ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΠΑΝΟΥΚΛΑ για τον πολιτισμό, από τα αδύναμα αρσενικά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΠΑΝΟΥΚΛΑ για τον πολιτισμό, από τα αδύναμα αρσενικά. Μην τους αφήσετε να σας εξημερώσουν. Δεν αρέσει στην πατρίδα και δεν αρέσει στις γυναίκες. Είναι γνωστό ότι η κάθε νέα τάξη πραγμάτων και τα ιερατεία που υπάρχουν από πίσω, χρησιμοποιούν πρώτιστα την γυναίκα για να επιτύχουν τις αλλαγές που θέλουν, χρησιμοποιούν πρώτιστα την γυναίκα, διότι ως υλικό ψυχής, είναι ποιο εύπλαστη, ενώ ως μητέρα διαμορφώνει τις επόμενες γενεές.

Η τελική επικράτηση της τελευταίας νέας τάξης πραγμάτων, δηλαδή του χριστιανισμού (η Π.Δ. είναι η παλαιά τάξη πραγμάτων και η Καινή Διαθήκη, είναι η νέα τάξη μέχρι τώρα), επιβλήθηκε μέσω της γυναίκας. Η χριστιανή γυναίκα που παντρεύονταν "ειδωλολάτρη" άντρα, ήταν που επέβαλε ως μητέρα την τότε νέα τάξη πραγμάτων στην τότε Ρωμαϊκή αυτοκρατορία... κατά αναλογία τα ίδια γίνονται και τώρα. Η αποτυχία της γυναίκας, ως γυναίκας και μητέρας, φαίνεται στον άντρα.

Για την νέα τάξη πραγμάτων ο Λευκός Άντρας και η ιδεολογία του Λευκού Υπεροχισμού και οι Υπεροχιστές είναι εχθρός. Για αυτό πέφτει πολύ προπαγάνδα μέσα από τις διαφημίσεις, τα ΜΜΕ και τις ταινίες για "μαύρο" Αχιλλέα..."μαύρο" Μπετόβεν και..."μαύρη" Άν Μπόλειν.
Ο Nathan Freihofer, λευκός αξιωματικός του Πυροβολικού, θα αποταχθεί για το παρακάτω βίντεό του στο ΤικΤοκ, όπου έκανε μαύρο χιούμορ με το Ολοκαύτωμα:


2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ


Με την αρετή του λόγου
και το πείσμα του διαλόγου
τους δαιμόνους μου δαμάζω
και τον άνθρωπο δοξάζω.

Την ψυχή μου έχει σμιλεύσει
ο τιτάνιος ο μόχθος,
του καλού και του γενναίου
ο ασίγαστος ο πόθος.

Των θεών το αρχαίον κάλλος
ανασαίνειν δεν χορταίνω
και τα ελληνικά των άστρων
μελετάω και μαθαίνω.



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εξαιρετικός όπως πάντα φίλε ΑΡΡ. Η γνώση πάνω από όλα είναι στάση ζωής...είναι πράξη, διότι βασίζεται σε 3 δομές στις:

ΚΡΙΣΗ-ΣΥΓΚΡΙΣΗ-ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

O άνθρωπος ήρθε ενσαρκώθηκε σε αυτή την φυλακή για να γνωρίσει ευατόν. Αν δεν το πράξει αυτό , τότε ως ποίμνιο , θα είναι έρμαιο ποιμένων ιερατείων πολιτικών η θρησκευτικών και θα αποφασίζουν οι "άλλοι" για αυτόν.