ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

MMSC ή αλλιώς "Των αυθαίρετων το κάγκελο". ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΑ.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λογικά μέχρι αύριο θα έχω βρει χώρο για sm2. Εάν αυτό είναι φρεγάτα, με τους αισθητήρες να είναι πάνω σε λαμαρινοσκεπες κλπ.... τότε εγώ είμαι ο elon musk. 5 δις για χρέπια δεν θα δώσουμε. Ότι cms να έχουν, ακόμα και το aegis εάν δεν έχεις φόρτο όπλων και δυνατότητα πολλαπλών δεν πας πουθενά. 

Κλάμα.... Άμα έρθει MMSC ο Σαλιαρης παίζει να τις βυθίσει μόνος του. Είναι τρελός αυτός. Το καλοκαίρι δώσατε τσαπου σε μια Κεμάλ Ρέις. Υψώστε το ανάστημα σας απέναντι στις πολιτικές πιέσεις. Με mmsc ούτε λίμνη δεν κρατάς, πόσο μάλλον το Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο.


 MMSC ή αλλιώς "Των αυθαίρετων το κάγκελο".
Ναι κύριοι δεν είστε τρελοί. Να το περιπολικό των Αμερικανών. Δείτε πως έχουν τοποθετήσει τους αισθητήρες (ηλεκτρονικού πολέμου + ραντάρ ελέγχου πυρός). Τα έχουν βάλει πάνε σε λαμαρίνες-τραπεζακια και αυτό το ονομάζουν φρεγάτα. Αυτό το αλουμινόχαρτο με το ελαττωματικό κιβώτιο ταχυτήτων που καταστρέφονται τα γρανάζια του και μένει μεσοπέλαγα. Αυτή η τράτα που σταμάτησε το αμερικανικό ναυτικό να την παραγγέλνει, αυτή η τράτα που έχει βγει εκτός υπηρεσίας, γιατί δεν μπορούσε να πλέει με πάνω από 10 κόμβους την ώρα τη στιγμή που η L.M υποσχόταν 40 κόμβους την ώρα, αυτό το πλοίο με ξεπερασμένο περιστρεφόμενο ραντάρ ευάλωτο σε επιθέσεις κορεσμού, αυτό το πλοίο που δεν μπορεί να κατευθύνει στην τερματική φάση πάνω από 2 πυραύλους ταυτόχρονα, αυτό το πλοίο που δεν φέρει τορπιλοσωλήνες, αυτό το πλοίο που έρχεται μόνο με 8 κελιά καθέτου εκτοξευτή πυραύλων, ενώ όλα τα άλλα έρχονται με 32 κάθετα κελιά.

 Αυτό το γαμημένο πλοίο που το αμερικανικό ναυτικό σκέφτεται ή να το καταργήσει ή να το βάλει να αναλάβει τον ρόλο των περιπολικών cyclone, αυτό το γαμημένο πλοίο κύριοι το προωθεί ο Κούλης επειδή οι Αμερικανοί του έχουν πιάσει τον κώλο και του ζητάνε προίκα 5 δις για να πάρουν τα ναυπηγεία. Στην πραγματικότητα δεν θα βάλουν δολλάριο για τα ναυπηγεία. Τι θα γίνει; Με τα λεφτά σου Έλληνα φορολογούμενο θα δώσεις 5 δις στους Αμερικανούς και θα υπερκοστολογησουν την εγχώρια ναυπήγηση αυτού του εκτρώματος και η υπεραξία που θα βγει θα αποπληρώσει τα χρέη των ναυπηγείων και τα νέα μέσα που θα έρθουν σε αυτά. Στην ουσία εσύ θα τα ξεχρεώσεις ξανά και μετά από λίγα χρόνια θα σου ξανά ζητήσουν λεφτά οι Αμερικανοί για να μην εγκαταλείψουν.

 Σε αυτό το πλοίο κύριοι της ΝΔ και συμπολίτες μου θα βρίσκονται μέσα τα παιδιά σου, τα παιδιά του γείτονα. Αυτά τα παιδιά θα κινδυνεύουν από επιθέσεις κορεσμού της Τουρκίας. Αυτό το καλοσχεδιασμένο πλοίο που από παράκτιο περιπολικό μάχης προσπάθησαν να το κάνουν ανεπιτυχώς φρεγάτα, θα πάει στον πάτο της θάλασσας μαζί με τα παιδιά μας για να κάνει το χατίρι η ΝΔ στους Αμερικανούς και στην εταιρία τους η οποία τα τελευταία χρόνια βάλλεται από παντού στο εσωτερικό των ΗΠΑ για το σκάνδαλο των LCS-MMSC. Ο Μητσοτάκης μαζί με τον υπουργό ανάπτυξης έχουν αναγκάσει το ναυτικό να ρίξει τις επιχειρησιακές απαιτήσεις που θέλουν να πληρεί η νέα φρεγάτα, ώστε να μπορούν να στο πουλήσουν οι Αμερικανοί και ταυτόχρονα να κρυφτεί ο πρωθυπουργός και ο υπουργός πίσω από το ναυτικό λέγοντας πως ήταν δική του επιλογή.

 Όλοι ξέρουμε πως πιέζουν το ναυτικό και άνθρωποι κινδυνεύουν να χάσουν τις θέσεις τους για να κάνει πολιτικά παιχνίδια ο Μητσοτάκης με την πρεσβεία της Αμερικής. Άλλαξε Μητσοτάκη Ρότα, γιατί θα ψάχνεις ψήφους και ψήφους η lm δεν πουλάει. Δεν θα θυσιαστεί το ναυτικό μας ούτε για την lockheed martin, ούτε για τα ναυπηγεία. Θα θυσιαστεί για την πατρίδα και εάν είναι να θρηνήσουμε τους αδελφούς μας θα το κάνουμε ξέροντας πως προσπαθήσαμε να τους προσφέρουμε τα καλύτερα μέσα. Σταματήστε να μαχαιρώνετε πισώπλατα.
Το περιπολικό της lm που ονομάζεται από τη lm πρέπει να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό ανεπιστρεπτί. Όταν η lcs -mmsc προτάθηκε στους Ισραηλινούς την απέρριψαν. Εσείς Πρωθυπουργέ γιατί θες να χαντακώσεις το ναυτικό για 40 χρόνια. Σου δίνουμε 5 δις να διαλέξει το ναυτικό αυτό που θέλει το ίδιο, αυτό που θέλουν οι ναύτες και όχι τα πολιτικά σου γούστα. Εμείς θέλουμε πλοία για πόλεμο. Εάν δεν μπορείς να το καταλάβεις θα πρέπει να παραχωρήσεις σε κάποιον άλλον την θέση σου, γιατί ηγέτης δεν γίνεσαι έτσι. Ντροπή σου. Να μη σταλεί καμία lor στην Αμερική. Όλοι ξέρουμε ότι με το που θα τη στείλουμε θα μας στείλουν γράμμα αποδοχής για αυτό το περιπολικό και κάποιο χέρι που διεταξες θα το υπογράψει. Όχι, να μην σταλεί. Ντροπή σου.

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΑ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: