ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΑΥΤΗ Η ΣΜΥΡΝΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτή η Σμύρνη δεν θα ησυχάσει ποτέ... μιά οι Τούρκοι μισθοφόροι , μιά οι μισθοφόροι στην Ελλάδα στην Νέα Σμύρνη. Όντως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Νεοφιλελεύθερη Δικτατορία είναι,θα περάσει.

Τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη η βια κατά πολιτών γεννά την ανάγκη για εγκατάσταση καμερων στο προσωπικό της Αστυνομίας που βρίσκονται σε περιπολία. Έτσι εξασφαλίζεται διαφάνεια και από τη μεριά του αστυνομικού και από τη μεριά του πολίτη για το τι ακριβώς συμβαίνει κάθε φορά.


Ανάλογη εγκατάσταση καμερων υφίσταται επίσης στις ΗΠΑ σε ορισμένες πολιτείες και έχει ρίξει φως σε αρκετές υποθέσεις ανάλογων περιστατικών. Ένα τέτοιο μέτρο εγκατάστασης καμερων σε αστυνομικούς σε περιπολία πιστεύουμε θα βοηθούσε στην ενίσχυση της κοινωνικής ειρήνης.
Το πιο επικίνδυνο ήταν ότι το πτυσσόμενο σιδερένιο γκλομπ τον χτύπησε στο κεφάλι. Ανάλογα την δύναμη και γωνία μπορείς να μείνεις ανάπηρος.

Όλο αυτό  γεννά την ανάγκη για απόλυση τους με συνοπτικές διαδικασίες και την βαρύτατη τιμωρία τους στην συνέχεια. Άσκηση βίας χωρίς προφανή λόγο δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Το να φέρεις το σήμα του αστυνομικού πρέπει να πάψει να αποτελεί ασυλία...Καλημέρες.

4 σχόλια:

Μμ. είπε...


Προσόντα, ¨Χόμο κατσικογαμίκουλους, πολιτοπεφτίκουλους.¨
Δημοκρατική, χρσοχοϊκή εγγύησις!

Ανώνυμος είπε...

ο κ. μιζοτακης υποσχεθηκε πως μεχρι τελος ιουνιου θα εχει ξυλοκοπηθει το 89% του ελληνικου λαου με γκλομπς τις αστρα ζενεκα εεεεεεε αστρα που βλεπουν τα ματια μας ηθελα να πω .


χρηστος

Ανώνυμος είπε...

εκδιώχθηκε κάποιος από το σώμα και δικάστηκε ποινικά για τέτοια αδικήματα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 8 Μαρτίου 2021 - 3:57 μ.μ.

Από όσο μπορώ να γνωρίζω όχι.!! Αν γνωρίζετε κάτι περισσότερο παρακαλώ να μας ενημερώσετε.