ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Το έγκλημα αλλάζει ποινική μορφή και ποινική αντιμετώπιση για πολλούς αυτουργούς και συνεργούς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζω : 5 νεκρά παιδιά μέσα σε ένα μήνα από τους πειραματικούς εμβολιασμούς στην Ε.Ε.

5 παιδιά... Θα βρεθεί σίγουρα να μου πει κάποιος ηλίθιος είναι πολλά;; Είναι γιατί :

1. Είχαν προσδόκιμο ζωής 65 έτη το καθένα. Δηλαδή 65 έτη Χ 5 = 325 ανθρωποέτη. Ένας 65χρονος θα είχε 15 χρόνια = 325 διά 15 = 21,6
Η ζημιά σε ανθρωποέτη πού αντιστοιχεί σε αυτά τα 5 παιδιά που χάθηκαν είναι ίση όσο αν χάνονταν 22 άνθρωποι σε ευπαθή ομάδα 5 = 22 χωρίς να λάβουμε υπόψιν το τι θα προσέφεραν αυτά τα παιδιά στο κοινωνικό σύνολο. Άρα καλύτερα από πλευράς οφέλους να είχαν κάνει το εμβόλιο οι 22 παρά αυτά τα 5 παιδιά.
 
2. Αυτά τα παιδιά κατά μέσον όρον θα έκαναν 2 παιδιά το καθένα ενώ οι 65άριδες κανένα πλέον.Άρα μαζί με αυτά παιδιά στατιστικά χάθηκαν και άλλα 10 παιδιά τους και τα 10 παιδιά τους μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα των αρχικών 65 ετών θα γεννούσαν πιθανόν άλλα 2 παιδιά το καθένα δηλαδή 20 εγγόνια κ.ο.κ
 
Το έγκλημα είναι εμφανές για μια περίοδο 65 ανθρωποετών πιθανόν χάθηκαν 5 (σίγουρα) +10+20 = 35 άνθρωποι αντί να ρισκάρουμε με εμβολιασμό με 22 αρχικά ανθρώπους των 65 ετών που λογικά δεν θα πέθαιναν και οι 65...αλλά δεν θα χάνονταν σε βάθος χρόνου επιπλέον ανθρωποέτη από αυτούς που θα πέθαιναν.
 
Αυτό το παράδειγμα είναι η βασική αρχή της φαρμακολογίας πάνω στην εξίσωση κόστους - οφέλους στην φαρμακευτική βοηθητική. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Ο πληθυσμός της γης για τα επόμενα 65 έτη μειώθηκε στατιστικά για την Δύση που η μέση οικογένεια κάνει 2 παιδιά κατά 35 άτομα. (μόνο στην Δύση όμως).
 
Αν μπορεί κάποιος να κάνει την ίδια εξίσωση για 16χρονους 17χρονούς 18χρονους .... 40χρονους (όπου είναι το στατιστικά το χρονικό τέλος τεκνοποίησης της γυναίκας) και με απώλειες από 5 μόνο άτομα σε κάθε ηλικία = 26 Χ 5 = 130 μόνο άτομα και αναλογικά πάντα για την κάθε ηλικιακή ομάδα το κόστος θα μπορέσει να εκτιμήσει το σύνολο των ανθρωποετών που χάθηκαν σε σχέση αν χάνονταν ίδιος αριθμός ατόμων 65 ετών αλλά και την μείωση του πληθυσμού στα επόμενα 65 έτη.
 
Αλλά όπως είπε και ο Βασιλακόπουλος τι σας απασχολεί τι θα γίνει μετά από 5 έτη από τον εμβολιασμό σας. Το ότι αυτά τα παιδιά σύμφωνα με τα αποδεδειγμένα στοιχεία είχαν μηδαμινές πιθανότητες να πεθάνουν σε περίπτωση μόλυνσης τους από τον ιό (σε αντίθεση με τους 65άριδες που σε συνδασμό με τυχόν υποκείμενα νοσήματα που θα είχε ο καθένας εξ αυτών πολύ πιο αυξημένες) ας μην το συζητήσουμε καν. Γιατί τότε το έγκλημα αλλάζει ποινική μορφή και ποινική αντιμετώπιση για πολλούς αυτουργούς και συνεργούς.
 
Σημ. Το παράδειγμα αναφέρεται μόνο σε εφήβους 15 ετών.

4 σχόλια:

kakos04 είπε...

Έχουν λυσσάξει για την δύση και τα παιδιά μας , ο υπόλοιπος πλανήτης δεν έχει πρόβλημα .Δυστυχώς ακούω αρκετούς που θέλουν να πάνε τα παιδιά τους , πήγαν δυστυχώς και συγγενών μου , 12χρονα και 16χρονα , τρέλα σκέτη . Δεν συζητάω για το τραμπούκισμα από τους εμβολιασμένους , λες και έχουν λαλήσει κάποιοι να μας την λένε συνέχεια , ένας στο μαγαζί έλεγε μαλάκα τον αδελφό του στην ομήγυρη
οδηγό του εκαβ που βγήκε σε αναστολή , και ψάχνει τρόπο να κολλήσει να την βγάλει για ένα 6μηνο , πήρε και φορούσε μάσκες που είχαν στην κλινική κόβιντ οι ασθενείς . Δεν σκέφτεται τι έχει δει ο αδερφός του 1,5χρόνο τώρα και πόσους έχει μεταφέρει εμβολιασμένους . Συζητάμε ότι είχε χολώσει με μίσος .
Σήμερα ήμουν στην Εθιά , ανιψάκι της γυναίκας μου 12χρονο είχε ημικρανίες (μια βδομάδα που τσιμπήθηκε ), μακάρι να είναι από άλλο λόγο . Δεν ακούνε με τίποτα πήγαν την 16χρονη και την 12χρονη κόρη τους , ο 5χρονος γιος μόνο έχει γλυτώσει μέχρι τώρα . Σφίγγεται η καρδιά μου .

ΑΡΡ. είπε...



Δεν είναι θύματα, είναι μάρτυρες-ανθρωποθυσία στον νεοταξικόν δημοκρατικόν Μολώχ. Έχει διαφορά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Νικόλα....Σήμερα έχουμε να τα βάλουμε με 2 εχθρούς με την γενικότερη κοινωνικοπολιτική κατάσταση που γεννά εν συνεχεία μια νομοθετική και που βάλλουν τα συνταγματικά δικαιώματα και τις ανθρώπινες ελευθερίες Την σκοπιμότητα των λίγων και την ηλιθιότητα των πολλών Αυτό και μόνο αποτελεί έναν άθλο και χωρίς καμμία εγγύηση νίκης.

Σίγουρο θεωρώ ότι κάποτε όλοι αυτοί που υποφέρουν και αδικηθήκαν έστω και ηθικά ο χρόνος και η ιστορία θα τους δικαιώσει. Οι ίδιες οι φαρμακευτικές θα είναι αυτές που θα βάλουν φωτιά στα μπατζάκια των "ειδικών" και της κυβέρνησης. Κράτα το και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

καλημέρες, στοιχεία θανάτων από ΕΛΣΤΑΤ για μήνα Αύγουστο, επιβεβαιώνει αυξητική τάση.
δυστυχώς διαφαίνεται ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι

https://www.statistics.gr/el/statistics/-/publication/SPO09/-

ΚΙΜΩΝ