ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Τεράστιο το άλμα που σχεδιάζει να κάνει το Π.Ν. Ο συνδυασμός fixed aesa GaN με Lrsam ενεργού καθοδήγησης θα αποτελεί μια σπάνια δυνατότητα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν είναι κατανοητό δυστυχώς σε πολλούς το τεράστιο άλμα που σχεδιάζει να κάνει το ΠΝ . Για ένα πλοίο που κατασυκοφαντήθηκε από ανθρώπους άσχετους με τον χώρο. Ή ακόμα χειρότερα σχετικούς αλλά με ατζέντα .Στις εικόνες κάτωθεν είναι ένα συντριπτικό πλεονέκτημα των πλοίων.


Το 2025 και το 2026 το ΠΝ θα εισάγει στο Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο μια μοναδική ικανότητα. Αυτή της ύπαρξης radar σταθερής διάταξης aesa GaN σε συνδυασμό με Lrsam ενεργού καθοδήγησης .Είναι ένας συνδυασμός που εξασφαλίζει AAW, δυνητικά δυνατότητες αντιβαλλιστικής Άμυνας (ανάλογα με την έκδοση των υπό προμήθεια aster 30) .

Εξασφαλίζει ταυτόχρονα κορυφαίες δυνατότητες ανταπόκρισης σε ταυτόχρονα εμφανιζόμενους στόχους ακόμα και από το ίδιο τεταρτημόριο. Ο ανώτερος ρυθμός βολής των sylver vls σε συνδυασμό με το ανώτερο Pk των βλημάτων aster και τις επιδόσεις του seafire καθιστούν τα πλοία ανώτερα και σε συνθήκες κορεσμού ειδικά εναντίον αντιπλοίκων βλημάτων πάρα τις διαφορές Εύκαμπτες θεωρίες.

Το 2025-2026 που το ΠΝ θα εισάγει τα πλοία σε υπηρεσία στο Αιγαίο και στην Αν. Μεσόγειο ο συνδυασμός fixed aesa GaN με Lrsam ενεργού καθοδήγησης θα αποτελεί μια σπάνια δυνατότητα. Στα μετρημένα σε δάκτυλα των χεριών ναυτικά που θα έχουν αυτή την δυνατότητα, εκτός του USN με τα ΑΒ flightiii, του Γαλλικού ΠΝ με τις κατώτερες FDI γαλλικής διαμόρφωσης, του Ιταλικού ΠΝ με τα PPA, του ινδικού με τις Nigiri class, το ΠΝ θα διαθέτει 3 FDI Hel

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην πανηγυρίζεις ακόμα. Έχει καεί η γούνα μας με τους κωλόγαλλους. Θυμάμαι τα τυφλά μιράζ και τρέμω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ξέχασες να αναφέρεις και τα υποβρύχια που πήραμε από την Γερμανία και έγερναν..και τα ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ OH-58D Kiowa Warrior που μας έδωσαν οι Ουσαίοι.

Να υποθέσω ότι είσαι μπερδεμένος Λοκχινταίος με προτίμηση την Ολλανδική λύση;; Η καθαρόαιμος Λοκχινταίος που ήθελες να πάρουμε τον Μίμη;;