ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Τι έχουν συμφωνήσει πίσω απο την πλάτη του ελληνικού λαού;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Παναγιώτης Καραβέτης: “Αυτή τη στιγμή… τουρκικά αλιευτικά βρίσκονται ανατολικά του Αγίου Όρους, ενώ απαγορεύεται στα ελληνικά σκάφη , η παρουσία τους εκεί!”

Η είδηση είναι αξιόπιστη. Όχι μόνο αλιευτικά αλλά και πολεμικά.. Ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη, ιδιοκτήτης του σταθμού, είναι ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στην Αλεξανδρούπολη. Άρα όντως κάτι συμβαίνει εκεί. Όταν σε κυβερνάνε οι Τούρκοι εσωτερικού αυτά γίνονται.

 

Ούτε Τούρκοι να έγραφαν τον δικό μας Ποινικό Κώδικα, δεν θα τα έγραφαν τόσο ξεδιάντροπα. Αυτό το έκτρωμα εδώ και 2 χρόνια εξακολουθεί και υπάρχει με την ανοχή της κυβέρνησης Κούλη. ΌΛΑ τα κόμματα έχουν συναινέσει για αυτό.

Στην νδούλα είτε πρόκειται για σαμαρικούς,είτε για καραμανλικούς,είτε για κουλομάχους άπαντες στηρίζουν την κυβέρνηση με μερικές παρασπονδίες επικοινωνιακού περιεχομένου,για να έχουν να λένε. Επί  της ουσίας ότι κάνει ο Κούλης το κάνει με την στήριξη των Σαμαρά,Καραμανλή.

Ενώ η Τουρκία απονήωσε από φρεγάτες ελικόπτερα τα οποία προχώρησαν σε άσκηση αποκλεισμού της νήσου Λέσβου....οι Τούρκοι εσωτερικού αφήνουν τα τουρκικά ψαροκάικα και πολεμικά να φτάνουν μέχρι το Αγ. Όρος (θυμάστε την δήλωση του Τούρκου ότι στόχος τους είναι η Θεσσαλονίκη ). Μήπως κάτι γίνεται , κάτι έχει συμφωνηθεί και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου;;

Το έχουμε ξαναρωτήσει ΕΔΩ ...Τι ακριβώς ακριβώς ήταν στο μενού της σχετικής συνάντησης (μεταξύ Κούλη και Κότς)  και τι συμφωνήθηκε ή θα πρέπει να το ψάξουν και αυτό οι ερασιτέχνες του Ιντερνετ;;

3 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


ΕΛΛΗΝΟΓΝΩΣΙΑ

Μεμοιρασμένη διαγερμανοαμερικανική τουρκική κατοχή λέγεται.
Όταν σε κυβερνούν κομμουνιστικά παρτάλια και συνοδοιπορικά των (γαλανοπρασινορόζ) πολιτικά λαμόγια αυτό γίνεται.
Δυστυχώς από το 1014 (Μάτζικερτ) και εντεύθεν η εθνική μας ιστορία, πλην ολίγων φωτεινών εξαιρέσεων, είναι μια φρικτή αλυσίς εθνοπροδοσίας και ελληνογενοκτονίας. Έκτοτε οι κατακτηταί μας μόνο αλλάζουν χρησιμοποιούντες όμως πάντα το ίδιο διεφθαρμένο και ανθελληνικό προσωπικό των προηγουμένων κατακτητών. Εγγυημένοι παραδοσιακοί εθελόδουλοι.
Εκεί βρίσκεται η ρίζα του κακού. Στον προσκυνημένο ελληνώνυμο και ελληνόγλωσσο εθνοπροδότη ολιγάρχη που κάνει την βρώμικη των ξενοκρατών δουλειά να φαίνεται εθνική πολιτική και οικονομία.
Αλλά έσσεται ήμαρ.
Ο έρως της αλήθειας και της ελευθερίας φουντώνει όπως όλοι οι έρωτες μέσα από τα χειρότερα δεσμά και την καταπίεσι. Αξίζει άλλωστε μάλλον το ζην με την ζωηράν και υγιά ελπίδα του διωκομένου δικαίου μάλλον παρά με την
πνιγηράν και νοσηράν ηθικήν ατμόσφαιρα της αδικίας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ,

ΙΛΙΑΣ ραψωδία Ε Στίχοι 498-501

ΑΡΓΕΙΟΙ Δ ΥΠΕΜΕΙΝΑΝ ΑΟΛΛΕΕΣ ΟΥΔΕ ΦΟΒΗΘΕΝ.
ΩΣ Δ ΑΝΕΜΟΣ ΑΧΝΑΣ ΦΟΡΕΕΙ ΙΕΡΑΣ ΚΑΤ ΑΛΩΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΛΙΚΜΩΝΤΩΝ, ΟΤΕ ΤΕ
ΞΑΝΘΗ ΔΗΜΗΤΗΡ- ΚΡΙΝΗ ΕΠΕΙΓΟΜΕΝΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΡΠΟΝ ΤΕ ΚΑΙ ΑΧΝΑΣ

Απόδοση (Κ. Δούκας)
Οι Αργείοι υπέμειναν συνασπισμένοι, ούτε έφυγαν
Κι ως ο άνεμος παίρνει τ άχυρα μέσα στα ιερά αλώνια ανδρών λιχνιστών, όταν η ξανθή Δήμητρα διακρίνη, επειγομένων των ανέμων τον καρπό από τα άχυρα.

Σε αυτήν την φάση βρισκόμαστε αυτήν την στιγμή.


ΚΙΜΩΝ

ΑΡΡ. είπε...



ΠΑΝΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗΝ ΖΗΤΩ

¨ τοίος άρ' Αίας ώρτο (ορθώθηκε) πελώριος, έρκος (τείχος,φράγμα) Αχαιών
μειδιόων βλοσσυροίσι προσώπασι ... ( this is Sparta...)
τόν δέ και Αργείοι μεν εγήθεον (εχαίροντο γοητευμένοι) εισορόωντες,
Τρώας δε τρόμος αινός (ακατάσχετος) υπήλυθεν (υπεισέρχετο) γυία εκάστω (εις τα γόνατα εκάστου.)
(¨Όμηρος, Η, 211-5)

Αρηιφάτους (πεσόντας μαχητάς) θεοί τιμώσιν και άνθρωποι.
(Ηράκλειτος.)

Σημ: Τούς πεσόντας υπέρ πατρίδος ήρωας τιμώσι οι Έλληνες θεοί και όχι τους ζωώδεις δούλους όπως ο μονομανής θεός του Αβραάμ και οι οπαδοί του κάθε περιθωριακού Φύσσα και Ζακ. ...)

Χαίρε Κίμων.