ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Βουλή: Την πάτησε ο Χαράλαμπος Αθανασίου! Ακούστηκε να μιλά για τσίπουρα και πεντοζάλη

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Νταξ, αυτά συμβαίνουν μετασεισμικά και άλλου, ως γνωστόν...Φωνάξτε τον Τομ Χανκς μπας και τον διασώσει. Βράζει η Νέα Δημοκρατία γιά τον Ραντανπλάν.....Το μόνο που τους ενώνει πλέον.... είναι η παραμονή στην εξουσία...Πλέον οι βουλευτές της ΝΔ έχουν την απόλυτη ευθύνη για ότι συμβεί στην χώρα , εφόσον τον κρατάνε στην εξουσία. Κανείς δεν θα τους χαρακτηρίσει αποστάτες αν τον ρίξουν, ίσα ίσα που μπορούν έτσι να σώσουν κάτι από την τιμή τους. Όσοι τον στηρίζουν.... είναι συνένοχοι.

Θύμα των ανοιχτών μικροφώνων έπεσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χαράλαμπος Αθανασίου. Και… καρφώθηκε.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής και ενώ ο Χαράλαμπος Αθανασίου ασκούσε χρέη προέδρου.

Όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης χτύπησε το κινητό του, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και εκ των στενών συνεργατών και πολιτικών φίλων του Αντώνη Σαμαρά, αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να περιμένει ο άνθρωπος που τον καλούσε. Και αποφάσισε να το σηκώσει. Λάθος πρώτο

Και ενώ σήκωσε το τηλέφωνο, έκλεισε το μικρόφωνο. Ή έτσι νόμιζε. Λάθος δεύτερο. Γιατί το μικρόφωνο είχε μείνει ανοιχτό και τον άκουσαν όλοι να μιλάει για… τσίπουρα και πανηγύρια.

«Έλα, πες μου… Έπινε, λέει, τσίπουρα και μέσα στο γραφείο του πήραν και μια στροφή. Μια πεντοζάλη χόρεψαν. Τα ‘μαθες…;» ακούστηκε να λέει ο Χαράλαμπος Αθανασίου. 

 Ο άλλος προεδρεύει στη βουλή κ κάνει κουτσομπολιό στα τηλέφωνα
ααακακακακακακακακα pic.twitter.com/9Rx4KOKKIf

 

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Μμ2 είπε...


Και ποιος τον χέζει, βρε Λ.,
αυτόν, ένα πολιτικό απολίθωμα,
όπως και τον κάθε ομογάλακτον αυτού,
μεταπολιτευτικόν πολιτικόν χαμαιλέοντα;