ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΟΥΜΕ ....μήπως και σας διδάξουμε ξανά το τι σημαίνει δίκαιο και πολιτισμός..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝΔΑΛΙΑ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΑΝ ΣΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ή τις φλογέρες των βοσκών του Οδυσσέα στην Ιθάκη! Και τα τουλουπάνια με τα οποία έφτιαχνε τα τυροκομικά του. Αλλά και τα φτερά των ορνίθων στην Στυμφαλία. Ίσως και τα πιατικά του Ηρακλέους αλλά και τα ποτήρια τού Θησέα. Όλα τα ονόματα και οι περιοχές είναι πάνω από 4000 χρόνια μερικά όπως ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ..οι Αθαμάνες θεωρούνται πως ήταν από τούς πρώτους κατοίκους της Ελλάδας.


Μερικοί δεν το γνωρίζουν αλλά το 90% της Ελλάδας επειδή μία τόσο μικρή περιοχή κατοικείται πάνω από 4000+ χρόνια είναι όλη διατηρητέα και προστατευόμενη. Δηλαδή δεν γίνεται να χαλάνε να σκάβουν και να κάνουν ότι θέλουν οι διάφοροι νέοι αγοραστές των πολυεθνικών οι οποίοι ασυστόλως αγοράζουν Ελληνικά εδάφη καίνε δάση και ξηλώνουν ότι τους έλθει.

Από την Ακρόπολη και την Ακαδημία Πλάτωνος ως τα Τέμπη τον Όλυμπο και την Κρήτη με ελαιόδεντρα χιλιάδων ετών. Όποια πέτρα και να σηκώσεις ακόμα και στις ερημιές θα εύρεις αρχαία...τα εσώρουχα της Ψάπφας και τους αμνούς του Ησίοδου, την Νεμέα την Λαμία τις Θήβες την Θεσσαλονίκη του Μυρμιδόνες και τους Θράκες τον Ψηλορείτη αλλά και χαμηλότερα το Νησί της Αφροδίτης όπου ένα τσούρμο βάρβαροι το έκοψαν στα δύο, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια οι δήθεν "φίλοι" του πολιτισμού Ευρωπαίοι και άλλοι δεν θέλουν να το ελευθερώσουν από τα χέρια των τρελών πολεμοχαρών.

Τίποτε δεν αξίζει περισσότερο από όλα αυτά, ούτε αέρια ούτε πετρέλαια και ό,τι άλλο στήνουν οι ανίδεοι πολιτικοί παγκοσμίως εδώ και πολλά χρόνια στο Αιγαίο. Με πολεμοχαρείς να πηγαινοέρχονται και να κινδυνολογούν και να απειλούν ο ένας τον άλλο.

Αυτά ρημάζουν οι πολυεθνικές η ΕΕ και πουλάνε οι πολιτικοί μας επί δεκάδες χρόνια! Όταν θα τα χάσετε όλα και θα έχουν ρημαχτεί όλα τότε θα καταλάβετε τι τούς αφήσατε να κάνουν! Το πλέον γελοίο είναι πως μεταγενέστεροι κατακτητές ισχυρίζονται πως εμείς τα πήραμε από αυτούς, ναι ξανά μετά από 170 επαναστάσεις ως το 1821. Το ΑΙΓΑΙΟ είναι ονομασία εκατοντάδων χιλιάδων ετών. Ελληνικότατη και τι είδους απαιτήσεις γίνεται να έχει κάποιος πάνω σε αυτό μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια! Μας έδωσαν τιμαλφή και μας κοροϊδεύουν όπως έκαναν οι αποικιοκράτες με τους ιθαγενείς στην Αμερική αλλά και αλλού. Οποία διεθνή ύδατα μεταξύ Λέσβου και Θεσσαλονίκης με ονομασίες 3000 + ετών επιβεβαιωμένες από όλους τους ιστορικούς του πλανήτη και τι κοτσάνες είναι αυτές όλες από τα στόματα των πολεμοχαρών βεβλαφθέντων. 
 
Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο ούτε το εμπόριο μας νοιάζει ούτε ο ανταγωνισμός και τα χρηματιστήρια των απατεώνων ούτε οι τόκοι και τα δάνεια, με όσα έχουμε θα ζήσουμε και με όσα έχουμε θα τραφούμε, αλλά μας νοιάζει η αρμονία και συμβίωση με όλους, όσοι γνωρίζουμε όλα αυτά δεν ζητάμε άλλο ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΟΥΜΕ να κάνουμε έρευνες και να διανοηθούμε και να χαρούμε την ζωής μας μήπως και σας διδάξουμε ξανά το τι σημαίνει δίκαιο και πολιτισμός.
 
Τι τελικά θέλουν όλοι αυτοί οι τρελοί από εμάς, είναι τόσο δύσκολο πια ένας λαός ή μία χώρα να ζητήσει την ελευθερία από όλους τους παρανοϊκούς και τους τρελούς αυτού του πλανήτη;; και να την αφήσουν ήσυχη. 

1 σχόλιο:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



ΘΗΣΕΙΟΝ
Πολλές φορές, και μόνον και μετά πολλών, με προβλημάτιζε το γεγονός αυτό: το γιατί υπάρχει τόση δυσανάλογα πολλή διχόνοια, αποστασία και προδοσία στο ωραιότερο κατά Πλάτωνα είδος ανθρώπου, τον Έλληνα άνθρωπο, τον απόγονο θεών, εξανθρωπιστή και εκπολιτιστή της Οικουμένης , κάτοικον της πιο ιεράς, φωτεινής και πνευματοφόρου χώρας της υδρογείου. Ένα μεταμορφωτικόν χώρον, ουράνιον βαπτιστήριον, που γεννά, διαχρονικώς, θεούς και αποθεώνει ανθρώπους. Γιατί άραγε;
Έως ότου με τον καιρό, με λογισμό και στοχασμό, αυτή η απάντησις προέκυψε, αυθόρμητα κα απρόσκλητα, μέσα μου: Περιέχει ως φαίνεται τόση εκθαμβωτική λαμπρότητα, δόξα, σοφία, ελευθερία, θεότητα και μακαριότητα αυτή η ελληνική ταυτότης και ποιότης ώστε χρειάζεται και μια εξίσου αντίρροπον και εξισορροπητικήν ηθικήν και ενάρετον στάσιν και μέτρον όπως το ύψος του δένδρου το ανάλογον συγκρατούν βάθος ριζώματος: Χρειάζεται λοιπόν φυσικήν απλότητα, ψυχικόν μεγαλείον, ταπείνοιαν και ευγενή συνειδητότητα δια να μη τυφλωθή αυτός ο Έλλην από οίησι και ύβριν, να μην κλονισθή και απωλέση την ελληνικήν του ισόθεον ισορροπία και αποβήι τελικά λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρος και φύσεως αλαζών, κενόδοξος, πλεονέκτης και καταχραστής, φίλαρχος και αδίστακτος μέχρι άκρων. Αντί για μύστης ελευθερίας και σοφίας , βορβορώδης τύραννος εκπαιδευτής βαρβάρων δούλων.
Εν τούτοις και αυτό το ολίγον που παραμένει εθνικά ανένδοτον, και μετά από κάθε τραγικήν εθνογενοκτονίαν, ως ελληνικόν πεναταπόσταγμα περιέχει τόσην θεοπυρηνικήν ουσίαν, ενέργειαν και δυναμικήν, ώστε δύναται να μεταμορφώση, ανά πάσαν στγμήν και ευκαιρίας δοθείσης, και να συνεγείρη θεοπρεπώς σύμπασαν την ανθρωπότητα. Το ¨Είς εμοί μύριοι, εάν άριστος ήι¨ άλλωστε Έλλην σοφός δεν το είπε;
Και αυτό άραγε δεν αποτελεί και τον υπνοκτόνον εφιάλτην του ωργανωμένου Κακού, των συγχρόνων οικουμενικών επικυριάρχων, πράγμα που δικαιολογεί επίσης και το καταστρεπτικόν μένος και μίσος αυτών εναντίον των ολίγων ανενδότων επιγόνων της παναρχαίας και πανενδόξου ελληνικής φυλής που πρό τινων χιλιετιών ηρίθμει το 80% του παγκοσμίου πληθυσμού; Ο εφιάλτης είναι,ο εφιάλτης αυτός ότι ο Θησεύς πάντα επιστρέφει πλησιάζοντας με κάθε ελληνικόν άθλον, το δε κεκρυμμένον βασιλικόν ξίφος και τα σανδάλια αναμένουν αθέατα τον νόμιμον και δίκαιον αυτών Έλληνα κληρονόμον και μόνον ίνα αποκαλυφθώσι. Και ότι μαζί του επιστρέφουν εν πάση δόξη και οι αγαθοί θεοί του ολύμπιου πολιτισμού του και η ανθρώπινη ιστορία ξεκινά πάλι απ’ την αρχή.
Ω ναι, επικίνδυνος, θεοκίνητος ζύμη!


¨Θησεύς, ο Αιγέως και Αίθρας παίς, εν Τροιζήνι μετά της μητρός ών,
ώς γενόμενος τέλειος, άπωσάμενος τήν πέτραν λαμβάνει
τά πέδιλα καί τήν μάχαιραν, ά ύπό τού πατρός έκεί κεκρυμμένα ήσαν,
καί πεζός πρός τόν πατέρα έβαινεν είς τάς Αθήνας.
Φρουρουμένης δέ ΥΠΟ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ τής οδού ΗΜΕΡΩΣΕ…