ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν θα υπάρχουν τα επαγγέλματα ....Θα τα κάνουν όλα πλατφόρμες , κάτι σαν ηχογραφημένα μηνύματα.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

" Sooner than most anticipate, the work of professions as different as lawyers, financial analysts, doctors, journalists, accountants, insurance underwriters or librarians may be partly or completely automatedK. Schwab - World in the Fourth Industrial Revolution

Συντομότερα από το αναμενόμενο , τα έργα (υπηρεσίες) διαφορετικών επαγγελμάτων όπως οι δικηγόροι, οι οικονομικοί αναλυτές, οι γιατροί, οι δημοσιογράφοι, οι λογιστές, οι ασφαλιστές ή οι βιβλιοθηκονόμοι μπορεί να αυτοματοποιηθούν εν μέρει ή πλήρως…
 
Κατά τ' άλλα όλα καλά;;  Έχω ένα φιλαράκι που κάνει μεταπτυχιακό στο Πεκίνο στην τεχνητή νοημοσύνη....έχουν σκοπό να θυσιάσουν όλα τα επαγγέλματα, πρώτα θα αρχίσουν από τους δικαστές. Το παραπάνω απόσπασμα μου ακούγεται σαν ΑΝΕΡΓΙΑ κατά 70% τουλάχιστον όσων σήμερα δουλεύουν. Με απλά λόγια όσοι σήμερα είναι φοιτητές ή στα πρώτα χρόνια της καριέρας τους ή θέλουν να εισαχθούν σε σχολές στα επόμενα χρόνια κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι...αλλά και ΟΣΩΝ σήμερα δουλεύουν.!!!
 
Για παράδειγμα σήμερα μπορώ να παράξω μέσω αυτοματοποίησης και τεχνολογίας 3 φόρες παραπάνω δουλειά από ότι την προηγούμενη 5ετία . Και αυτό γιατί έχω γνώση αυτής. Για αυτό και θα ξεκινήσουν πρώτα από τους δικαστές, επειδή δεν κάνουν τίποτε για την κοινωνία και η κοινωνία τα έχει μαζί τους και όχι άδικα. ΟΛΑ θα είναι σε υπερυπολογιστές ίσως κβαντικούς. Και σε δέκα χρόνια αυτή η δουλειά θα αυξηθεί δεκαπλάσια. Σκεφτείτε και την ΤΑΧΥΤΗΤΑ έκδοσης αποφάσεων από τους κβαντικούς υπολογιστές , στους οποίους θα έχουν φορτώσει ΟΛΟΥΣ τους Νόμους.
 
Η τεχνολογία τρέχει συνεχώς οποίος δεν την παρακολουθεί και δεν γνωρίζει την χρήση της είναι τελειωμένος Και οι Έλληνες κατά 80% είναι ψηφιακά αναλφάβητοι. Σας φαίνονται όλα αυτά αστεία και απραγματοποίητα;; Στην Κίνα ΗΔΗ άρχισε να δουλεύει πιλοτικά. Και εδώ εφαρμόζεται δοκιμαστικά με τις πλατφόρμες. Τα προγράμματα γέφυρα τι νομίζουν πως είναι;; Αλγόριθμος είναι που αποφασίζει τι πως και εάν.Δεν θα υπάρχουν τα επαγγέλματα ....Θα τα κάνουν όλα πλατφόρμες , κάτι σαν ηχογραφημένα μηνύματα.!!

Υ.Γ Μόλις σας έδωσα...μια εικόνα από το μέλλον.
 


4 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Για να δουμε θα ειμαστε στην Μεγαπολη η στο πυρ το εξωτερο με τους καταραμενους?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για να δούμε για να δούμε φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ. Παρεμπίπτοντος χθές έβρεχε εκεί σε εσάς όταν πέρασα χθές.

Φαντάζεσαι...η μηχανή - δικαστής θα αποφασίζει ότι την επόμενη εβδομάδα δεν δικαιούσαι λαχανικά ή ότι δεν μπορείς να απομακρυνθείς περισσότερο από τρία χιλιόμετρα εκ της οικίας σου.!!

Μμ2 είπε...



Ψηφιοποιημένος εφιάλτης, ένα κρονείας εμπνεύσεως τεχνητό μικροσύμπαν απείρων μεταβλητών, εκτυλισσομένων και εναλλασσομένων εν είδει ρωσικής μπαμπούσκας.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ναι εριξε κατα το απογευμα λιγη βροχη,εγω παντως λεω να τους ξιαφνιασουμε εμεις πρωτοι και να γινουμε εμεις Δικαστες ν¨αρχισουμε να δικαζουμε να σφιξουν λιγο αυτες οι χαλαρες κωλοτρυπιδες.