ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Α'- Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΓΗΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Α'- Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΓΗΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ.

Είχαμε μιλήσει παλαιότερα ΕΔΩ , ότι "Θεοί" αποφάσισαν να χωρίσουν τον καινούργιο κόσμο στον όποιο είχαν έρθει να κατοικίσουν. Ο Ζεύς (οι Έλληνες ) διάλεξαν την Αιγηίδα, την περιοχή που σήμερα ονομάζεται Αιγαίο. Σε αυτήν την γεωγραφική περιοχή έκτισαν και την Ιδανική τους Πολιτεία την ΑΙ-ΓΗΙΣ που σήμαινε η πρώτη γαία για αυτούς πάνω σε αυτόν εδώ τον πλανήτη.

Σήμερα θα μιλήσουμε για αυτήν την πόλη  και πως αναδιοργανώθηκε μετά από μια μεγάλη καταστροφή, σε ισχυρή πόλη-κράτος. Γιατί όπως λέω  "η φιλοσοφία εξασκείται βιωματικά, 1 φορά στο λόγο, 2 φορές στη πράξη". Το ίδιο και η πολιτική. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 

Μετά το "Μεγάλο Κακό" άλλαξε ο κόσμος και κατέρρευσαν οικονομίες και κοινωνίες. Ένα μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού αφανίστηκε και η κοινωνία άρχισε ξανά από το μηδέν, από την νέο- λιθική εποχή του χαλκού. Αρχικό  καταφύγιο ήταν τα σπήλαια, ύστερα οι άνθρωποι ζούσαν σε καλύβες, είχαν χωριστεί αρμοδιότητες, κυνήγι, αγγειοπλαστική, ανάλογα τις ικανότητες κάθε μέλους της κοινότητας. Όντας γνώστες των πολιτικών Επιστημών και των Διεθνών Σχέσεων, όπως και της Φιλοσοφίας και ασχολούμενοι με διάφορα φάσματα των επιστημών, των τεχνών και του πολιτισμού, αλλά κι έχοντας σπουδάσει πολιτική φιλοσοφία, οι Έλληνες εφάρμοσαν το ιδανικό πολίτευμα με πάντα υψηλή ικανοποίηση των πολιτών και ακόμη υψηλότερες προσδοκίες για την πολιτεία τους. 

Σε αυτήν την Ιδανική Πολιτεία δεν υπήρχαν χρέη.  Οι πολίτες ταξινομούνταν βάσει των ικανοτήτων τους και των σπουδών τους. Όλοι εργάζονταν λίγες ώρες και μέρες ως μερική απασχόληση, με μισθό πλήρους απασχόλησης, ώστε να έχουν χρόνο οι πολίτες για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους, όπως και για να διαβάσουν και να καλλιεργήσουν τον εαυτό τους ή να διασκεδάσουν και να ξεκουραστούν. Έτσι, δεν υπήρχε ανεργία. Αυτό συνεπάγεται αυξημένη παραγωγή λόγω υψηλής απόδοσης και εξαιρετική ποιότητα λόγω όρεξης και ικανοποίησης. Αποτέλεσμα, η ανάπτυξη ενός διεθνούς εμπορικού δικτύου και η δημιουργία μιας ισχυρής οικονομίας. 

Ιδιαίτερη βάση δόθηκε στην Παιδεία και στην Εκπαίδευση. Πλήθος σχολών σκέψης της φιλοσοφίας και ελεύθερος τρόπος ζωής των πολιτών, με σεβασμό στο περιβάλλον και με αποτέλεσμα τη δημιουργία μίας πράσινης οικολογικής ανάπτυξης, ένας φυσικός τρόπος ζωής βασισμένος στη γνώση και στα διδάγματα της Ιστορίας.

Αυτήν την Ιδανική Πολιτεία που ψήγματα της βρίσκουμε στο αρχαίο πρότυπο της Σωκρατικής πλατωνικής πολιτείας, εφαρμοσμένη μέσα από μια πρακτική αριστοτελική και με ρεαλιστική βάση την αθηναϊκή Δημοκρατία ως πρότυπο.

Αποτέλεσμα, η πόλη-κράτος να μπορεί να αναπτύσσεται γρήγορα και να έχει ισχύ σε όλους τους τομείς, κάθε εποχή. Μέσα σε ένα διαδραστικό και ψηφιακό πολυπολιτισμικό διεθνές περιβάλλον αλληλεπιδράσεων, η ΑΙ-ΓΗΙΣ διατηρεί το διαχρονικό πρότυπο του κλασικού και με στοιχεία από όλες τις κουλτούρες όλου του κόσμου, καθώς οι κάτοικοι είναι κοσμοπολίτες. Εκ φύσεως ελεύθερη κι ειρηνική πόλη, με πολύ δυνατό στρατό και τρομερούς ρυθμούς ανάπτυξης, Υπερδύναμη της εποχής της. Πόλη-Κράτος σύμβολο της αρμονίας, του πολιτισμού, φιλοσοφίας, των τεχνών και των επιστημών. 
 
Η άρχουσα τάξη ήταν οι πολίτες, με ή χωρίς συνεταιρισμούς, μια άμεση Δημοκρατία.
Κάθε πολίτης όφειλε να συμμετέχει ανά 4ετία στα κοινά, μέσω εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Ανθρώπινα δικαιώματα και ατομικές ελευθερίες ήταν αυτονόητα. Η κυβέρνηση αποτελείτο από 12+1 άτομα (Γεννήτορες όπως και το Ηλιακό Σύστημα) κι οι συνελεύσεις αυτών γίνονταν ανοιχτά στην εκκλησία του Δήμου,με τη συμμετοχή κυβερνώντων και πολιτών.
 
Ο ρόλος μου στην Ιδανική Πολιτεία ήταν ως παρατηρητής των θεσμών, των αρχών και πρωτοκόλλων, κάτι σαν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θεσμός ισόβιος σε αντίθεση με την εκλεγμένη θητεία των υπολοίπων, καθώς όλες οι εξουσίες είχαν ανατεθεί στους 12+1=13 Γεννήτορες  κι ο ρόλος μου έμμεσος, συμβουλευτικός και συντονιστικός, στον σχεδιασμό της εθνικής κυβερνητικής στρατηγικής. 
 
Ας δώσω μια οπτική ματιά της πόλης που ήταν και η πρωτεύουσα . Μπαίνοντας απ'την Αψίδα του Θριάμβου στα Προπύλαια, επικρατούσε  παντού το πράσινο στη φύση, κήποι, άλση, λίμνες, συντριβάνια, πάρκα κτλ, όπως και το ροζ από τις κερασιές που ανθίζουν αυτή την εποχή, σε συνδυασμό με τα νεοκλασικής  αρχιτεκτονικής, κτίρια και ιστορικά κλασικά αρχαία μνημεία. Στο κέντρο βρισκόταν η Συνέλευση των Ελλήνων, στα αριστερά το άγαλμα κι ο Ναός της Αθηνάς, στα δεξιά το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δία, δίπλα στο άλσος των Μουσών. Μπροστά του βρισκόταν  η στήλη των Ηρώων που φυλασσόταν  από 4 ναούς της Γνώσης και πίσω του το δημαρχείο,
 
Ανάμεσα στον Φάρο και στα Προπύλαια σχηματιζόταν ισόπλευρο τρίγωνο με τον ναό του Ζευ και ισοσκελές τρίγωνο με την Αψίδα του Θριάμβου.Επίσης, τα μεγάλα κτίρια σχηματίζουν μεταξύ τους άλλα τρίγωνα, όπως πχ το άγαλμα της Αθηνάς κάνει ισόπλευρο τρίγωνο με τους ναούς της Νίκης και του Ηρακλή , το άγαλμα του Ηρακλή επίσης τρίγωνο με μικρότερους ναούς  και του Αχιλλέα  που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο, το οποίο περιστοιχίζεται από ναούς της γνώσης, δηλαδή ερευνητικά ιδρύματα και επιστημονικές κοινότητες.
 
Όπως και σώματα διαφάνειας, τα οποία και συμβολίζονται στον νοητό μακρόστενο ναό που συνθέτουν το Μαντείο και τα αγάλματα με τους πύργους, τη πυραμίδα και τους ναούς, συμβολίζοντας την υγεία και την εξυγίανση της πολιτικής, όπως και τη διαφάνεια ενάντια στη διαπλοκή. Υπάρχουν 2 δακτύλιοι στην πόλη, ένας εξωτερικός για επισκέπτες, τουρίστες, αγορά, δημόσιοι χώροι και ένας εσωτερικός, το κλίνον-clean άστυ των μόνιμων κατοίκων και των αρχών, καθώς προστατεύεται η ιδιωτικότητα της ζωής των πολιτών. 
 
Το επίσημο "θρήσκευμα" είναι η ελληνική θρησκεία, τουτέστιν η εξήγηση του σύμπαντος κόσμου και η λατρεία της φύσης. Με τη ρητή εντολή απαγόρευσης θυσιών ζώων μέσα στη πόλη-κράτος,όπως και την απαγόρευση της αιματοχυσίας εντός της πόλεως. Γι αυτό το λόγο βρίσκεται τοποθετημένος ο Ναός των Θεών, δίπλα στον ναό της Αγάπης που απαγορεύει τον φόνο κάθε ζώου και ανθρώπου μέσα στη πόλη. 
 
Συνεχίζεται.
 

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



Κάποια στιγμή ειπώθηκε πως ο Νόμος της Θάλασσας,άλλοτε εκφράζετε ως σύστημα και άλλοτε ώς άνθρωπος.

Τα τελευταία δύο χρόνια το σύστημα αυτό άφησε την αορατότητα του -για τους περισσότερους που ή δεν καταλάβαιναν ή δεν αποδέχονταν την ύπαρξη του-και απροκάλυπτα εκδηλώνει τις προθέσεις του για το σύνολο του κόσμου.
Ιδαίτερη "μέριμνα" βέβαια δείχνει στον Ελλαδικό χώρο για τους γνωστούς πλέον λόγους.
Σκοπός του να καταλήξει η εκδήλωση αυτή σε ΕΝΑ πρόσωπο.

Δυστυχώς αμέριμνοι οι περισσότεροι αδυνατούν να δουν και τα πιο προφανή ψέματα.

Το άλεσμα των ψυχών ξεκίνησε.
Απέραντη θλίψη....ας βάλουμε μερικές σταγόνες προσμονής ως βάση,
για να καθίσει πάλι ο Ήλιος της Δικαιοσύνης στη χώρα μας

Την καλημέρα μου


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ιδαίτερη "μέριμνα" βέβαια δείχνει στον Ελλαδικό χώρο για τους γνωστούς πλέον λόγους.
Σκοπός του να καταλήξει η εκδήλωση αυτή σε ΕΝΑ πρόσωπο."


Και την δική μας καλημέρα...πολύ σωστά σε όλα τα παραπάνω, ναι ο Νόμος της Θάλασσας ενσαρκώνεται και ως άνθρωπος...όπως λέμε ο Λόγος γίνεται σάρξ και η σάρξ Λόγος. Ειλικρινά δεν ξέρω είναι ποιο δύσκολο να τον πολεμήσεις σαν άνθρωπο η σαν σύστημα. Διότι ο άνθρωπος έχει όλες τις τεχνικές αδυναμίες του εδώ ηλιακού συστήματος. Τρώει , πίνει , ματώνει...πονάει. Το σύστημα από την άλλη είναι απρόσωπο...αλλά έχει άλλες αδυναμίες.

Ναι ο Ελλαδικός χώρος είναι η απόλυτη προτεραιότητα τους...και ειδικά αυτός ο ΕΝΑΣ. Είναι τα μόνα που τους φοβίζουν.

Ανώνυμος είπε...


"Ειλικρινά δεν ξέρω είναι ποιο δύσκολο να τον πολεμήσεις σαν άνθρωπο η σαν σύστημα"

Στο σημείο στο οποίο είμαστε είναι πολύ δύσκολη κατά την άποψη μου να το πολεμήσεις σε όποια εκδήλωση του.

Υπάρχουν πάντα αδυναμίες...πρόθυμοι να τις αξιοποιήσουν προς όφελος του συνόλου υπάρχουν?
Υπάρχουν πρόθυμοι να "εκπαιδεύσουν" αυτούς που ακόμη δεν είναι έτοιμοι?
Υπάρχουν πρόθυμοι που δεν θα χωρίσουν τους ανθρώπους σε Φουρτουνάκηδες Βροντάκηδες αλλά θα δράσουν ενοποιητικά?

Είμαστε λίγοι πιστεύω ..μακάρι να κάνω λάθος και την κρίσιμη στιγμή δηλαδή ΤΩΡΑΑΑΑ να ......

Ανώνυμος είπε...

...και μετά έπεσαν κεραυνοί, αστραπές, καρεκλοπόδαρα και κάμποσο θειάφι και αμέσως μετά μέσα από την λάσπη άρχισαν να φαίνονται τα δυό κόκκινα ματάκια της Ωγύγιας VANGAURD Δαείρας η οποία είχε διαφύγει με "τομή από την νεκρή μήτρα". Μόλις δε είδε ότι το οικόπεδο ήταν "καλόν"...
...τράβηξε για Σαισαρία και εκεί κήρυξε την Νέαν Τάξιν Πραγμάτων με εμπορικό σήμα της επανέναρξης το Τρικάρηνο Ασάρ (Παμμερόπη, Διογένεια, Σαισάρα).

Ε



ΑΡΡ. είπε...



(Παρεμπιπτόντως και άνευ παρεξηγήσεως έτσι;)

Η μεγάλη μου καθημερινή ανακούφισις, ¨ημιαμφιαπόλαυσις¨
είνε όταν κλείνω δολοφονικώς την τηλεόρασι και ακολούθως
επισκέπτομαι καθαρτικώς το ¨οικείον¨ μου αποχωρητήριον.
Αντλώ γαρ τότε την μοναδικήν αίσθησιν ότι όλοι οι θεοί,
μετά του Ασκληπιού συμπεριλαμβανομένου,
με επικροτούν γι αυτό.

(Αλητάρχης.)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" άρχισαν να φαίνονται τα δυό κόκκινα ματάκια της Ωγύγιας VANGAURD Δαείρας "

Της τα κοκκίνισαν τα χημικά που έριξαν χθές οι Πραιτοριανοί του Κουλού...στην Θεσ/νίκη χαχαχαχα Να μην κάνω και λίγη πλάκα.;;

Παλιά τους τέχνη κόσκινο να τα κάνουν όλα λαμπόγιο.

ΑΡΡΙΩΝ. είπε...



Στόχος του Πολυφήμου σπηλαιώδους συστήματος,
στόχος αρχέγονος ανέκαθεν
ο Είς τις (ένας)
που είναι ο θαλασσινός
Όλοι και Ούτις (κανένας.)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" τράβηξε για Σαισαρία και εκεί κήρυξε την Νέαν Τάξιν Πραγμάτων με εμπορικό σήμα της επανέναρξης το Τρικάρηνο Ασάρ (Παμμερόπη, Διογένεια, Σαισάρα)."

Τα αναφέρει ο Παυσανίας αυτά τα ονόματα οι κόρες του βασιλικού ζεύγους της Ελευσίνας η Έλευσης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Η μεγάλη μου καθημερινή ανακούφισις, ¨ημιαμφιαπόλαυσις¨
είνε όταν κλείνω δολοφονικώς την τηλεόρασι "

Αγαπητέ φίλε έχω χρόνια που δεν την ανοίγω....μόνο όταν έχω επισκέπτες στο σπίτι την ανοίγω και αυτό όταν θέλω να τους αποσπάσω την προσοχή.!!! Την καλημέρα μου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό για τους χασομέρηδες...

https://www.lewrockwell.com/2021/04/bill-sardi/who-runs-the-world-blackrock-and-vanguard/


Ε

Ανώνυμος είπε...

-Τα αναφέρει ο Παυσανίας αυτά τα ονόματα οι κόρες του βασιλικού ζεύγους της Ελευσίνας η Έλευσης.



-Ο Παυσανίας είναι απλός θεατής και ποτέ ερευνητής. Ποτέ δεν δικαιολογεί τίποτα απ' όσα γράφει. Ελάττωμα όλων των Ελλήνων. Γράφουν όλοι από "΄Εμπνευση" λες και οι θεοί υπέγραψαν συμβόλαιο μαζί τους και τους παρέδωσαν τα πνευματικά δικαιώματα επί παντός (του) επιστητού.
Η Ελευσίνα τότε ωνομάζετο Σαισαρία...
ο "Δάσκαλος" μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ετυμολογείται από την "τομή της νεκρής μήτρας"

Ας μη ξεχνάμε ότι από Πλουτωνική "τομή" του "σφιγμού" γεννήθηκε η Σαισαρία...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" -Ο Παυσανίας είναι απλός θεατής και ποτέ ερευνητής"

Εκτός από τον Παυσανία υπάρχει και ο Ησύχιος ο οποίος μας λέει..."Σαισαρία η Ελευσίν πρότερον. Τίνος όμως έλευση και κυρίως γιατί;; Όπως λέμε BlackRock ΜΑΥΡΟΣ βράχος/πέτρα κυρίως καμμένος κατεστραμένος..όπως ο ήλιος/πλανήτης από τον οποίο μας κουβαλήθηκαν και μας κατσικώθηκαν εδώ στο σβέρκο.

Sair ή Shar το κακό καταστροφικό πυρ. Ο καταστροφικός σπινθήρας/φωτιά. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DNA TOYΣ..

Ανώνυμος είπε...

Αν οι χασομέρηδες βαρεθούν και σταματήσουν το βίντεο, τους καλώ να κάνουν μία παρέκβαση στην βαρεμάρα τους και να πάνε απ' ευθείας στο 24 λεπτό για να δούν πόσο μας καροϊδεύουν τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης και οι πολιτικοί που ανήκουν όλοι και όλα σε ΕΝΑ και μόνο αφεντικό.

Ε

Ανώνυμος είπε...

Sair ή Shar το κακό καταστροφικό πυρ. Ο καταστροφικός σπινθήρας/φωτιά. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DNA TOYΣ.. ή Shar το κακό καταστροφικό πυρ. Ο καταστροφικός σπινθήρας/φωτιά. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DNA TOYΣ..

-Σαφώς και είναι. Η Έλευσις είναι μετάφραση του Sair ή Shar αναφέρεις. Σημαίνει επίσης άφιξις και ΤΕΚΜΩΡ όπως και "έναρξις νέας μορφής" στην αρχαία Αιγυπτιακή γλώσσα. Στην σύγχρονη γλώσσα είναι απλώς "Σάρι" (صار)

Αυτό δε το καταστροφικό πυρ είναι η καταχθόνια Δαείρα (Περσεφόνη) που έψαχνε να βρεί το Καδμείο ιερατείο της Παμμερόπης (Ατλαντίδος) στην περιοχή.
Μερόπη, η Ατλαντίδα νήσος, εξ'ου και κόρη του Ωκεανού η Δαείρα (κυκλικός σφιγμός Τυφωνείου πυρός).

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Διάβασα σαν χασομέρης μόνο το κείμενο το ομολογώ δεν είδα το βίντεο. Αλλά δεν χρειάζεται να δω το βίντεο για να ξέρω ότι ολά ανήκουν σε έναν...με συγκεκριμένη καταγωγή και γραμμή αίματος.

Όλες οι εταιρείες και τα πάντα πάνω στον πλανήτη διοικούνται μέσω τις BlackRock καιVANGAURD. Και αυτές με την σειρά τους ανήκουν μόνο σε ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...την ΜΗΤΡΙΚΗ εταιρεία...που ανήκει σε ΕΝΑ άτομο. Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου σύντομα θα καταρρεύσουν και ΟΛΑ θα λειτουργουν υπό την αιγίδα της ΜΗΤΡΙΚΗΣ εταιρείας.

Τα βήματα του Φιδιού είναι στο τελικό στάδιο. Η μεγάλη τεχνητή ύφεση που ξεκίνησε το 2007 καθοδηγούμενη από τους καταχθόνιους τραπεζίτες και χρηματιστές τόσο της Αμερικής όσο και των άλλων κρατών ήταν για να δημιουργήσουν χρέη τρισεκατομμυρίων δολαρίων από το πουθενά ....για να οδηγήσουν την Τελική Άνοδο του Φιδιού.

Αυτά ΟΛΑ τα τρισεκατομμύρια όμως που δανείστηκαν όλα τα κράτη δεν προήλθαν από τον ουρανό, προήλθαν απο ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.!!! Που η ΜΗΤΡΙΚΗ εταιρεία έχει στην Κίνα. Οι τράπεζες αυτές δανείζουν στην Αμερική αλλά και στην παγκόσμια τράπεζα που με την σειρά τους δανείζουν τους Ευρωπαίους . Και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μετά χρωστάνε της Μιχαλούς δηλαδή στο ταταρομογγολικό ιερατείο.

Αυτά δεν τα γράφει ο Ολλανδός δημοσιογράφος....μπορώ να δώσω και την Ιεραρχία τους...γνωρίζω ΟΛΗ την πυραμιδική τους ιεραρχία....απλά βαριέμαι να γράφω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ΤΕΚΜΩΡ όπως και "έναρξις νέας μορφής"

ΤΕΚΜΩΡ ΕΣΤΙ= 1780
ΖΩΗΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ=1780

Καιρό είχα να ασχοληθώ με τους λεξάριθμους...έναρξη νέας μορφής είναι σχεδόν το ίδιο με το ζωής νέα αρχή...τους δόθηκαν πολλές ευκαιρίες αλλά μυαλά δεν αλλάζουν. Νομίζω είναι καιρός να στείλω την Δήμητρα να συναντήσει την Κόρη της.

Ανώνυμος είπε...

" ΤΕΚΜΩΡ όπως και "έναρξις νέας μορφής"

ΤΕΚΜΩΡ ΕΣΤΙ= 1780
ΖΩΗΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ=1780



-Διαπιστώνω Λύκαστρε ότι επανέρχεσαι δριμύτατος.

Ε

Ανώνυμος είπε...

" ΤΕΚΜΩΡ όπως και "έναρξις νέας μορφής"

ΤΕΚΜΩΡ ΕΣΤΙ= 1780
ΖΩΗΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ=1780

Δηλαδη, αυτός είναι ο κωδικός
" ΝΕΑΡΧΟΣ "?

ΑΡΡ. είπε...



Μερόπη, η Ατλαντίδα νήσος, εξ'ου και κόρη του Ωκεανού η Δαείρα (κυκλικός σφιγμός Τυφωνείου πυρός).

Ε

......................................................

Και οι μέροπες άνδρες; Ατλάντιοι γίγαντες ή ανθρώπινα υβρίδια και αυτοί;

" μέροπες άνθρωποι" (Σ288), " μερόπων γένος ανδρών ¨ (Ύμ. 31,8) ήτοι ο μερίζων έπος, ο εναρθρών λόγον άνθρωπος και η Μερόπη Πλειάς, σύζυγος του θνητού Σισύφου και δι' όν λόγον η ολιγότερον των άλλων έξι λάμπουσα και μυθικώς κρυπτογραφούσα ίσως το γεγονός ότι ο έναρθρος ανθρώπινος λόγος
και το λογοφόρον ανθρώπινον γένος (σύζυγος Σισύφου... < σιγής ύφος; ) οφείλεται είτε εις ιδικήν της αστρικήν επενέργειαν
είτε εις τον εξ αυτού του άστρου αποικίσαντα, παλαίτατα ποτέ,
εις γαίαν ημών ανθρώπινον γόνον.


Λ. Δεν ανοίγω εγώ τηλέ- ποτέ φίλε
..................................

Χάν'ς, Μήτσο μ,' χάν'ς!


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Και οι μέροπες άνδρες; Ατλάντιοι γίγαντες ή ανθρώπινα υβρίδια και αυτοί;"

Αγαπητέ φίλε ΑΡΡ ως γνωστόν ο ελληνικός γεωγραφικός χώρος έχει δεχτεί εισβολές απο πολλούς λαούς εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια.Αναρωτιέσαι τι ήταν οι ΜΕΡ-ΩΠΕΣ....Για να δούμε τι μας λένε οι πρόγονοι μας;;

" ξὺν ᾧ ποτε Τρωΐαν: ὁ νοῦς· σὺν ᾧ Ἡρακλεῖ ἐν τοῖς ἀνωτέρω χρόνοις ὁ γενναῖος Τελαμὼν ἐπόρθησε τὴν Τροίαν, ἐπόρθησε δὲ σὺν αὐτῷ καὶ τοὺς νῦν μὲν Κῴους λεγομένους νησιώτας, τότε δὲ Μέροπας, ἔτι γε μὴν ἐπόρθησε καὶ τὸν μέγιστον καὶ ἐκπληκτικώτατον τῶν Γιγάντων Ἀλκυονέα."

" δὲ Ἡρακλῆς ἐπόρθησε τὴν Κῶ ἀπὸ τῆς Ἀσίας κατιὼν, καὶ Ὅμηρος μαρτυρεῖ (Ξ 255, Ο 28)·"

Δεν τους κόβω για Έλληνες....αν ήταν Έλληνες ο Ηρακλής δεν θα τους πολεμούσε ούτε θα καθάριζε την Κω από αυτούς που κατήλθαν απο ΑΣΙΑ μεριά. Μου θυμίζει πολύ την σημερινή κατάσταση...που στα νησιά μας έχουν εισβάλει χιλιάδες λαθρομετανάστες από ΑΣΙΑ μεριά.Το ίδιο δεν θέλουμε και σήμερα με αυτό που έπραξε ο Ηρακλής;; Να καθαρίσυμε τον τόπο μας από αυτούς;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όπου Ηρακλής μετέφραζε ΗΛΙΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το τρικάρηνο τέρας, κοινώς Τρόϊκα, το μαυρο χταπόδι που κρύβεται κάτω από την μαύρη πέτρα, το Σινικό τείχος, της δόλιας Μαρκέλως το κάγκελο και ο ρόλος όλων αυτών στην πλήρη οικονομική καταστροφή του Ελληνικού λαού.
Η έρευνα δημοσιεύθηκε και στην ΕφΣυν το 2018.
https://www.efsyn.gr/politiki/151469_h-blackrock-kai-o-thisayros-ton-ellinikon-trapezon