ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

O Mπόμπ Ανεμελάκης.! Μέχρι εδώ λέω .Δεν αντέχεστε ούτε με ηρεμιστικά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Είδα σήμερα δελτία ειδήσεων μετά από χρόνια... Πολεμικό ανακοινωθέν. Τόσοι οι νεκροί τόσοι οι τραυματίες .. Ο εχθρός βρίσκεται ήδη προ των πυλών. Το αμυντικό μέτωπο (ΕΣΥ) είναι έτοιμο να καταρρεύσει .Τα ημίμετρα δεν φέρνουν αποτέλεσμα .Το lock down θα επιμηκυνθεί. Αετό δεν πετάτε.. Οι ΜΕΘ φουλ. Τα τακτικά χειρουργεία κατά 80% ματαιώνονται. Έβλεπα φάτσες, "ειδικούς" τους λένε, ανέκφραστες με ξύλινη φωνή να μιλάνε και να λένε με στόμφο τα δικά τους που όλως τυχαία ταυτίζονται με αυτά των κυβερνώντων. Σαν "το ποίημα" που μας έβαζαν μαθητές να λέμε .Τηλεπαρουσιαστές, "δημοσιογράφους" τους λένε, να συμφωνούν και να επαυξάνουν. Καμία αντίθετη άποψη καμία επιφύλαξη τυχόν λάθους. 

Έτσι έχουν τα πράγματα και θα πρέπει αν υπακούσετε.. αλλιώς πρόστιμο, δίκη, φυλακή....
Να αντιμετωπίζουν τους παραβάτες των μέτρων με μια απαξία... Ισόβια αν μπορούσαν να τους ρίξουν και δήμευση της περιουσίας τους μετά χαράς θα τους τα έριχναν.
Βράζει η Αθήνα από κρούσματα λόγω των "αρνητών" του σ/κ που βγήκαν έξω.
 
Μέχρι εδώ λέω .Δεν αντέχεστε ούτε με ηρεμιστικά.
 
Κλείνω την τηλεόραση. Κλείνω και τα μάτια να ηρεμήσω αλλά που; Πίσω στο μυαλό μου κάπου βαθιά ακούγεται μια γνωστή από ντοκιμαντέρ στριγκιά ψυχωτική φωνή να στριγγλίζει..
«Λόγω της δημιουργηθείσης έκρυθμου καταστάσεως, από του μεσονυκτίου ο Στρατός ανέλαβε την διακυβέρνηση της Χώρας. Εντός ολίγου θα μεταδοθεί διάγγελμα του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων».
 
Μόνο με 1 ώρα τηλεθέαση όλα αυτά....

1 σχόλιο:

Μμ2 είπε...



Μήπως γέμισαν βιαστικά τις ΜΕΘ, παρ' ότι ο Πατρινός ιατρός είχε ειπεί
ότι τα 80% των κρουσμάτων μπορεί να πάρουν αγωγή οίκοι-από σπίτι- χωρίς διασωληνώσεις και επιβαρύνσεις των ΜΕΘ; Κι αυτό για να τρομοκρατούν και εμβολιάζουν (με τη ανάλογη προμήθεια) το πόπολο...
Αλλά να που η χαρά έγινε τρόμος γιατί τελικά βουλιάζουν ανοργάνωτοι και αστοιχείωτοι όντες...
Κι από τον πανικό τους, -έρχονται σύννεφο μηνύσεις και καταγγελίες-
ρίχνουν τα βάρητα -και τα πρόστιμα- στον κοσμάκη που τον έχουν φυλακή κατ'οίκον ένα χρόνο και βάλε... .
Αμ δυο υδροπέπονες, πανηλίθιοι υπό μίαν μάλην χωρούσι; Αμ δεν χωρούσι!

Στους τάφους που ανοίγετε να πέσαιτε ομιλαδόν, άχρηστοι, ε άχρηστοι!