνα και από αρρώστιες . Πόσο μυαλό θέλει;;
 
Μας σκοτώνετε ηλίθιοι και ψυχολογικά και βιολογικά δεν το καταλαβαίνετε;
Και αποτέλεσμα κανένα . Κάθε μέρα και χειρότερα.
 
Φώντας : Έχουμε  δημόσιους υπάλληλους εδώ και θα γίνει εξέγερση για τα ''κεκτημένα τους".
Λύκαστρος Ε Ας ψοφήσουν και αυτοί μαζί με όλους εμάς για να μην απωλέσουν προσωρινά τα κεκτημένα τους...και θέλω να δω σε λίγο πως θα πληρώνονται ;;;
 
Τα έξυπνα μέτρα των "αρίστων" μοιάζουν σαν να παίρνεις το σφυρί του Θωρ να σκοτώσεις το μυρμήγκι πάνω σε πάτωμα με πλακάκια.!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: