ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Τι ακριβώς ήταν στο μενού συνάντησης του ΠΘκούλη με τον Τούρκο και τι συμφωνήθηκε;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Tracking...Παρακολούθησα την πορεία δυο αντικειμένων.

Του ΠΣΚουλη στις γνωστές αποδράσεις του κατά τα long weekends και το yatch του Τούρκου Κροίσου Ραχμι Κοτς Vesanin V (tracking history ΕΔΩ Όλες οι διαδρομές του σκάφους, πριν καταλήξει στην σημερινή του θέση στην μαρίνα της Φερνερ Μπαχτσε εδώ).

Φαίνεται ότι η πορεία των δυο αντικειμένων συναντήθηκαν όλως τυχαίως  στην Αλικαρνασσό της Κρήτης στις 30 και 31/7,  τότε που μας έδειχνε το πρώτο ρώγα στην Φαλασσερνα πριν τις εδώ πυρκαγιές ενώ καιγόταν περιοχές στο Αίγιο.

Τι είναι Κοτς;;

Το πολύ βαθύ κράτος της Τουρκίας, ιδιοκτήτης της Κρατικής Εταιρίας Πετρελαίων (για την οποία δουλεύει το Oruc Reiss και τα άλλα σχετικά πετεινά που στέλνει ο Ερντογαν για να του γκριζάρουν περιοχές για μελλοντικές συν εκμεταλλεύσεις).

Θα φιλοτιμηθεί κάποιος διαπιστευμένος δημοσιογράφος να ρωτήσει στην ΔΕΘ τον εδώ πουθουκούλη τι ακριβώς ήταν στο μενού της σχετικής συνάντησης και τι συμφωνήθηκε ή θα πρέπει να το ψάξουν και αυτό οι ερασιτέχνες του Ιντερνετ;;

8 σχόλια:

Μμ. είπε...


ΕΝΑΛΙΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑ

Δυο αντικείμενα σαλπάρουν όπου πάει
κι από συμφώνου συμπίπτουν δήθεν
κι ενώ οι φωτιές μας ζώνουν, ένθεν κακείθεν,
το ένα γαμεί και τ' άλλο κοιτάει.

Ανώνυμος είπε...

Με βάζεις σε σκέψεις. Λες ο Κοτς στο φαγητό να ζήτησε να φάει μπριζόλα καλοψημένη κι ο Μίστερ Μπιν να μπερδεύτηκε με τη χώρα και την κατακαψε;;

Φώντας

Ανώνυμος είπε...

"Κότς" στ' Αραβικά σημαίνει Ιερουσαλήμ. Δηλ. το επίθετο του "Τούρκου" μεγιστάνα σημαίνει "Ιεροσόλυμος".

Δεν είναι απλά εκπρόσωπος του βαθέως κράτους των γειτόνων (συμμάχων, κλπ).

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κούλης και Koc ανήκουν στην ίδια φυλή. Ούτε ο Κούλης είναι Έλληνας, αλλά ούτε και ο Κότς είναι Τούρκος. Φοινικοβαβυλώνιοι είναι. Το όνομα Κοτς είναι σύντμηση του Cohen.

KOCH-CHOEN-Hotze Koch=Κοέν ή Cohen=IEΡΕΑΣ

ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΦΟΥ XOΤΖΕ/Ηotze=ΧΟΤΖΑΣ=ΙΕΡΕΑΣ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ Hotze ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ KOCH-CHOEN ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΕΡΕΑΣ.....ΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ CHOEN ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ Hotze ΟΠΩΣ Ο Ηotze Koch Harry.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΕΝ ΚΟΗΕΝ TO ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΑΛ!! (2 Βασιλέων 10:19) ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΕΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ "ΙΕΡΕΑΣ/ΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΑΛ"...ΕΠΙΣΗΣ Η ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ Kahin كاهن ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ "ΜΑΝΤΗ" ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΝΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΑΣ.

Τα λέγαμε εδώ :
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/02/koc.html

Ανώνυμος είπε...

Δίπλα από το όνομα Κουτς βάλτε Κους ή Κουσσαίοι ή Κοσσαίοι. Προφέρεται Coush. Οι απόγονοι της πανσπερμίας του Μέμνονος του ιδρυτού των Σούσων (προφέρεται Shoush).
Μετοίκησαν επί Τουρκοκρατίας στην Αλβανία και μόνο εκεί συναντάται το όνομα "Vehbi"
Δίπλα από το Κοσσαίοι βάλτε Βαβυλώνιοι.
Δίπλα από το Βαβυλώνιοι βάλτε από Κεμάλ Ατατούρκ, Ζάεφ μέχρι Τσίπρα, το δικό μας ρεζίλι και τον Vehbi Κούτς, τον ιδρυτή της δυναστείας των "Κοσσαίων" Κούτς. Το Αλβανικό όνομα Vehbi είναι αντίστοιχο του Αραβικού Ουαχαμπί.
Σας θυμίζουν τἰποτα αυτά τα ονόματα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Δίπλα από το Κοσσαίοι βάλτε Βαβυλώνιοι."

Σαφώς και είναι Βαβυλώνιοι...είναι ομόηχα και ίδια τα Κύρος, Κούρος ή Κόρος, Khurush , Khusru , ή Hucrava ομόηχο με το Susraυa Κοσσαίοι, ή Κουσσαίοι και Ναβουκοδρόσσορ....θυμίζει και το Cassius.

To πρόθεμα Κhur στην γλώσσα τους σημαίνει " Ο ήλιος"...το ερώτημα όμως είναι ποιος ήλιος;;; Σίγουρα όχι αυτός που βλέπουν τα μάτια μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Οι Κοσσαίοι ήταν ορεσίβιος λαός, όπως και οι Οξιανοί. Ο μόνος που τους υπέταξε ήταν ο Αλέξανδρος μετά από επιχειρήσεις 40 ημερών και αστικοποίησε τη χώρα τους, για να την ελέγχει ευκολότερα....«ούτε η βαρυχειμωνιά ούτε οι κακοτοπιές της περιοχής τον εμπόδισαν … καμία πολεμική επιχείρηση δεν ήταν πια ανέφικτη για τον Αλέξανδρο» όπως λέει χαρακτηριστικά ο Αρριανός.

Και έγινε λίγο μετά την δολοφονία του Ηφαιστίωνα..για αυτό και ο Πλούταρχος θεώρησε αυτήν την επιχείρηση ως ἐναγισμόν δηλαδή προσφορά του βαρυπενθούντος Αλεξάνδρου στη σκιά του νεκρού Ηφαιστίωνα....με λίγα λόγια τους θεώρησε υπεύθυνους για την δολοφονία του αυτούς και το καριόλικο ιερατείο τους.

Ο Πλούταρχος λέει ακόμη ότι ο Αλέξανδρος έσφαξε όλους τους Κοσσαίους από την εφηβεία και πάνω....που πάει να πει..ότι τους έκανε και πλήρωσαν πολύ ακριβά την δολοφονία του μονάκριβου φίλου του.

Ανώνυμος είπε...

To πρόθεμα Κhur στην γλώσσα τους σημαίνει " Ο ήλιος"...το ερώτημα όμως είναι ποιος ήλιος;;; Σίγουρα όχι αυτός που βλέπουν τα μάτια μας.

-Κύρ και Κιρ. Σημαίνει κυρίως πυρ, λέξη που έχει περάσει με τους Καδμείους και στην Ελληνική Γλώσσα. Οι Σπαρτοί Λάκωνες ήσαν οι μόνοι που ωνόμαζαν το πυρ, Κιρρόν, [Ησύχιος] ή το λυχνάρι Κίριν.
Παραδόξως οι Κύπριοι ωνόμαζαν και αυτοί Κίριν τον Άδωνιν (Βάκχο-Διόνυσο, καταχθόνιο πυρ). Οι Κοσσαίοι, Ελαμίτες, Πέρσες δεν λάτρευαν ποτέ τον Ήλιο αλλά μόνο το Κυρ ήτοι το πυρ το οποίο συναντάμε και ως Μίτραν (καταχθόνιο Μίθρα)το οποίο ήτο εν και το αυτό με τον Ήφαιστο (σχόλια στον Λουκιανό).
Κοσσαίοι ή Σούσιοι, ή kassu είναι ο Υκσώς οι οποίοι λάτρευαν το gir η το kir. Κιρρα η παρα τους Δελφούς ιερά πόλις του Απόλλωνος, του δεύτερου φωτός (πυρός) της Σελήνης.
Gir-ru και ο Χείρων ο οποίος για πολλούς αντιπροσώπευε τον θεό του Πυρός.
Αμ ο Ηρακλής δεν ξεπάστρεψε χωρίς λόγο τους Κενταύρους από την Ελλάδα.
Τους Κοσσαίους που έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελλάδα και κυρίως τον Ελληνικό λαό ποιός θα τους περιποιηθεί αυτή τη φορά;