ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Αφού λοιπόν την εξομοιώνουν κάθε μασκοφόρος παραβιάζει τον "κουκουλονόμο".!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Επιτέθηκαν δήθεν στα "αγγελούδια" 40 άτομα με κουκούλες αλλά και ..... ιατρικές μάσκες!!!!! ισχυρίζονται οι αστυνομικοί. Άρα εξομοιώνουν την "κουκούλα" με την "μάσκα".
Αφού λοιπόν την εξομοιώνουν κάθε μασκοφόρος παραβιάζει τον "κουκουλονόμο".!!!
Τι άλλο θα πουν;;;;

Μπορεί κάποιος να ρωτήσει αν  σύννομο να δημοσιευτεί το υλικό με τα ονόματα των αστυνομικών.
Η αναφορά δε των ονομάτων τους αποτελεί μέρος τους όλου κατηγορητηρίου που δημοσιεύεται και δεν είναι μυστικό. Επίσης η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι η αυτόφωρη επί πλημμελημάτων και όχι η ανακριτική διαδικασία όπως στα κακουργήματα ή σε συγκεκριμένου από τον νόμο πλημμελήματα...

Σήμερα λογικά ο κατηγορούμενος που κρατείται θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο και η συγκεκριμένη κατηγορία θα απαγγελθεί και σε δημόσια συνεδρίαση του δικαστηρίου άσχετα αν αυτός επιλέξει να πάρει προθεσμία ή να ζητήσει εκ νέου να ορισθεί η εκδίκαση της υπόθεσης σε τακτική δικάσιμο.

Άρα  λοιπόν οποιαδήποτε "μυστικότητα" στην ουσία δεν έχει παραβιαστεί ούτε υφίσταται κάποια αντιδεοντολογική συμπεριφορά που ενδεχομένως δημιουργήσει εμπόδια στην ανακριτική διαδικασία.

Υ.Γ Δεν υπήρχαν 30 αντιεξουσιαστές στην πλατεία...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ήταν.Απαιτείται ο άμεσος διωγμός της πολιτικής και αστυνομικής ηγεσίας, η διάλυση της αστυνομίας με τη μορφή που λειτουργεί σήμερα και επανασύσταση κάτω από το δόγμα εξυπηρετώ και προστατεύω τον πολίτη......  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: