ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Στη φύση επιβιώνουν οι πιο δυνατοί εξελικτικά. Στην φύση δεν υπάρχει χώρος για αδύναμους λαούς. Οι λαοί που εκφυλίζονται εξαφανίζονται. Αυτό είναι νόμος.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στη φύση επιβιώνουν οι πιο δυνατοί εξελικτικά. Στην φύση δεν υπάρχει χώρος για αδύναμους λαούς. Οι λαοί που εκφυλίζονται εξαφανίζονται. Αυτό είναι νόμος.!

Το να είσαι δυνατός ανδρείος  και στρατιωτικοποιημένος δεν πρέπει καν να θεωρείται ιδεολογία. Σημαίνει απλά το να είσαι ποιοτικά ανώτερος. Αυτό το πρότυπο είναι ότι ανώτερο έχει να επιδείξει η ανθρωπότητα. Και αυτό είναι το Ελληνικό πρότυπο. Οι Έλληνες είμασταν και θα συνεχίζουμε να είμαστε πολεμικός λαός. 

Οι Έλληνες καταλαβαίνουμε την αναγκαιότητα της μάχης , της σύγκρουσης του πολέμου. Και αυτό διότι είναι στο d.n.a μας. Ο κόσμος σύντομα θα χρειαστείς αυτούς τους ηγέτες Έλληνες πολεμιστές του. Μην ξεχνάτε ότι για να πέσει η Τροία υπήρχε χρησμός που έλεγε ότι αν ήθελαν να νικήσουν οι τότε δυνάμεις στον πόλεμο , έπρεπε να πάει και να πολεμήσει εκεί ο Αχιλλέας (Έλληνες). 

Όποιος δεν θέλει να καταλάβει αυτό το τόσο απλό ,θα πρέπει να καταλάβει ότι η φύση δεν έχει ηθικά, θρησκευτικά ή πατριωτικά διλήμματα και θα αποβάλλει τους αδύναμους εξελικτικά και τους μη δυνατούς  ψυχοφυλετικά.

Σκληραγωγήστε τα παιδιά σας, μεγαλώστε τα με τον ελληνικό τρόπο των προγόνων μας, και σταματήστε την φυλετική επιμειξία του έθνους μας. Αυτοί (οι εχθροί μας) κρατάνε "καθαρή" την γραμμή του αίματος τους...κλωνοποιούν συνέχεια την ίδια βασιλική βιολογική γραμμή τους, αλλά θέλουν να μπασταρδεύουν όλους τους άλλους.Μην ξεχνάτε πως η όποια αγωγή , ανδρεία και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ είναι και αποτέλεσμα γονιδίων. Για αυτό και ο συνδυασμός γονιδίων και αγωγής έδωσε αυτό το θαύμα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Η μοίρα μας δεν είναι γραμμένη στα άστρα που λένε κάποιοι ρομαντικοί, αλλά στα γονίδια μας .

Πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τα θέματα φυλής, αφού ο πατριωτισμός είναι κυριολεκτικός και όχι μεταφορικός. Διότι αν πατριωτισμός είναι η έμπρακτη αγάπη και αφοσίωση προς την Πατρίδα και Πατρίδα είναι αυτό που λέει η λέξη, γη των Πατέρων μας, τότε κυριολεκτούμε ΜΟΝΟ όταν αντιλαμβανόμαστε την άρρηκτη σχέση του Αίματος - της καταγωγής μας, με τη χώρα μας, με τη Γη μας, τη γη των Πατέρων μας, που και τα δικά μας παιδιά θα κληρονομήσουν και θα τη λένε Πατρίδα.

Την καλημέρα μου σε όλους τους Έλληνες.


3 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Η δια της βίας, νοθείας, τρομοκρατίας και μυστικοπαθείας πειθώ, η σκοτεινή σοφία των βαρβάρων.

Έκαναν εις την θέσιν της ελευθερίας και αληθείας θρησκείαν των
τον φόβον και την εθελοδουλείαν, τας δε παραλόγους ψευδαισθήσεις των θεούς.

Τα κομμουνιστικά σκύβαλα που περιμαζεύει και διασώζει η δολία χριστιανική χάρις.

Αλλά χωρίς εθνικήν ελευθερίαν και συλλογικόν πνεύμα αυτοθυσίας προς υπεράσπισιν αυτής όλα γίνονται ανούσια και άνοστα σ'αυτή την ζωή.
Ακόμα και οι θεοί.

Υ.Γ.
Το δημοσιοϋπαλληλικόν ποιήσατε μη ελκυστικόν. και τότε η χώρα
θέλει αυτομάτως προοδεύσει, λαμπρυνθή και δοξασθή.

(Ωδάρχης.)

Αντικαλημέραι.

kakos04 είπε...

Καλή ημέρα να έχουμε όλοι , πολύ βασικό αυτό που λες , και μην ξεχνάμε ότι δυστυχώς πολλοί εκπορνεύονται ψυχολογικά ή μη για το χρήμα , ή υπομένουν πολλά στην ζωή τους για ένα "ταίρι" με πολύ χρήμα . Δυστυχώς οι πολλοί που λες πάνε προς την αντίθετη κατεύθυνση της σκληραγώγησης και ψυχολογικά ή μη . Συν το ότι μου έχει κάνει εντύπωση λόγω του μαγαζιού και της επαφής με κόσμο πόσοι προβληματικοί κυκλοφορούν (μεγάλο ποσοστό) υπερβολικά . Δυστυχώς η δημόσια εκπαίδευση εστιάζει μόνο στα βασικά και στην υπακοή στο σύστημα , για μαχητικότητα είναι απούσα .
Αγαπητέ Αρρ. η πρώτη και η τελευταία παράγραφος σου είναι όλα το ζουμί.
Σήμερα εδώ έχει 26 βαθμούς και πήγαμε θάλασσα το πρωί , άλλη μια μόνο οικογένεια ήταν με παιδάκια στην παραλία , οι υπόλοιποι λίγοι τουρίστες και συνταξιούχοι . Δυστυχώς οι περισσότεροι σφήνωσαν σε μια καφετέρια με τέτοια λιακάδα , όσοι βγήκαν για λίγο από το σπίτι (παθητικοποιούμαστε συνεχώς) έχω μερικούς γνωστούς που δεν έχουν πάει θάλασσα όλο το καλοκαίρι . Εξαιρούνται όσοι έχουν πιτσιρίκια με πολύ διάβασμα ...........

ΑΡΡ. είπε...


Ευγενές Κ.

Αφ'ότου εξέλιπον αι αυτόνομοι αρχαίαι εθνοπόλεις
απωλέσθη και παν το ελεύθερον, σοφόν και ελληνικόν
και πανετυράννευσε η ασιατική αβρααμική πανώλις.

Πούστικα μισόλογα, φανατισμοί, μυστικισμοί, εισοδισμοί
ως και ο θεός κατήντησε ο ίδιος μια θρησκευτική Μαφία γκρι.

Άλλος γαρ ο ελευθερόφρων και φυσιολάτρης αυθεντικός Έλλην
του αρχαίου πολιτικού και θρησκευτικού χαρακτήρος
και άλλο ο παρ-Έλλην, αι μιξοβάρβαροι και πλανεραί
πολιτικοθρησκευτικαί απομιμήσεις του πρώτου.