ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

“Αναλυτές με ελληνικά ονόματα βλέπουν δικαιώματα της Τουρκίας”…

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Να πούμε στον κύριο Ιγνατίου πως αυτοί οι τύποι πριν μπουκάρουν στο Μαξίμου πίνουν καφεδάκι στην πρεσβεία και από εκεί λαμβάνουν εντολές.! ELIAMEP= ΗΠΑ. Αυτοί οι τύποι ΔΕΝ δρούνε ούτε μόνοι τους , ούτε αυτοβούλως. Οι εντολές τους έρχονται από το κέντρο εξουσίας πέραν του Ατλαντικού.

Στο ίδιο έργο θεατές… Ξανά και ξανά. Οι Τούρκοι να διασπείρουν ψεύτικες ειδήσεις και τα ελληνικά και κυπριακά μέσα μαζικής ενημέρωσης αμέσως να «τσιμπάνε». Η φήμη γίνεται είδηση και η κάθε βλακεία που εκτοξεύει ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου να παρουσιάζεται ως γεγονός. Πότε θα μάθουμε επιτέλους να μετράμε τις ειδήσεις με το βάρος τους;

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Μακάρι οι Τούρκοι να έβρισκαν τα λογικά τους, που τα έχουν χάσει. Μακάρι να σταματούσαν τις προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου, του Ισραήλ και της Αιγύπτου. Να σταματούσαν τις εισβολές και κατοχές: Κύπρος, Ιράκ, Συρία, Λιβύη, Κουρδιστάν, Ναγκόρνο Καραμπάχ. Τι θα ακολουθήσει; Ουδείς γνωρίζει με τον Ερντογάν και τα τσιράκια του. Μακάρι να επικρατούσε παντού η ειρήνη.

Δυστυχώς, τα νέα εξακολουθούν να μην είναι καλά. Το τουρκικό σχέδιο στο Αιγαίο και στην Κύπρο υλοποιείται. Απαιτούν τον έλεγχο του μισού Αιγαίου και όλης της Κύπρου. Και όμως… Αναλυτές με ελληνικά ονόματα «βλέπουν» (οι θεότυφλοι) δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Κύπρο. Και δεν ντρέπονται. Προσφέρουν συνεχώς επιχειρήματα στην κατοχική δύναμη.

Μερικοί εξ αυτών των αναλυτών έχουν πρόσβαση στο Μέγαρο Μαξίμου. Και ειλικρινά πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να επιληφθεί του θέματος. Δεν γίνεται να λαμβάνει κείμενα με συμβουλές αυτού του τύπου.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να παραδώσει την κυριαρχία της στην Τουρκία. Ούτε φυσικά πρέπει να χαθεί η Κύπρος. Τα είπαμε πολλές φορές, και δεν είναι κακό να τα επαναλαμβάνουμε. Οι Τούρκοι, λοιπόν, κυκλοφόρησαν δύο Fake News τις τελευταίες 24 ώρες… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: