ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΟΜΩΣ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΟΥΖΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ ......

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΟΜΩΣ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΟΥΖΑ ΡΕ "ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ" ......
Σας κουνάνε επιδεικτικά το δάχτυλο και απλά τους κοιτάζετε. Ενώ αν πρόκειται γιά Έλληνες τους χτυπάτε κανονικά στο ψαχνό....

Αυτό που έχω να πω είναι πως μετά από τόσα πολλά κρούσματα παρόμοια σε όλη την Ελλάδα επί σειρά ετών, θα έπρεπε πριν κάποιος μπεί στο σώμα αστυνομίας θα έπρεπε να περνάει από κόσκινο και από 10 ψυχίατρους και ψυχολόγους με έρευνα και για τα πεπραγμένα του παρελθόν αλλά και από άλλες εξετάσεις οι οποίες βεβαιώνουν την ψυχική του υγεία και αν όντως κάνει για μία τόσο κοινωνική εργασία, επίσης να μην γίνονται δεκτοί όσοι έχουν οποιουδήποτε είδους πολιτικές πεποιθήσεις, διότι οι κάθε είδους πολιτικές θέσεις και ιδεολογίες δεν έχουν καμία σχέση με το σώμα αστυνομίας το οποίο χρηματοδοτούν όλοι οι πολίτες.  

Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε μισθοδοσία υπαλλήλων τού κράτους χωρίς εμφανείς βεβαιώσεις. Στην περίπτωση αυτήν όπως είναι εμφανέστατο θα μπορούσε απλώς να τον συλλάβει χωρίς κανενός είδους βία και να λυθεί το θέμα ειρηνικά με χιλιάδες άλλους τρόπους πριν να αρχίσει να βαράει. Αν παρατηρήσατε το ένα ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ χτύπημα είναι στον ΑΥΧΕΝΑ από τα πιο επικίνδυνα σημεία ως και νεκρό ή ανάπηρο, αν ραγίσει ή σπάσει ένα κόκαλο στο πίσω μέρος του λαιμού, γίνεται να σε αφήσει ένα τέτοιο δυνατό χτύπημα. Πρέπει , να αναζητούνται τα στοιχεία των αστυνομικών που παρανομούν και να υποβάλλονται μηνύσεις ανηλεώς. Να μην προλαβαίνουν να απολογούνται ή να παρέχουν εξηγήσεις. Να ξέρουν ότι κρέμεται επί της κεφαλής τους η απόταξη! 

ΕΛ.ΑΣ, ή αλλιώς ΕΛ(ληνική) ΑΣ(υδοσία) ή "Σκύθες".! Στα αρχαία χρόνια, ήταν ντροπή για τους Αθηναίους πολίτες να γίνονται αστυνομικοί, γι αυτό προσελάμβαναν Σκύθες.!
Πολύ φοβάμαι πως, ως πραγματικά αδίστακτοι, γνωρίζουν "άριστα" τι ακριβώς επιδιώκουν και τον τρόπο επίτευξης της επιδίωξης τους. Η υπόθεση όλη αρχίζει να "μυρίζει" προβοκάτσια.

3 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



ΟΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΠΟΝ ΠΟΤΕ. ΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Οι ¨ραβδούχοι¨ του συστήματος δεν έχουν ψυχή.
Κι αν έχουν, την χάνουν γρήγορα μαζί με την εφηβική τους αθωότητα
για την επιβίωσί των. Δεν έχουν άλλη επαγγελματική επιλογή.
Γίνονται υποχρεωτικά τρελοί ή ημίτρελοι για να κάνουν αποδοτικά
αυτό για το οποίο πληρώνονται.
Κι αυτό επειδή το χέρι της εξουσίας που τους ταϊζει δεν έχει κι αυτό ψυχή. Είναι μια εταιρία κρατικών αδιστάκτων βιαστών και δολοφόνων εξωραϊσμένη όμως
από τα συγκυβερνώντα δημοσιομέσα και την κρατούσα συνεταιρική των θρησκεία.
Και είναι ένας βρικόλακας, ένας Λυκάνθρωπος, που δυστυχώς όμως τρέφεται με ζωντανό ανθρώπινο αίμα, με πραγματική ανθρώπινη ψυχή! Την δική μας.

Και η ανθρώπινη αγέλη, θα είποι τις, τί κάνει;
Τίποτα προς το παρόν, τίποτα εκτός του νακλείνει τα μάτια,
μουρμουρίζοντας μια προσευχή - την εγκεκριμένη του συστήματος κι αυτή-
μη αντέχοντας την φρίκη και την κτηνωδία. Γιατί όσες φορές τα άνοιξε
αυτό που εισέπραξε ήταν απλά περισσότερο πόνο και ανανεωμένη φρίκη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡ : Οι ¨ραβδούχοι¨ του συστήματος δεν έχουν ψυχή.

Aγαπητέ φίλε....Ο άνθρωπος διακρίνεται από τα γνωρίσματά του, κάποτε και από την απουσία τους.
Οι ιδιότητες που αναγνωρίζονται στα έμψυχα και στα άψυχα λέγονται χαρακτηριστικά.Υπάρχουν όμως άψυχα όντα;

Η παρατήρηση, μας βεβαιώνει ότι αρκετοί των συνανθρώπων μας στερούνται ψυχής. Δεν έχουν τον αιθέρα, τον εσωτερικό άνεμο που ζωντανεύει τα άψυχα, που πραγματοποιεί το Μέγα Θαύμα, τη μετατροπή μιας μάζας από σάρκες σε Άνθρωπο, που μεταβάλει την ύλη σε σκέψη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΑΡΡ...δεν με νοιάζει αν είναι Λυκάνθρωποι, αν είναι Ουραγκοτάγκοι, αν έχουν ψυχή η όχι...αν έχουν η όχι άλλη επαγγελματική επιλογή. Απο την στιγμή που τους ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩ..τόσο εγώ όσο και οι άλλοι Έλληνες πολίτες θα πρέπει ναα φροντίζουν για το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ...και όχι του κράτους. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥΣ.!

Το να δεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές και ΒΙΑ από όσους ΕΜΕΙΣ χρηματοδοτούμε σημαίνει πως είμαστε ανάξιοι από κάθε πλευρά και ηθική να ονομάζόμαστε Έλληνες οι οποίοι ερευνούσαν και εφάρμοζαν το δίκαιο στις ανώτερες πιθανές μορφές του.