ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Hard Rock (core) και Death Metal θα σας πάω!

 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κούλης : Hard Rock (core) και Death Metal θα σας πάω!
Τι με περάσατε κανέναν νεοκουλτουριάρη ντεμέκ αριστερό με νταούλια και αρκούδες;; Καλημέρες.

ΛΥΚ : Το παράδοξο είναι ότι οι διάφοροι ρομαντικοί διεθνιστές και Νατιβιστές που κόπτονται για τα δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού κάθε ατόμου αποδέχονται τα ανοικτά σύνορα και το μεταναστευτικό ακόμα και σε βαθμό τέτοιο που μπορεί όχι μόνο να αλλοιώσει τον πληθυσμό της Ελλάδας αλλά μέσα από αυτή την αλλοίωση να επικρατήσουν ξένες προς τους Έλληνες νοοτροπίες και φιλοσοφίες βασιζόμενες σε νέου τύπου μεσανατολικής θρησκοληψίας και μεσαιωνικού συντηρητισμού.

Έννοιες όπως φεμινισμός, σεξουαλικός αυτοπροσδιορισμός, ανεξιθρησκεία και ρατσισμός σε τέτοια περίπτωση ξεχάστε τις. Κάποτε ο Έλληνας θεωρείτο και αντιμετωπίζονταν ως ανατολίτης.. Θα το ξαναζήσουν αυτό σε πιο σκληρή βερσιόν. Δεν θα χρειάζεται να κάνουν ένα ταξιδάκι στο Αφγανιστάν για να δούνε έναν λιθοβολισμό...θα τα ζήσουν και εδώ...φεμινισμός και ισότητα των φύλων;; Το μεγάλο ανέκδοτο με τέτοιες μάζες θρησκόληπτων και αμόρφωτων που θα επιβληθούν.

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Και να διώκωσι και καταγγέλωσι μάλιστα, από θέσεως ισχύος, αυτοί
οι επείσακτοι επενδυταί και αντικαταστάται ημών τα ενταύθα μισαλλόδοξα ορθόδοξα ταλιμπάνια ¨επί ελληνισμώι...¨ όπως και στο παρελθόν
οι αρχαίοι κομμουνοχριστιανοί πρόγονοι των τελευταίων
τους εθνικόφρονας Έλληνας (η παράδοξος εκδίκησις του παραλόγου!)
¨όχι, όχι, ρε παιδιά μη βαράτε... κι εμείς με σας είμαστε, είπαμε!¨
(Κλαυσίγελως.)