ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

E ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

«Οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς πολιτικά, κοινωνικά ή μέσω οποιαδήποτε άλλης κατάστασης μπορεί να υποχρεωθεί να λάβει το εμβόλιο, εάν δεν το επιθυμεί».
 
 
Και τι θα κάνουμε αν μας το επιβάλουν στην δουλειά ;; Απλά θα κάνουμε μηνύσεις , να ανοίξουν και οι δουλίτσες για τους δικηγόρους. Και κατά περίπτωση μηνύσεις για απειλή και εκβίαση. Η δε επιβολή τρίτου δράστη προς στο θύμα σε οποιουδήποτε είδους ιατρική πράξη ισοδυναμεί με βασανιστήρια και αποτελεί διεθνές μάλιστα έγκλημα αφού πηγάζει από διεθνείς συμβάσεις. Και σε αυτούς που θέλουν να μην μας αφήσουν να μπούμε ούτε σε αεροπλάνο ούτε και σε καράβι...δικαστήρια.!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε,
το ίδιο ισχύει και για την υποχρεωτική μασκοφορία- πρόκειται για εκβιαστική ιατρική πράξη - κι όμως κανείς δεν αντιστέκεται...
Δεν μιλάω για την καταγραφή των κινήσεων μας με τα εξοδόχαρτα: μας μιλάνε για δίκαιο έκτακτης ανάγκης, αλλά πουθενά δεν στοιχειοθετείται "έκτακτον" που να θέτει συλλήβδην και επ' αόριστον όλες τις διατάξεις του Συντάγματος σε αναστολή.
Αλλά βέβαια αυτοί κυβερνούν με αναστολή του - έστω και κουτσουρεμένου δικού τους - Συντάγματος, τουλάχιστον από το 2010 αν όχι ανέκαθεν...
Ν.