ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ… ΓΙ ΑΥΤΌ ΣΚΑΣΕ !!!!

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Έρχονται εκλογές στο νησί των λωτοφάγων, και κάνει ότι μπορεί να ξαναγίνει ο καρνάβαλος βασιλιάς στήν θέση του βασιλιά. Στον Γολγοθά πού μας έστρωσαν καί νύπτουν τας χείρας τους, μετά την σταύρωση έρχεται Ανάσταση. Υπάρχουν πολιτικοί που αναδεικνύονται ανάμεσα σε ανθρώπους, και άλλοι που φυτρώνουν ανάμεσα στα λάχανα! Σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκει ο Chipras μας και το ασκέρι του, δεν χρειάζεται φιλοσοφία. Η "Μεγάλη Απάτη",έχει υποδουλώσει την ελίτ και την κυβέρνηση αλλά και το σύνολο της αντιπολίτευσης. Η διαδικασία υποδούλωσης των Ελλήνων βρίσκεται σε εξέλιξη, εφαρμοζομένου, με την σύμπραξη ή την ανοχή όλου του πολιτικού σκηνικού της Βουλής, ενός κοινού ευρωπαϊκού πολιτεύματος που επεξεργάστηκε συστηματικά πρώτος ο ναζισμός. Του πολιτεύματος του Φόβου!

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ… ΓΙ ΑΥΤΌ ΣΚΑΣΕ !!!!

Όλα τα είχαμε στο κεφάλι μας, βγήκε και ο Τσίπρας σήμερα να κάνει ανάρτηση και να κατακρίνει την ... υπέρμετρη αστυνομική βία με 3 φωτογραφίες από τη Νέα Σμύρνη! Ποιος; O Τσίπρας!

Ξέρεις ρε Αλέκο γιατί δεν έγραψα τίποτα για τη Ν.Σμύρνη; Γιατί έγραψες εσύ! Και θα στα πω στα ίσα μπας και πάρεις χαμπάρι ότι ΔΕΝ πρόκειται να ξαναβγείς ποτέ σου Πρωθυπουργός!

- Ποιοι μας σάπισαν στο ξύλο στο Πισοδέρι; Πόσους έστειλες στον δρόμο και πόσους στα βουνά να μακελέψουν πλήθος από οικογενειάρχες και γέρους ανθρώπους;

- Ποιοι μας σάπισαν στο ξύλο στο Βελλίδειο;

- Ποιοι μας σάπισαν στο ξύλο στην Αθήνα;

- Ποιοι κάθε μέρα σάπιζαν στο ξύλο μικρές πορείες ανθρώπων σε Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις; Κάθε μέρα!

- Ποιοι εγκληματίες αστυνομικοί ήταν αυτοί που πετούσαν σαν τσουβάλια από την πλαγιά του Πισοδερίου 40 μέτρα στο κενό νέους ανθρώπους;

- Ποιανού αστυνομικός έσπασε με ύπουλη λαβή από πίσω το κινητό τηλέφωνό μου στο Βελλίδειο;

- Πόσους έστελνες να παρακολουθούν το μαγαζί μου; Πόσους να παρακολουθούν το σπίτι μου;



- Πόσους ανθρώπους είχες συλλάβει επειδή κυκλοφορούσαν με την σημαία στην πλάτη;

- Πόσες φορές συνέλαβες εμένα προσωπικά επειδή ήθελα να καλύψω ρεπορτάζ για την εφημερίδα που δούλευα;

- Πόσες φορές και πως με παρακολουθούσες εμένα κι όποιον άλλον δεν γούσταρες;

- Πόσες φορές έδειρες και ψέκασες με τα ΜΑΤ σου, ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους, οικογενειάρχες, μικρά παιδιά ακόμα και ανάπηρους σε καροτσάκια;

- Ποιος έβαζε κόκκινα περιβραχιόνια στα κομματόσκυλά του και έδειχναν με το δάχτυλο στους αστυνομικούς ΠΟΙΟΥΣ να συλλάβουν;

- Πόσες φορές μας έδειρες συνολικά Αλέξη Τσίπρα θυμάσαι;

- Πόσες φορές μας δηλητηρίασες με χημικά θυμάσαι;

Και για ποιον λόγο; Θυμάσαι; Γιατί τραγουδούσαμε "Μακεδονία Ξακουστή" που ήθελες να το απαγορεύσεις! Γιατί διαδηλώναμε για την Μακεδονία και την Ελλάδα!

Τόσο ξύλο δεν είχε ρίξει ούτε η Χούντα! Μόνο εσύ…

Και έβγαζες την Γιδοβασίλη στις τηλεοράσεις να απειλεί τον κόσμο!

Ούτε μια φορά δεν ζήτησες συγγνώμη για τα εγκλήματα που διέπραξες με τους πραίτορες σου απέναντι σε νοικοκυραίους ανθρώπους. Αντίθετα, έδινες εντολές για ακόμη περισσότερη αστυνομική βία!

Είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που δικαιούται να μιλά για αστυνομική βία! Γιατί είσαι ο ορισμός του Πρωθυπουργού που εγκλημάτησε ασύστολα χρησιμοποιώντας τις πλέον εγκληματικές μεθόδους κατά των Ελλήνων!

Ολοι δικαιούμαστε να κατακρίνουμε την Αστυνομική Βία και θα το κάνουμε από όπου κι αν προέρχεται! Εσύ όμως ΟΧΙ! Οσο έχεις δείρει και δηλητηριάσει ΕΣΥ τους Ελληνες, δεν το έχουν κάνει όλοι οι προκάτοχοί σου μαζί! Με μονάδες αστυνομικών που δεν διερευνήθηκε ποτέ η προέλευσή τους!

Ολοι μπορούμε να κατακρίνουμε την αδικαιολόγητη Αστυνομική Βία αλλά εσύ, ΟΧΙ!

Βλέπεις μάθαμε να ξεχωρίζουμε πια τον "Στρατό" σου που έχεις βγάλει στους δρόμους με σκοπό να χαλάει πορείες και να εκβιάζει για τον Κουφοντίνα και για άλλους δολοφόνους! 4.5 χρόνια που κυβερνούσες, δεν τους ακούμπησες ποτέ! Ισα-ίσα, τους χρησιμοποιούσες εναντίον όσων σου χαλούσαν συμφωνίες ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ όπως αυτή στις Πρέσπες!

Όλοι δικαιούμαστε να κατακρίνουμε την Αστυνομική Βία και τα όργια που κάνουν οι αστυνομικοί! ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ… ΓΙ ΑΥΤΌ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ !!!!

ΥΓ.
Στο βίντεο της Ν.Σμύρνης Αλέξη Τσίπρα, ο νεαρός αριστερά από αυτόν που χτυπάνε τα ΜΑΤ, έχει αίμα στο χέρι του! Για πες μας Αλέξη Τσίπρα, ποιος είναι αυτός; Τον γνωρίζεις; Γι αυτό κάθε φορά που θα βγάζεις ανακοίνωση για αστυνομική βία θα φροντίζουμε να χάνεις από μια μονάδα! Ώσπου να ΣΚΑΣΕΙΣ, πολύ απλά γιατί δεν δικαιούσαι να μιλάς εσύ. Άσε όλους εμάς που μας σάπισες στο ξύλο να το κάνουμε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εξαφανιστείς από την πολιτική, γιατί όσο σε βλέπει ο κόσμος, τόσο θα κυβερνά ο Μητσοτάκης!

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Στα λόγια εχθροί από άλλα μέρη
μα στο ξύλο νεοταξικοί συνεταίροι.

Ή άλλως πως:

Μαμώ και δέρνω
και τον Χούγια
δικηγόρο παίρνω.