ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Περίσσεψαν οι αβρότητες στη συνάντηση των ΥΠΕΞ ΗΠΑ και Τουρκίας…

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:  Κάτι γράψαμε εμείς παλαιότερα, έτσι βρε παιδάκι μου για να βρίσκετε...ΕΔΩ. Λέγαμε τότε πριν ένα χρόνο ότι η Τουρκία είναι το νέο isis των ΗΠΑ. Kαι ότι έπρεπε  να διαλέξει έναν κορυφαίο "σκύλο' από το σύνολο των συμμάχων της για να ασκήσει αστυνομία στην περιοχή κατά την απουσία της και έπρεπε να διαλέξει έναν από την περιοχή .! Σήμερα διαβάζουμε στο άρθρο :

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες στην Τουρκία για την πολύ ισχυρή συνεργασία της στο Αφγανιστάν και το έργο που συνεχίζουμε να κάνουμε μαζί εκεί. Έχουμε πολλά να συζητήσουμε για εκεί στο Αφγανιστάν στο μέλλον, αλλά και για πολλά άλλα περιφερειακά ζητήματα, από τη Συρία έως τον Καύκασο»....«Και η Τουρκία και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μαζί ως ισχυροί εταίροι και σύμμαχοι του ΝΑΤΟ και ανυπομονούν να καλύψουν πολύ έδαφος στον χρόνο που έχουμε σήμερα», πρόσθεσε ο Μπλίνκεν.

Στρατηγικοί εταίροι και στρατηγικοί...ζητιάνοι.!!! Θα επιβεβαιωθούμε πάλι.  Οι ΗΠΑ μισούν τον Ελληνικό Εθνικισμό...ενώ δικαιώνουν τον εθνικισμό των Αλβανών, των Τούρκων, των Σκοπιανών...όλων των άλλων ΕΚΤΟΣ του Ελληνικού εθνικισμού. Εκεί μόνο που το ακούνε βγάζουν σπυριά. Όταν ακούτε τον δαιμόνιο πρέσβη να ομιλεί για την πατρίδα μας ως "πυλώνα σταθερότητας και ειρήνης"..αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει ίχνος πουθενά στους πυλώνες του έθνους αντίστασης και προάσπισης των εθνικών μας συμφερόντων δια των όπλων.Μην ανησυχούν...έρχεται η στιγμή για την πολύ δυνατή "φάπα" που θα φάνε. Μην πουν ότι δεν τους προειδοποιήσαμε.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, συναντήθηκε με τον ομόλογό του υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, στις 21 Σεπτεμβρίου στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ευχαρίστησε τις Ηνωμένες Πολιτείες για την άριστη συνεργασία τους στο Αφγανιστάν, στην κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο Τσαβούσογλου ευχαρίστησε τον Μπλίνκεν «για την εξαιρετική συνεργασία στο Αφγανιστάν, σε πολλούς τομείς» και πρόσθεσε ότι τα δύο κράτη «θα συνεχίσουν αυτή τη συνεργασία».

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες στην Τουρκία για την πολύ ισχυρή συνεργασία της στο Αφγανιστάν και το έργο που συνεχίζουμε να κάνουμε μαζί εκεί. Έχουμε πολλά να συζητήσουμε για εκεί στο Αφγανιστάν στο μέλλον, αλλά και για πολλά άλλα περιφερειακά ζητήματα, από τη Συρία έως τον Καύκασο», δήλωσε ο Μπλίνκεν κατά τη διάρκεια κοινής ενημέρωσης Τύπου με τον υπουργό Εξωτερικών Τσαβούσογλου.

«Και η Τουρκία και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μαζί ως ισχυροί εταίροι και σύμμαχοι του ΝΑΤΟ και ανυπομονούν να καλύψουν πολύ έδαφος στον χρόνο που έχουμε σήμερα», πρόσθεσε ο Μπλίνκεν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑ

Ιερά Ελλάς υπό Κρονοατλάντιον ζυγόν
και πολιτισμικόν, γενοκτονικόν διωγμόν
σημαίνει
αλήθεια προδομένη,
ελευθερία θαμμένη,
ανθρωπότης σατανοκρατουμένη.

(Ωδάρχης)